Habertürk 01.07.2013

1 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Haftaya oldukça motivasyonlu başlıyoruz. Yeni girişimlerde bulunma isteğiniz ve kendinizi ifade etme ihtiyacınız son derece yüksek olabilir. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Temmuz ayına ev ve aile konularınız daha ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün duygularınızı etkileyecek kararlar almanız mümkün. Sevdiğiniz insanla tartışmalara açık bir gün.

1 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bu aya yakın çevrenizde oluşan olaylar, akraba veya kardeşlerinizin konularıyla giriş yapabilirsiniz. Bugün duygusal hayatınızda kopmalar, zorlanmalar söz konusu olabilir.

İkizler: Maddi konular ve işlerinizin karşılığını görmek bu dönem sizin için önemli. Kendinizi güvence altına almak istiyorsunuz. Bugün yakın çevrenizle veya iş alanlarınızda bazı kopmalar olabilir.

Yengeç: Temmuz ayına girişimleriniz ve yapacaklarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. İş hayatınızda kendinizi göstermek önemli olsa bile bugün aşk hayatınızda sorunlar oluşacak.

Aslan: Temmuz ayı yapacaklarınızı ve planlarınızı gözden geçirmek için harika bir ay olabilir. Acele etmezseniz, adımlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Bugün aile hayatınızda zorlanmalar olabilir.

Başak: Sosyal ortamlarınızın aktif olacağı bu ay, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, etkinlikler sizi yukarıya taşıyabilir. Bugün, yakın çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir.

Terazi: Temmuz ayına çalışarak ya da göz önünde bulunacağınız ortamlarda daha fazla vakit harcayarak giriş yapacaksınız. Bazı işlerinizin parasal karşılığını almakta zorlanabilirsiniz.

Akrep: Seyahat, eğitim, medya ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Bu ay gerek iş, gerekse kendi isteğiniz için bol bol gezebilirsiniz. İş ilişkilerinize bugün dikkat edin.

Yay: Yeniaya, ortaklaşa para mevzularınız, harcamalar veya ödemeleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde sorunlar ve ilişki bozulmaları görülebilir.

Oğlak: Özel ilişkileriniz veya ortaklaşa işleriniz devrede olarak bu aya giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda fikirlerinizde tutarsızlıklar oluşabilir. İş alanlarınızda maddi bir sorun ortaya çıkabilir.

Kova: Temmuz ayına yapılacak işleriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Özel hayatınız, işiniz yüzünden zorlanmalara açık. İletişim halinde olduklarınızla bugün anlaşmak kolay olmayabilir.

Balık: Temmuz ayına aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. İş alanlarınızda, işe dayalı seyahatlerinizde bazı zorlanmalar, sorunlar yaşanabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER