› 
 › 
Junoastrology.com 09.07.2015

Yengeç Burcu'ndaki Güneş'in astrolojik etkileri

Yengeç Burcu'ndaki Güneş, Pluto'ya karşıt açı yaparak bize hayatın şefkatli olduğunu hatırlatarak umut ve cesaret veriyor. Juno Yıldız Gözlemcisi, Yengeç Burcu'ndaki Güneş'in etkilerini yorumladı.

Güneş Yengeç Burcu’nun kollarında, Mars ile koyun koyuna… Ve Oğlak’taki Pluto’ya karşı. Üstelik Uranüs ile kare açısı ve Satürn ile 135 derece açısı var. Üstüne üstlük Venüs & Jüpiter kavuşumuna da üçgen olmaya başlıyor.

Yengeç Burcu'ndaki Güneş'in astrolojik etkileri

Hayat şefkatlidir!
Hayatın elleri bizi yolu bulmaya yönlendirir. Zira insan Yaratan’ın Umut Projesi'dir. Yaratan, varoluşumuzun ne kadar anlamlı, aldığımız ve hayata geçirebildiğimiz öğretilerin, başka insanlar için oluşturduğumuz örneğin ve geride bıraktığımız deneyimler mirasının ne kadar kıymetli olduğunu bilerek yaşamamızı, bunun onurunu ve sorumluluğunu taşımamızı ister. Bu yolda cesaretle yürümek için gereken huzur ve güven duygusunu da, Merkez’in her daim yol göstericilik sunduğunu bilmekten alırız. Daimi yol göstericilik aldığımızı, Yaratan’ın bizden umudunu asla kesmediğini ve beklendiğimizi bilmek, bizim de içimizi umut ve cesaretle doldurur. Ama insan arada bir bunu unutur.

Yıldızlar bize neler anlatıyor?
Bu aralar yüksek enerjili bir kulvardan geçiyoruz. Düşüncelerimiz cüretkar, arzularımız yoğun, taleplerimiz yüksek… Hayatımızda her zamankinden farklı bir yol açma özlemi duyuyoruz. Bugüne dek olabildiğimizden daha fazlası için bir umut ve bir talep filizleniyor kalbimizde. Ve kendi üzerimize vurduğumuz zincirleri kırmak için daha bir cesuruz.

Hakikaten cesur muyuz? Pek de cesur olamadığımız, halletmek için kolları sıvamadığımız konular bu ara önümüze çıkıp çıkıp bizi ürkütüyor mu yoksa? Biz hayatın değil de, alışkanlıklarımızın şefkatli kollarına, bildik yolların tanıdık çıkmazlarına sığınıp, pasif agresif bir çaresizliğe gömülmek üzere miyiz yine? Hayır buna hiç gerek yok!

Bu aralar ayağımızın takıldığı yerlerde "Bak yine olmuyor galiba yine yapamayacağım" mesajını görmek yerine, "Hangi iç engele takıldığımızı" fark etmek için çaba gösterelim. Geri çekilerek, ürkerek, erteleyerek, yapamamaktan korkarak, kendimizi hayatın "şiddetinden" korumaya çalışmak, ihtiyaç duyduğumuz şefkat ve korumayı saklandığımız arka bahçelerde aramak yerine, cesur olalım! Aksi takdirde kendimize zulüm etmiş olacağız.

Yetersizlik korkularımız, bizi adım atmaktan, gelişmekten, Tanrı’nın vaat ettiği verimli hayatı sürmekten alıkoyarsa, sırf bildiğimiz karanlıktan çıkmamak için ışığı reddedersek, kendimize kimsenin uygulayamayacağı türden bir eziyet ve şiddeti uygulayan aslında biz olacağız.

Bütün engel ve uyarılar öğrenmek için birer fırsat
Bu aralar hayatın önümüze çıkarttığı engel ya da uyarıları, öğrenmek ve gelişmek için fırsat olarak görelim! Adım atarsak, "bize özümüzden seslenen Yaratan’dan" yardım ve yol göstericilik dilersek, yolu tıkayan önyargılarımızdan, alışkanlıklarımızdan, işe yaramadığını bile bile tutunduğumuz yöntemlerimizden özgürleşebileceğimizden, şüphe etmeyelim.

Şüphe kalbin düşmanıdır. Umut ve iman ise her derdin panzehiri… Eksikler fark edilmek ve giderilmek, sorunlar çözülmek, yeni yollar bulunmak ve yeni yöntemler keşfedilmek içindir. İnsanın işi budur. Zira, insan Yaratan'ın "Umut Projesi"dir.

Bizden kesilmeyen umudu, biz kendimizden esirgemeyelim...

junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER