› 
 › 
Milliyet Cadde 16.04.2012

Gerileyen Venüs neler anlatıyor?

Yükselen burcunuza göre mayıs ve haziranda sizi hareketli günler bekliyor olabilir. Hakan Kırkoğlu, gerileyen Venüs ile birlikte sizi nelerin beklediğini açıklıyor.

Belki hemen değil ancak 15 Mayıs'tan 27 Haziran’a kadar Venüs’ün geri hareketine tanık olacağız. Geçtiğimiz hafta Venüs’ün İkizler burcundaki temalarına değinmiştik. Yükselen burcumuz açısından daha fazla detay verebiliriz. Önümüzde mayıs-haziran aylarına dikkat çekiyoruz.

Gerileyen Venüs neler anlatıyor?

Yükselen Koç: Yakın çevrelerinde hareketlilik, daha fazla konuşma, yazışma, anlaşma içeren olaylar olabilir. Kardeşlerle ilişkiler, yolculuklar, eğitsel işler önemsenmeli, bu konularda bazı tatminsizlikler, dedikodular, ikilikler doğabilir.

Yükselen Boğa: Para durumlarını ve harcamalarını göz önüne almalılar. Yeni gelir kaynakları olsa bile, bu alanda güvensizlikler ortaya çıkabilir. İşe ait konularda tam istenen sonuçlar gecikebilir. Gereksiz harcamalar kontrol edilmeli.

Yükselen İkizler: Kişisel alanda, yeni girişimler içerisinde özellikle ortaklaşa işlere, ilişkilerine, aşk hayatına daha fazla odaklanacak. Güzel gelişmeler var ancak tam istedikleri hızda ilerleyememe, değişik nedenlerle takılma, gecikme ortaya çıkabilir.

Yükselen Yengeç: Özellikle arkadaşlıklar, evlilikler ve ilişkiler söz konusu olduğunda daha karışık, belirsizlik içeren konularla, güvenilmezliklerle karşılaşabilir. Dedikodular, endişeler huzursuz edici olabilir.

Yükselen Aslan: Arkadaş çevrelerinde daha renkli, canlı günler içindeler. Yeni umutlar var. Ancak bu beklentiler ve kadınlarla ilgili konular ikilemler de yaratabilir. İşten gelebilecek kazançlar da gecikmeye uğrayabilir.

Yükselen Başak: İş açısından önem taşıyan anlaşmalarda beklemeler, hoşnutsuzluklar yaşayabilirler. Evlilik ve ortaklaşa konular açısından soru işareti yaratan koşullar ortaya çıkabilir. İş ve evlilik hayatına ait planları yeniden düşünmek gerekebilir.

Yükselen Terazi: Yabancılarla ilgili ya da akademik konuları içeren konularda güvensizliklerle karşılaşabilirler. Uluslararası konularla ilgili işler beklemeye, değişime uğrayabilir. Yolculuklar tam istenen tatmini vermeyebilir.

Yükselen Akrep: Özellikle finansal konularda, miras ya da eşin, ortağın maddi durumunu ilgilendiren işlerle daha fazla uğraşmak durumunda kalabilir. Geçmişten kaynaklanan para durumları, borç-alacak işleri dikkat çekebilir.

Yükselen Yay: Yakın arkadaşlıklar, evlilik ve ikili ilişkilerde kararsızlıklar, fikir değişiklikleri ile çok daha fazla karşılaşabilir. Duygusal alandaki beklentiler yüzünden sıkıntı gündeme gelebilir. Eskiden kalan ilişkiler de gündeme gelebilir.

Yükselen Oğlak:
Özellikle iş ortamında kadınlarla ilgili konular ya da ilişkileri yüzünden daha dikkatli hareket etmek durumunda. İstikrarsızlık yaşanabilir. Zevklere düşkünlüğün yaratabileceği rahatsızlıklara dikkat etmek gerekebilir.

Yükselen Saka: Aşk hayatında daha renkli ve keyifli günlerdeler ancak yine de bu alanda ikilikler, yüzeysellik ve güvensizlik söz konusu olabilir. Harcamaların getirebileceği israfa dikkat etmek gerekebilir. Aşırı spekülatif işler kazançlı olmayabilir.

Yükselen Balık:
Eve, yerleşime ve toprağa ait işler, geçmişten kaynaklanan konularda daha fazla uğraşı ve masraf içerisinde olabilir. Eldeki kaynakları daha iyi ve akılcı kullanmak gerekebilir. Ev için dekorasyon konusunda aceleci olunmamalı. Harcamaların boşa gitmesinin önüne geçilmeli.

Hakan Kırkoğlu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER