Habertürk 11.08.2011

11 Ağustos 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

11 Ağustos  2011 günlük burç yorumları

Sevgili Koçlar, bugünkü enerjiler altında, bazı şeyler üzerinde çok fazla durarak, olayları abartabilir ve yok yere kendinizi stres altına sokabilirsiniz. Değişim ve dönüşümde bulunmaya istekli olduğunuz halde, bugün tam tersine elinizdekileri korumaktan yana olduğunuz için endişeli davranabilirsiniz. Her şeyinizi güvence altına almayı isteyebilirsiniz. Kimi zaman, insanların sizi kandırabileceğini düşünerek herkese karşı belirli bir mesafe koyabilirsiniz. Kötümser tavırlarınız başta yakınlarınız olmak üzere herkesin dikkatini çekebilir. Öncelikle bu ruh hali ile doğru bir karar vermek mümkün olmadığı gibi, Mars-Pluto arasındaki karşıtlık gerilimi yeteri kadar körükleyicidir.

Yapmanız gereken kendinizi rahatlatmak ve emin olmadığınız konular üzerinde sakin olup, gözden geçirmelerde bulunmaktır. Gözünüzle görmediğiniz veya kulağınızla duymadıklarınız için olay çıkarmanın anlamı yoktur. Ayrıca size rahatsızlık veren konuları ılımlı bir şekilde konuşarak halletmek dururken, boş yere öfkelenmenin veya kendinizi çaresiz hissetmenin gereği yoktur. Ay tüm gün boşlukta kalacak. Zaten belirsizlik oldukça yüksek. Duygusal patlamalara açığız. Onun için lütfen olumlu düşünmeye çalışınız. Karar vermekte zorlanıyorsanız, kendinize daha fazla yüklenmeyiniz.

BOĞA burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Boğalar bugünkü enerjiler altında, güvenli ve huzurlu bir hayat sürme isteğiniz yükselebilir. Bu artış doğal olarak hakkınız olan için savaşmanız gerektiğini düşündürebilir. Zorluklar veya ulaşılması imkansız gibi duran istekleriniz gerginlik yaratabilir. Kendi derinliklerinizde sorgulamada bulunduğunuzda, maddi açıdan sorunlar yaşayacağınızı, güvencesiz kalacağınızı, işlerinizin yolunda gitmeyeceğini düşünerek gereksiz yere kendinizi tedirgin edebilirsiniz.

Hatta kendinizi yetersiz görebilir buna kendinizi de inandırabilirsiniz. Bütün bu hissedişler, sadece günlük enerjilerin yarattığı tedirginlik halidir. Doğal olarak size rahatsızlık yaşatabilir. Oysaki yapılması gereken öncelikle kendinizle ve çevrenizle barışık, günü olabildiğince kendinize güvenli geçirmeye çalışmaktır. Mars-Pluto arasındaki karşıtlık ve bir de Ayın boşlukta olacağını düşünürsek, bugün kendinize yeni bir yol çizmek konusunda kararsızlık ve zorlanma yaşamanız mümkündür. Her şeyden şikayetçi, kimi zaman telaşlı ve tedirgin davranabilirsiniz. Lütfen sakinlikle günü geçirmeye gayret ediniz.

İKİZLER burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili İkizler, başta ailenizle olan iletişimin, parasal konularda bilinçli hareket etmenin ve kontrollü olmanın önemli olduğu bir gündeyiz. Güvenliğiniz, yarınlarınız, evinizdeki huzurunuz konusunda gayet titiz düşünebilirsiniz. Aile içi dengelerin yerinden sarsılmaması için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak önem taşıyor. Yani isteklerinizin peşinden gitmek istiyorsanız güven duygunuzu kaybetmemeli, gereksiz hassasiyetler göstererek sanki elinizden bir şey gelmiyormuş gibi pasif-agresif tarzda hareket etmemelisiniz.

Özellikle ilişkinizle alakalı problemler nedeniyle bütün sinirinizi ev sınırları içinde boşaltmaya çalışabileceğiniz bugün, partnerinizin de aynı şekilde size karşılık vermesi mümkündür. Eğer uzun süredir devam eden problemleriniz varsa bunları halletmenin yolu çatışmakla çözülmez. Problem varsa, bunlar sakin bir biçimde ele alınmalı, akıllı bir şekilde gözden geçirilmelidir. Kaldı ki Ay tüm gün boşlukta kalacak, Dolunayın iki gün öncesindeyiz ve Mars-Pluto karşıtlık etkisi altındayız. Şartlar bu kadar zorluyken, daha fazla sorun çıkarmamızın tabii ki bir alemi yok. Sakin kalabilenler bugün kendilerine iyilik yapmış olurlar.

YENGEÇ burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Yengeçler bugünkü enerjiler altında, düzenli bir gelir elde etmek adına aklınıza birçok fikir geldiği halde, sizi durduran engeller veya yaratıcılığınıza sekte vuran kişiler canınızı sıkabilir. Düşüncelerinizin genelinde kendi çıkarlarınızın ön planda olması, başkaları tarafından bencil olduğunuzun düşünülmesine yol açsa da, siz neyi neden istediğinizin gayet iyi farkındasınız. Sahip olma güdünüzün en başında toplum hayatında iyi bir yere gelmek isteği baskın. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya yaşamınızı sürdürmenizi sağlayan şartlarınız yetersiz olduğu için sinirli davranabilirsiniz. Bu sinirlilik hali partnerinizle aranızda problemler yaşanmasına sebebiyet verebilir. Gerilim altında kalan sevgiliniz tedirginlik duyabilir, hatta sizden şikayetçi olabilir.

Oysaki siz, kontrollü, sabırlı ve deneyimli bir kişi gibi davranarak yeri geldiğinde sakinleşmeyi bilmelisiniz. İlişkinizin niteliğine göre bazı çiftler arasında durum daha farklıdır. Partnerin çelişkili halleri, pasifliği, kendine güven duymayışı sizi fazlasıyla sinirlendirebilir. Otoriteyi ele geçirerek durumları kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Ancak bu haliniz, sizi kopma noktasına getirebilir. Bir yandan gün boyu boşlukta kalacak Ay, diğer taraftan Dolunayın iki gün öncesinde böyle bir gerilim pek hayra alamet olmayacağından lütfen sakinliğinizi koruyunuz. Hepimiz bu enerjilerin altındayız. Yani birbirimizden pek farkımız olmadığına göre, bilinçli davranmakta yarar görüyorum.

ASLAN burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Aslanlar, gün boyu geleceğe dönük planlarınızla ilgili konularda ve isteklerinizin peşinden gidebilmeniz için size gerekli olan tek şey, dış etkenlerin sizi yormasına, kaygılandırmasına, öfkelendirmesine izin vermeden aklı başında hareket etmektir. Çevrenizdeki insanlarla aranızda gerginlik sadece sizi yıpratmaz, aynı zamanda enerjinizin de boş yere azalmasına neden olur. Her durumu ölüm kalım savaşı haline getirmek yerine, bugün kendinizi geliştiren, rahatlatan, ruhunuzu dinlendiren aktivitelerde bulunmanız çok daha faydalıdır.

Bugünlerde bir yandan geçmişimizle diğer taraftan geleceğimizle alakalı konularda karar vermeye zorlanıyoruz. Bastırılmış ne kadar olay, düşünce ve mesele varsa bir şekilde tetiklenerek önümüze gelebiliyor. Doğal olarak kendine güvenmeyen insan kolayca düşüşe geçiyor. Tedirginlik duyuyor, endişeleniyor, telaşlanıyor. Bazılarınız içine atmaya çalışıyor diğerleriniz ne olacaksa olsun diyerek konuşabiliyor. Oysaki Ay tüm gün boşlukta kalacak ve Mars-Pluto arasında gerilimli bir görünüm oluşacak. Hepimizi yorabilecek bu enerjiler karşısında yapılması gereken tabii ki soğukkanlı düşünmektir. Çünkü hakikaten bizi sınayan, güvensizlik uyandırıcı enerjilerin yanlışa sürüklemesine izin vermemek için, çok dikkatli olmamız gerekiyor.

BAŞAK burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Başaklar günü önemli kılan iki etki söz konusu. Birincisi Ay, tüm gün boşlukta kalacak. İkincisi Mars-Pluto arasındaki karşıtlık. Çalışma hayatınızla ilgili iletişimin son derece önemli olduğu bugün, görevlerinizi sakin bir şekilde yerine getirmenin, iddiacı davranmamanın önemi gayet büyük. Etrafınızdaki insanlarla iyi şekilde anlaşmanın iş huzurunuz ve güvenliğiniz adına değerli olduğunu, geçmiş konular üzerinde gereksiz uzatmaların verimliliğinizi düşürebileceğini söylemek durumundayım. Her şeyi net, kısa ve öz kelimelerle, dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışırsanız, etrafınızdaki insanların sizi anlaması gayet kolaylaşır. Bazı girişimleriniz hayal kırıklığı yaratıcı, tarafsız düşünmenizi engelleyici olabilir. Hatta çevrenizdeki kişileri kimi zaman fazlasıyla eleştirebilirsiniz. Bütün bunları şu aralar normal kabul ediniz. Sakın ola ki, durum ve şartların sizi yanlış kararlar aldırmasına izin vermeyiniz.

Çünkü baş koyduğunuz yol ve hedef için öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor. Eğer dışarıdan gelen etkilere çabuk öfkelenir veya tepki gösterirseniz enerjinizi boş yere tüketmiş olursunuz. Bazı haberler gecikse de, asıl istediğiniz hedefi tutturmanız zor olsa da, zaman faktörünü göz önüne alarak planlarınızı yapınız. O zaman gecikmeler ve belirsizlikler bu kadar canınızı sıkmayacaktır.

TERAZİ burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Teraziler, yeni günümüz Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bir yandan Ay boşlukta diğer taraftan bu görünüm derken, çevrenizdeki insanların, sürekli olarak kendi fikirlerini dayatmaya çalışmaları sizi çileden çıkarabilir. Hatta bunu bir baskı unsuru olarak görerek sert tepkiler göstermek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda ise, özgürlüğünüze herşeyden fazla önem verdiğiniz için, kimsenin size ait değerleri hafife almasından hoşlanmaz, fazla iyi niyetli davrandığınızı düşünebilirsiniz.

Gün içinde, düşündüğünüz ve uygulamayı çok arzuladığınız planlarınızla ilgili oluşan gecikmeler veya terslikler canınızı sıkabilir. En azından henüz tam olgunlaşmamış bazı durumlar nedeniyle beklemede kalmanız yerindedir. Fiziksel açıdan bugün yorgunluk ve stres nedeniyle dinlenme ihtiyacınız ön plandadır. Uykunuzu alamamış bir haliniz vardır. Özellikle sorunlardan kaçış isteğiniz yoğundur. Dış dünyanın keşmekeşinden uzaklaşarak kendi içinizdeki sakin limana sığınabilirsiniz. Ben bütün bu hallerinizi gün içindeki enerjilere baktığımda doğal karşılıyorum. Belki yeni bir yol çizmekte kararsız kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz ve bu yüzden tedirginsiniz. Ancak burada önemli olan kendimizden şüpheye düşmemektir. Zamanla her şey rayına oturur. Fakat kendini bırakmış, hayattan umudunu kesmiş bir insana kim yardım edebilir ki? Onun için lütfen bugün bilinçli hareket etmeye çalışalım. Dolduruşlara gelmeyelim ve umudumuzu yüreğimizin içinde bir çiçek gibi özenle büyütelim.

AKREP burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Akrepler bugün başkalarıyla iletişimde bulunurken elinizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmanız yararlıdır. Eğer çevrenizdeki kişilerle çatışırsak, düşüncelerimizi kavga eder gibi ifade edersek, başarılı olmamız, bizi ciddiye almaları mümkün olabilir mi? Ayın tüm gün boşlukta kalması ve Mars-Pluto arasında oluşan karşıtlık görünümünü hesaba katarsak, kendimize yeni bir yol çizme anlamında tedirginlik duymamız doğaldır. Bunu daha fazla körüklemenin tabii ki bize bir yararı olmaz. Hedeflerimiz konusunda sanki hiç gerçekleşmeyecek gibi düşünmek, her şeyden şikayetçi olmak, telaşla yanlış kararlar vermemize yol açabilir.

Bugün dikkat edilmesi gereken bir başka husus, özellikle iş ve aile çevrenizdeki insanlarla gereksiz konuların üzerinde durarak huzurunuzu kaçırmamanız ve çalışma hayatında rekabetin getirdiği inatlaşmalardan uzak durmanızdır. Diliniz ne kadar keskin olursa, o denli sorun yaşamanız kolaydır. Hele hele üzerinden hayli zaman geçmiş, meselelerle uğraşmak, gereksiz zaman kaybı ve ayrıca stres kaynağıdır. Tarafsız bir bakış açısıyla düşünmek yararlı olabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise sabırlı ve kontrollü davranmakta fayda var. Bazen mecburen yavaşlamak zorunda kalabilir insan. Bu başarısızlık anlamına gelmez. Sadece daha iyi sonuç alabilmek için her şeyin tekrar gözden geçirilmesidir. Zamanı geldiğinde öyle güçlü bir adım atarsınız ki, yaşadığınız şu anki sıkıntılar bile hatırlamazsınız. Sakin olalım dostlarım.

YAY burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Yaylar, gün boyu boşlukta kalacak Ay ve Mars-Pluto arasındaki karşıtlık hepimizi farklı alanlarda sıkıştırabilir. Maddi güvenliğimizi, çıkarlarımızı düşünmemiz ve temkinli hareket etmemiz gereken bir gündeyiz. Yanlış kararlardan uzak kalmak istiyorsak bilinçli olmak durumundayız. Gün boyu üstünüze gelebilirler, otorite kurmaya kalkışabilirler. İşine gelirse tarzı yaklaşımlarda bulunarak sizi aynı noktada durmaya zorlayabilirler. Siz kendi kendinize yüklenebilirsiniz.

Parasal açıdan şu aralar yaşanmakta olan durgunluk nedeniyle zaten kendinizi pek rahat hissetmediniz için, deyim yerindeyse –denize düşen yılana sarılır misali size sunulanı kabul etmeye kalkışabilir veya öfkeyle kalkıp zararla oturabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz. Kendi içinizde bir takım hesaplaşmalarda bulunmak mümkündür. -Madem bu kadar iyi niyetli çalışmama, elimden geldiğince gayret sarfetmeme rağmen hala güven içinde değilsem, o zaman bu kadar koşuşturmanın, didinmenin ne anlamı var diye de düşünebilirsiniz. Benim tavsiyem önünüzü görmenin zor olduğu ve birilerine laf anlatmanın mümkün olmadığı bugün sakin olmaya çalışınız. Herkes kendince baskı altında. Kimsenin kimseyi düşünmediği bugünlerde hepimiz sakin olmalıyız.

OĞLAK burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Oğlaklar bugünkü enerjiler tüm burçlar olarak yine sabırlı olmamızı gerektiriyor. Ayın boşlukta olması ve en önemlisi Mars-Pluto arasındaki karşıtlık, duygusal konularda tatminsizlik duyulmasına veya güvence isteğiniz nedeniyle kendinizi hassas hissetmenize neden olabilir. Şartlar istediğiniz yönde değilse ve son zamanlarda kendinizi deyim yerindeyse kapanda hissediyorsanız bugünkü enerjilerin, içsel bir öfkenin ruhunuzda oluşmasına sebebiyet verebilir. Sözgelimi kaprisli davranabilirsiniz. Bazı kişilerin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkmaları canınızı sıkabilir. Sağı solu belli olmayan davranışlar gösterebilirsiniz. Cinselliğinizi bir joker kart gibi, kullanarak sevdiğinizi etkilemeye çalışabilirsiniz. Tutkularınız yoğundur. Ben onu mutlu etmeye çalışıyorsam o da aynı şekilde bana önem vermeli, kendimi güvende hissetmemi sağlamalı diye düşünebilirsiniz.

Haklı olabilirsiniz. Ancak bugün taleplerimizin karşılanması, arzuların doyurulması ve isteklerimizin kabul edilmesi anlamında dikkat olmak gerekir. Ilımlı davranmalı, karşılıklı saygı-güven ve sevgi üçlemesini muhafaza etmelisiniz. Günlük enerjilerin bastırılmış bilinçaltı öfkelerini tetikleyici olduğunu bilerek kendimizi ayarlarsak günü rahat geçirebiliriz.

KOVA burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Kovalar bugün aile hayatınız ve mesleki konulardaki sorumluluklarınız bir yandan diğer yandan üzerinizdeki baskılar derken farkında bile olmadan olumsuz bir dille iletişimde bulunabilirsiniz. Otorite konumunda kim olursa olsun ister iş yerinde patronunuz evde aileniz veya eşiniz, bir şekilde üzerinize gelmeye kalkışabilirler. Sizi kendi seçimleriniz veya davranışlarınız konusunda uyararak baskıda bulunabilirler. Eğer daha önceden birikmiş ve üstü örtülmüş problemler varsa bunlar bir şekilde kendisini hatırlatabilir.

Siz ne kadar ortalama ve politik davranmaya çalışırsanız çalışın sanki herkes rakibinizmiş gibi üzerinize gelmeye kalkışabilir. Doğal olarak kendinizi her alanda kıstırılmış hissetmenin sıkıntısı oluşabilir. Böyle bir bu durumda iş yerinizde veya ev sınırları içinde öfkemizi dışa yansıtabiliriz. Ayın tüm gün boyu boşlukta kalışı ve Mars-Pluto arasında oluşan karşıtlık yeteri kadar bizi yorarken, bir de gereksiz yere çıkışlarda bulunursak, daha sonra toparlanmak zaman alabilir. Tedirginlik, her şeyden şikayetçi olmak, telaşlı davranmak mümkündür. Kontrollü olan, kendine güvenen, dolduruşa gelmeyen kişiler günü gayet sakin bir şekilde geçirebilirler. Tam tersine davranırsak yaşanması muhtemel olaylardan şikayetçi olmaya hakkımız olabilir mi? O zaman gelin bugün pozitif düşünmeye gayret edelim.

BALIK burcu 11 Ağustos 2011 yorumu

Sevgili Balıklar, gün boyunca dikkatli olmamızı gerektiren iki etki söz konusu. Mars-Pluto arasındaki karşıtlık ve Ayın tüm gün boşlukta kalmasının yaratacağı belirsizlik ve gerilim. Bütün bunları şöyle bir harmanladığımızda görüyoruz ki, öncelikle karşı cinsle olan ilişkinizde zorluklar yaşanması muhtemeldir. Her konuya hakim olmak isteyen birey, telaşlı bir tedirginlik içinde yanlış kararlar verebilir. Dış baskılar kısıtlanmanıza neden olabilir. Aynı şekilde partneriniz de bu ruh hali içinde olabilir.

Bir yandan aşk hayatınızla ilgili yaşananlar şaşırtıcı bir şekilde hatırlanır ve kişi güvenliği konusunda telaşlanır. Diğer taraftan hedefleriniz vardır ancak bugünkü enerjiler nedeniyle sanki bunlara ömür boyu ulaşmak mümkün değildir. Birileri çelme atacak, önünüze geçmeye çalışacak ve sizi devre dışı bırakacaktır. Buna inanan birey, doğal olarak ruhsal bir karmaşa yaşar. Oysaki bugün kendinizi yormanın, üzmenin, sorunları büyütmenin günü değildir. Tam tersine deneyimlerinizden ders çıkarmanın, kontrolünüzü ayakta tutmanın, yani kendinize inanmanın günüdür. Hatalarınız olsa dahi bağışlamanın, yanlışlarınızın tecrübe olduğunu bilmenin günüdür. Bunu yapabilen kişi ne hiddetlenir ne de kendinden vazgeçebilir. O zaman inadına bugün yaşama gülümseyelim ve umudumuzu kaybetmeden ilerlemeye söz verelim.

Sadece bugün değil, tüm ömrünüzce aradığınız huzur, mutluluk ve şans sizinle olsun.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER