› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2015

Eşi görülmemiş bir dolunay: Karar verme zamanı

31 Temmuz Cuma günü, bu ayın ikinci dolunayı gerçekleşiyor. Hayatta sadece bir kere karşımıza çıkabilecek şansları bize sunacak olan bu dolunayda bir karar vermeniz gerekiyor. Vazgeçmek mi yoksa harekete geçmek mi kararınız?

31 Temmuz 2015'te Kova burcunda Blue Moon (Mavi Ay Dolunayı) gerçekleşecek. Mavi Ay Dolunayı aynı ay içinde gerçekleşen ikinci dolunay için kullanılan özel bir terim. Bu ayın ilk dolunayı 1 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşti. Temmuz ayına sıra dışı bir Mavi Ay Dolunayı ile veda ediyoruz.

Eşi görülmemiş bir dolunay: Karar verme zamanı

31 Temmuz 2015'teki dolunayın en önemli özelliklerinden biri 2018’e kadar başka Mavi Ay Dolunayı görmeyecek olmamız. Çoğumuz 2012'den bu yana büyük bir değişim ve gelişim süreci içindeyiz. Bu Mavi Ay Dolunayı, işte bu değişimi artık daha iyi anlamamıza ve kabul etmemize imkan sağlayacak.

Pek çoğumuz günlük yaşamımızda almamız gereken kararları ya da çözmemiz gereken sorunları 'şimdi karar verme zamanı değilmiş gibi' erteleyebiliyoruz; sanki bir başka şansımız daha varmış gibi düşünüyoruz. Şimdi ise ay bizden durmamızı, etrafa bakmamızı ve büyük resmi görmemizi istiyor. Gökyüzü hepimizi yavaşlamaya çağırıyor.

Bu kozmik olay bizden hayatımızın neresinde gerçeği yok saydığımızı ya da hangi durumları ertelediğimizi fark etmemizi bekliyor. Gerçekle hesaplaşmak kolay değil ama bu dolunay bunun için sadece bize cesaret vermiyor aynı zamanda bunu bir zorunluluk haline getiriyor.

Bu dolunay hayatta sadece bir kez karşılaşabileceğimiz büyük bir şansı işaret ediyor. Büyük bir şeylerin eşiğinde olduğumuz kesin: Ya daha önce aldığımız kararlar gibi bir seçim yapacağız ya da yeni olasılıklarla dolu yepyeni bir karar vereceğiz.

Dolunay, kalplerimizin derinliklerine çökmüş bir ışık gibi parlayacak
Aşk gezegeni Venüs, bir hafta önce retroya girdiği için bu dolunay romantik ilişkileri de doğrudan etkileyecek. Bu, daha önce hissettiğiniz bir sevgi biçimi değil, sadece Mavi Ay Dolunayı'yla gelen sıra dışı bir aşk. Eğer ruh eşimizi ya da ruh ikizimizi henüz bulamadıysak bu dolunayda onun kim olduğunu tüm kalbimizde hissedeceğiz.

Bazen hayatımızın en mükemmel yanları aynı zamanda en korkunç yönü de olabilir. Hayatımızda istediğimiz güzel şeylere bir anda ulaşamayabiliriz. Karşımıza çıkan gelişmelerden korkmazsak, bunların hayatımızı iyiye doğru dönüştüreceğini fark ederiz. Bu Mavi Ay Dolunayı'ndaki fırsatın, hayatımızda bir kere karşılaşabileceğimiz türden bir fırsat olduğunu unutmayın.

Mükemmel şeyler mevcut düzende devam ederken karşımıza çıkmaz. Yani Şems-i Tebrizi'nin söylediği gibi "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme; nereden bilebilirsin hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

Bu karşımıza çıkanlardan neyin doğru olduğunu anlamamız için gözlerimizi açmamız ve bazı şansların her gün karşımıza çıkmayacağını anlamamız için büyük bir fırsat.

Bazı anlarda "şimdi ya da asla" der insan. İşte bu Mavi Ay Dolunayı bizi tam da böyle bir seçim yapmaya zorluyor. Bu dolunay, hayatta en çok neyi kaybetmekten korktuğumuzu bize gösterecek ve ihtiyaç duyduğumuz büyük adımları şimdi atmamız için bizi zorlayacak.

Kaybetmekten korktuğumuz, bizim için anlamı olan insanların, bizi asla bırakmayacaklarını biliriz. Ama bazen insanlar yanlış kararlar verebilir. Tercihlerimizi yaparken kalbimizi dinlemek yerine neyin doğru olduğunu düşünürüz ya da korkularımızın bizi etkilemesine izin veririz. Görünen o ki çoğumuz geçtiğimiz birkaç yıl boyunca böyle birçok yanlış karar verdik. Oldukça zor ve acı verici zamanlar geçirdik. Elbette bunlar gerekli ve aslında ilahi planın bir parçasıydılar. Çünkü bazen neyin doğru olduğunu görebilmek için yanlış olanı denememiz gerekir.

Bu mükemmel Mavi Ay Dolunayı bize her alanda meydan okuyacak. Bu dolunay sürecinde huzursuz hissetmemiz ya da gergin olmamız da mümkün. Nabzımız daha hızlı atabilir ve uykuya dalmakta zorlanabiliriz.

Büyük bir şeyler başlamak üzere
Ruhlarımız büyük bir şeylerin başlamak üzere olduğunu hissediyor olabilir ancak bu değişimi başlatmanın bizim elimizde olduğunu da unutmayın.

Büyük bir çarpışmanın eşiğindeyiz. Gelecek haftalar boyunca mevcut durumunuzda büyük değişiklikler yaşanabilir. Kendimizi, sadece birkaç hafta önce 'asla yapmam' dediğimiz şeyleri yaparken bulabiliriz. Kova burcundaki bu Dolunay, içimizde bir ışık yakacak ve uzun zamandır sahip olduğumuz sınırlarımızdan kurtulmamız için gerekli cesareti verecek.

Uzun süredir istediğimiz şeyleri inkar edebiliriz. Tüm bu değişim şansı bize sunulmaya başlandığında endişelenebiliriz. Ama unutmayın, evren bize asla hazır olmadığımız bir şeyi sunmaz.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen her olay bu Dolunay'da yerini bulacak. Bu Mavi Ay Dolunayı, sonsuz ihtimallerin, artan arzuların ve daha önce hiç aklımıza gelmeyen şekilde kendimizi ifade etmemizin zamanı.

Geçmiş birkaç yılda hayatımıza girenlerin ve çıkanların bir önemi yok. Bazen bize hep istediğimiz şeye sahip olmak için şans verilir. Sadece tercihimizi yapmak zorundayız; şimdi harekete geçecek miyiz yoksa vaz mı geçiyoruz?

Çünkü bazı şanslar sadece Mavi Ay Dolunayı ile birlikte gelir.

Kaynak:elephantjournal.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER