@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.07.2014

1 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Bugün ikili ilişkiler ön planda olacak. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 1 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

1 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Birlikten keyif almaya çalışmalısınız. Tek başınıza değil, başkalarına danışarak hareket etmelisiniz. Gün içinde özellikle eşinizle birlikte karar almanız ya da ortağınıza danışmanız işlerinizi kolaylaştıracak. Karşınızdakilerle duygusal anlamda ilişki kurduğunuzda sinerji oluşturabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Gün içinde tamamlanması gereken işler ve detaylarla uğraşabilirsiniz. Oldukça pratik hareket edeceğiniz için pek çok işin altından kalkabilirsiniz. Ancak yanınızda çalışanlar, size yardım edenlerle de ilgilenmelisiniz. İşleri onlarla paylaşmak daha verimli olacak. Böylece kendinizi de ihmal etmemiş olursunuz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Günün yoğunluğuna rağmen kendinize vakit ayırabilirsiniz. Ne zamandır spor yapmak istiyorsanız şimdi fırsatınız olacak. Sanatla ilgilenmek ya da güzel bir etkinliğe katılmak içinde avantajlısınız. Hiçbir şey yapmasanız da sevdiğiniz kişi ya da çocuklarınızla vakit geçirip rahatlayabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yapmanız gerekenlere konsantre olduğunuz takdirde önümüzdeki günlerde daha rahat hareket edebilirsiniz. Özellikle evinizle ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz. Aile içinde yapılması gerekenler işleri üstünüze almalısınız. Ebeveynlerinizle ilgilenmeli, güvenlikle ilgili konuları düzenlemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Hareketli bir gün daha sizi bekliyor. Özellikle kısa yerlere yapacağınız ziyaretler farklı kişilerle tanışmanıza yarayacak. Yeni ilişkiler geliştirmek için birileriyle yazışabilir, konuşabilirsiniz. Yapacağınız toplantılarda değişik fikirler duyabilirsiniz. Ancak yanlış anlamaları önlemek için ifadelerinize dikkat etmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün sadece parasal kaynaklarınızı değil, yeteneklerinizi de daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Kazançlı çıkmak için öncelikle elinizdeki gözden geçirmelisiniz. Yapacağınız basit bir bütçe size yardımcı olacak. Sahip olduklarınıza farklı bir açıdan bakmanız fırsatları yaratacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Kişisel yeteneklerinizi kolay bir şekilde sergileyerek insanların ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp kişisel bakımınızı yerine getirmeyi ihmal etmemelisiniz. Bugün özellikle sağlıkla ilgili atacağınız yeni adımlar daha kalıcı olacak. Fırsatları iyi değerlendirdiğinizde mutlu olabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün kontrolün sizde olmadığını görmelisiniz. Ne kadar olayları kontrol etmek isteseniz de ters gidebilir. En iyisi beklemede kalmak, sabır göstermek olacak. Olayları akışına bıraktığınızda aslında korktuğunuz gibi gelişmediğini de görebilirsiniz. Geçmişten tanıdığınız insanlarla karşılaşmanız olası.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sayesinde pek çok güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Arkadaşlarınız, tanıdıklarınız sizinle işbirliği içinde olacak. Sosyalleşmenin yararını göreceğiniz bugün, gelecek günlere ilişkin projelerinizi de gözden geçirmelisiniz. Farklı gruplara, derneklere ya da ekiplere dahil olabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Hayat amaçlarınıza ya da kariyerinize yönelmeniz gereken önemli bir günden geçmektesiniz. Kendinizi göstermek, saygınlığınızı arttırmak için elinizden geleni yapmalısınız. Etrafınıza baktığınızda önemli kişilerle birlikte olduğunuzu fark edebilirsiniz. Şansı iyi değerlendirmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yeni kişilerle tanışıp sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Kendinizi geliştirmenin farklı yönlerini bulabilirsiniz. Katılacağınız etkinlik, seminer ya da okuduğunuz bir haber farklı şeylerin habercisi olabilir. Hukuksal, ahlaki ya da dini konulara da eğilim içinde olabilirsiniz. İyimserliğiniz de artacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Elinizdekilerin kıymetini bilmeniz gereken bir gündesiniz. Hem maddi, hem manevi açıdan risk almamalısınız. Özellikle ortaklaşa harcamalar artacağı için önlemci davranmalısınız. Borç, alacak, kredi gibi konular gündeminizi etkileyebilir. Bir yandan da eşinizin duygusal yönleriyle ilgilenmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

1 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER