› 
 › 
Milliyet 19.12.2011

Hakan Kırkoğlu'ndan 2012'nin öne çıkan fırsat zamanları

Gelecek yıl hangi dönemler hangi işler için daha verimli olabilir. Bu tarihleri not etmenizde fayda var. Astrolog Hakan Kırkoğlu anlatıyor.

Gelecek yıl hangi dönemler hangi işler için daha verimli olabilir. Bu tarihleri not etmenizde fayda var. Astrolog Hakan Kırkoğlu anlatıyor.

Hakan Kırkoğlu'ndan 2012'nin öne çıkan fırsat zamanları
Üzerinde düşündüğünüz projeleri ve hedeflerinizi daha hızlı ilerletebilmek için Ay’ın ışığının büyüdüğü, yeniay-dolunay arasındaki dönemleri değerlendirebilirsiniz. Ay büyürken ilerleme daha kolay olur, olayların akış hızı güçlenir. Bu yazıda sizlere 2012 boyunca hangi dönemlerin hangi işler için daha aktif biçimde kullanılabileceğinden söz edeceğiz. Bu nedenle söz konusu dönemleri şimdiden ajandanıza not etmeniz faydalı olabilir. Her yeniay farklı temalar ve koşullar getirir. Aylık bazda bu detaylara da dikkat edebilirsiniz.

Önümüzdeki ilk yeniay-dolunay dönemi 24 Aralık-9 Ocak arasında olacak. Bu dönemde yeni sorumluluklar almak, somut konularla uğraşmak, toprağa ilişkin kararlar vermek, ciddi uğraşlar içinde olmak, iş hayatımıza, ilişkilerimize çekidüzen verip gerçekçi davranacağımız hedefleri düşünebiliriz.

23 Ocak-7 Şubat döneminde Ay büyüme aşamasındayken, geleceğe yönelik beklentilerimizde daha umutlu ve pozitif olabiliriz. Bu dönemde maddi konularda, parasal beklentilerimizde daha istekli hatta abartılı olabiliriz. Toprağa, gayrimenkule ait uğraşlar hız kazanabilir. Yeni atılımlar, cesaret gerektiren adımlar hayatımıza canlılık getirebilir.

22 Şubat-8 Mart arasındaki dönem ise daha dağınık, karmaşık ve tam olarak yönümüzü kestiremediğimiz koşullar getirmekte. Bu dönemde sanatsal çalışmalar, hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı bir araya getirebileceğimiz imkanlar var ancak kuralların ve düzenin söz konusu olduğu durumlarda bocalayabiliriz. Esnek olmalıyız.

22 Mart-6 Nisan arasındaki dönem ise yepyeni başlangıçlar yapma ve cesaretimizi gösterme imkanı sunacak. Bu dönemde yüksek bir heyecan, beklenmedik olaylar ve bizi özgürleştiren deneyimlere açığız. Eğer yepyeni, şimdiye kadar hiç denenmemiş şeyler yapıyorsak bu dönemi değerlendirebiliriz. Ancak gözü kapalı hareket etmenin getirdiği riskleri de hesaba katmak durumunda olacağız.

21 Nisan-6 Mayıs döneminde dikkatimizi yeniden somut konulara, paraya ya da toprağa ait konulara, yatırımlara odaklayabiliriz. Bu dönemde bir öncekine göre daha yavaş davranmak isteyeceğiz. İstikrar ve huzur elde edebilecek çalışmalar, hayatımıza daha fazla konfor ve güzellik getirebilecek yatırımlar, harcamalar yapılabilir. Keyifli uğraşlar, sanatsal uğraşlar açısından yapıcı kullanılabilecek bir dönemde olacağız.

21 Mayıs-4 Haziran arası planlarımızın beklenmedik şekilde dağılabileceği, daha esnek ve uyanık olunması gereken bir dönem olacak. Bu dönemde başkalarından duyacağımız haberlere hemen güvenmemeli ve çok net olmayan durumlar karşısında uyanık durabilmeliyiz. Dağılmalar, yanılmalar ve aldatılmalar söz konusu olabilir. Ancak hayal gücüne dayalı işler için daha uygun bir dönemdeyiz.

19 Haziran-3 Temmuz arasında yine benzer şekilde çok sağlam olmayan ve bizi esnek olmaya zorlayan durumlar içerisindeyiz. Bu dönemde acele ile karar vermemeli, değişen koşullara uyum göstermeye bakmalıyız. Yeni haberler ve söylentiler çekici gözükse de, bu dönemde yanılgılara açık bir durumdayız. İlişkiler ve evlilikler açısından da uzun vadede çok parlak sonuçlar olmayabilir.

19 Temmuz-17 Ağustos döneminde duygusal hayatımızı ve ailemizi, evimizi ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenmek ve ciddi düşünmek durumundayız. Bu dönemde aşırı duygusal davranmadan, sorumluluklar çerçevesinde hareket etmek daha doğru olacak. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve aile içerisinde yaşanan konular bizi daha fazla meşgul edebilir.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER