Habertürk 11.09.2011

11 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 11 Eylül 2011 yorumu

11 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Sevgili Koçlar Pazar gününün tümünde etkili olacak iki önemli enerjiden biri, Ay-Balık burcu seyridir. Balık burcu günlerinde genel olarak derin bir maneviyat duygusu bizi sarar. Bir şeylerin üstesinden gelemediğimizi düşünerek, güvenebileceğimiz, tutunabileceğimiz bir güç ararız. Kimimiz içe yönelir, kendimizle baş başa kalır, arınmaya çalışırız, bazılarımız inancı doğrultusunda ritüellerde bulunur. Burada önemli olan, kişinin kendisini bir şekilde rahatlatmasıdır. Olaylara, insanlara hep farklı daha derin bir açıdan bakılır. Hayatın somut gerçeklerinden ziyade, soyut kavramları daha fazla ön plandadır. Dinlenmek arzumuz yoğundur. Pazar günü olması sebebiyle güne geç uyanabilirsiniz.

Günün etkili olan ikinci enerjisi saat 07:22 Venüs-Mars arasındaki olumlu görünümdür. Bu görünüm bize gereksiz endişeleri, kuruntuları bir yana bırakmamızı söylemektedir. Bunu yaptığımız takdirde yuvamız sınırları içinde huzur bulmamız mümkündür. Tam tersi bir durum, kendi kendimizi rahatsız etmek olur ki, hiçbir işe yaramaz. Onun için bugün gayet sakin bir şekilde kendinizi, ilişkinizi, yaşamınızı gözden geçiriniz ve sizi mutsuz eden kaygılarınızı bir yana koyarak elinizden geldiğince yaşama dört elle sarılınız. Siz isterseniz, başaramayacağınız hiçbir şey yoktur.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

BOĞA burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Boğalar Pazar günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Bir yandan gerçekçi düşünmenin diğer yandan hayal gücünün etkili olduğu bugün, dostlarınıza, sevdiklerinize karşı özverili davranabilirsiniz. Dinlenmek, sakin bir ortamda rahatlamak, huzur veren kişilerle bir arada olmak hoşunuza gidebilir. İnsan böyle bir etki altında, problemlerinin üstesinden gelebileceğini, arzu ettiği her şeye bir gün gelip kavuşacağını umut etmek ister. Yolu uzundur ancak başaracağına dair inancı bu enerji sayesinde çoğalır.

Günün tümünde etkili olacak Venüs-Mars olumlu görünümü saat 07:22 itibariyle bizleri kucaklıyor. Başak burcunda, aşk evinizde ilerleyen Venüs, bir ilişkinin nasıl olması ve yaşanması gerektiği konusundaki kıstaslarınızı tekrar ele almanıza eğer aksayan durumlar varsa, bunları gözden geçirerek düzenlemenize yardımcı oluyor. Böylece ilişkideki pürüzler düzeltilebilir. İlişkisi yeni başlayanlar bu etki altında birbirleri hakkında bilgi sahibi olabilirler. Ayrıca bugün ailenizle ilgili bir konuda önemli bir karar alınabilir.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

İKİZLER burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili İkizler yeni gün Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Bu etki altında insan, dinlenmek, düşünmek ve kendini hayatın sorumluluklarından bir günlük olsun uzak tutmak istiyor. Mesleği sanatla alakalı olanlar gün boyu fazlasıyla aktif olabilirler. Yeni dönemde yapılacak çalışmaları gözden geçirebilirler. Yaşamınızı yakından ilgilendiren konularda yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu enerji, her alanda tatmin olmak isteğinizin de göstergesidir. Tartışmalardan, baskılardan bugün uzak durmaya çalışabilirsiniz.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars olumlu görünümü, saat 07:22 itibariyle devreye giriyor. Bu görünüm genel olarak ekonomik şekilde ailenizin ve evinizin ihtiyaçları için yapılacak alışverişin göstergesi olduğu gibi, bazı mevzuların görüşülmesi anlamında da etkilidir. Paranıza sahip çıktığınız için, genel olarak bugün tutumlusunuzdur. Eskileri onarabilir, yeni hale getirebilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal mevzularda ılımlı konuşmak, birbirinize destek olmak gayet yararlıdır. Eşinizin, çocuğunuzun veya kendinizin sağlık veya eğitiminizle ilgili konularda paraya ihtiyacınız olabilir.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

YENGEÇ burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Kişi böyle bir etki altında yaşamın olumsuz yönlerinden ziyade maneviyatı güçlendirici kısmıyla daha fazla ilgilenebilir. Balık burcu geçişleri psişik yenilenme anlamında olduğundan, önsezi özelliğiniz ortaya çıkar. Böylece bir olayın veya bir durumun gerisindeki gerçeğe kolayca ulaşabilirsiniz. Dünyanın huzur dolu bir yer olması gerektiğini düşünürsünüz. Tek kişinin mutlu olmasından ziyade, herkesin kendini güvende hissedebileceği bir dünyaya özlem duyarsınız.

Saat 07:22 itibariyle Venüs-Mars arasında oluşan görünüm, yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde konuşmanız anlamına gelebilir. Bir şeylerin düzene girmesi halinde hedefinize ulaşacağınızı düşünürsünüz. Mükemmel bir çevre, olumlu bir ilişki, sağlıklı bir yaşam sürebilmek adına neler gerekli, bunların üzerinde durabilirsiniz. Sizin için kökleriniz, aileniz, amaçlarınız son derece önemlidir. Huzursuzluktan korktuğunuz için, her şeyin güzel gelişmesi adına üstünüze ne düşüyorsa yapmaya hazırsınızdır. Sorunlarınızı bu enerji sayesinde düzeltebilmeniz kolaylaşır. Özel hayatınızla ilgili siz izin vermedikçe hiç kimsenin konuşmasından hoşlanmazsınız.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

ASLAN burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz Balık burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Merhametten maraz doğar diye bir söz vardır bilirsiniz. Yapılan iyiliklerin kimi zaman kıymeti bilinmez. Bilinmediği gibi, karşınızdaki kişi sizi hiçe sayabilir. Balık burcunda ilerleyen Ay günlerinde insan geçmişte yaşanmış acı tecrübeleri hatırlayarak dikkatli olması gerektiğini düşünebilir. Hakikaten de çıkarlarımızı, bizi zor duruma düşürebilecek kararlarımızı, ilişkilerimizi bugün şöyle bir düşünelim. Ne kendimizden aşırı derecede fedakarlık edelim ne de başkalarının bizi üzmesine izin verelim.

Saat 07:22 itibariyle Venüs-Mars arasındaki olumlu görünüm, biraz önce sözünü ettiğim konular üzerinde düşünmeniz ve bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaması için dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Zaten görünümün en faydalı tarafı da budur. Bütçenizi aşabilecek harcamalardan uzak durmanızı sağlar. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanın önemini hatırlatır. Havai davranmamanız, ilişki meselelerinde daha dikkatli seçimlerde bulunmanız anlamında da size destek olur. Doğru ile yanlış arasındaki ayrımı gayet iyi bir şekilde yapabilmenizde yardımcınızdır.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

BAŞAK burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Başaklar yoğun bir haftanın ardından Pazar gününe Ay-Balık burcu seyriyle adım atıyoruz. Bu enerji, bir ilişkinin nasıl olması gerektiği hususunda bizi düşündürüyor. Partnerimizin gelgitli davranışları bizi düşündürürken, o da bizim memnuniyetsizliğimizden şikayet edebilir. Aranızdaki empati azlığı, sorunların bir türlü çözüme kavuşmamasına neden olabilir. Oysaki bu enerjiyi arkanıza destek alarak olumlu yönlerinden yararlanmanız mümkündür. Yapılması gereken öncelikle birbirinize karşı gerçekçi davranmak ve yüzleşmelerde bulunmaktır. Eğer hedefleriniz farklı ise, her ikiniz de biz olabilmek adına anlaşmaya gönüllü değilseniz oturup konuşmalısınız.

Nitekim gün boyu etkili olacak Venüs-Mars olumlu enerjisi size bu konuda yardımcıdır. Burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Venüs ve Merkür şu aralar ileriye yönelik olarak ilişkinizi tanzim etmenizde, pürüzleri ayıklamanızda size destek. Aynı şekilde partneriniz de bugün böyle bir düzenlemeye olur yanıtı verebilir. O zaman gelin, mantıklı bir şekilde geçmişte yaşananları deşelemeden el ele verin. İşte size biçilmiş kaftan bir gün.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

TERAZİ burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Teraziler Ay-Balık burcu seyriyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, iş veya sizi ilgilendiren diğer konularda kafanızın karışmasına sebep olabilir. Ay bu burçta aslında gayet faydalıdır. Ancak siz kendinizden emin değilseniz çok çabuk dağılabilirsiniz. Bir yandan tamamdır diyerek işleri oluruna bırakabilir diğer taraftan olmadı diyerek tekrar tekrar üzerinde düşünme gereği duyarsınız. Bazen işin içinden çıkmakta güçlük çekebilirsiniz. Kendi kendinizle çelişkiye düşmemek için lütfen her durumu gerçeklik sınırları içinde ele alınız.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars olumlu görünümü, biraz önce sözünü ettiğim, çelişkiye düşme halini güçlendirebilir. Değerlerinize öyle sıkı sıkıya yapışırsınız ki, cesaretle hareket etmeniz mümkün olmaz. Güvende miyim değil miyim diyerek kendinize cefa çektirmek yerine, öncelikle kafanızın içinde pürüz yaratan noktaları ele alınız. Gerçekten bu kadar düşünecek bir durum var mı onu tam olarak anlayınız. Eğer bazı kişiler, olaylar sizi rahatsız ediyorsa bunları çözüme kavuşturmak için harekete geçiniz. Siz ne yaptığınızı bilirseniz, önünüzdeki yolun gereklerini de kolayca yerine getirmiş olursunuz.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

AKREP burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Akrepler yeni günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Gönlümüz, sanki bulutlar üzerinden coşkuyla seyrediyor gibi dünyayı. Hiçbir şey umrumuzda değil. Varsa yoksa aşk diye bağırmak geliyor içimizden. Olurmuş olmazmış, doğruymuş yanlışmış bugün bunları düşünmek istemiyoruz. Varsın olsun yalan olsun yalan olsun. Yeter ki, aşkla bugün el ele verelim. Tüm isteğimiz bu.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars görünümü, düzgün seviyeli bir dostluğun, arkadaşlığın başlamasına vesile olduğu gibi, ilişkisindeki pürüzleri düzeltmek isteyenlerin de yardımcısıdır. Her iki taraf kendiyle alakalı değerlerini, düşüncelerini gözden geçirir. Aşkın içinde ne kadar kaybolmak istesek de, bu enerji sayesinde temkinli bir şekilde ilerlememiz gerektiğini düşünürüz. Tanımadığımız bir yabancının aklımızı çelmesine izin vermek istemeyiz. Kafamızın içindeki sorulara cevap bulmaya çalışırız. Ancak günün geneline baktığımızda fazla ince eleyip sık dokumanın kimi zaman karşı tarafı bunaltabileceğini de bilmeliyiz.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

YAY burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yaylar Pazar günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Duygularımıza yeşil ışık yakan bu enerji altında, kimsenin bilmediği ancak bizi kimi zaman tedirgin etmekte olan durumlarla başa çıkmaya çalışırız. Bazen, önümüze duvarlar örerek kimsenin bize ulaşmasına izin vermeyiz kimi zaman da birilerinin bize ulaşarak sevgiyle sarıp sarmalamasını umut ederiz.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars arasındaki olumlu enerji, hem iş hayatımızla hem de maddiyatla alakalı konular üzerinde güvenliğimizi sorgulamamıza neden olur. Bedensel ve zihinsel açıdan kuvvetli olabilmek için bazı kişilerle ilişkimizi çok iyi yürütmemiz gerektiğini bilmeliyiz. Ayrıca ilerlemek istiyorsak, çok fazla ince eleyip sorgulamayalım. Çünkü mükemmelliğin bir ölçüsü yok. Her şeyin zamanla yerine oturacağını bilelim.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

OĞLAK burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz Balık burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Günlük hayatın içinde hiçbir şeyi fazla zorlamadan lütfen akışına bırakınız. Bu hem ruhsal hem de bedensel anlamda sizi rahatlatarak güne sakince başlamanızı sağlar. İyice uykunuzu alınız ve sabah uyandığınızda sizi mutlu edeceğini düşündüğünüz bir program yapınız. Her sorun mutlaka halledilir dostlarım. İçinizi ferah tutunuz lütfen.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars arasındaki olumlu görünüm, sizi sahiplenecek, koruyacak ve değerlerinize saygı gösterecek bir insana duyduğunuz ihtiyacı yoğunlaştırır. Siz dışarıda onlarca mücadeleyi verirken, karşınızdaki kişinin size sunacağı huzur ve güvenlik ne kadar önemlidir tahmin edebiliyorum. Şu aralar gerek özel gerekse iş yaşamınızla ilgili konularda rekabet iyice kızışmış durumda. Kimi zaman kendinizi yorgun hissedebilir bazen de her şeyi bırakıp çekip gitmek isteyebilirsiniz. Oysaki tam tersine kendinizden emin olmanız, kendinize inanmanız gereken günlerdesiniz. Hassasiyetinizin sizi esir almasına izin vermeyiniz. Sınırlarınızı korumak amacıyla acil kararlar vermeyiniz. 15 Eylül sonrasının rahatlatıcı olduğunu biliniz.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

KOVA burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Kovalar Ay-Balık burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. Bu gayet rahatlatıcı bir enerji gibi durabilir. Ancak bir Kova için, fazla duygusallık yükleyici ve tembelleştiricidir. Oysaki Kova özgürlüğün ve aklın simgesidir. Böyle bir etki altında zayıflaşabilir, farklı yönlere doğru kayabilir. Demek oluyor ki, bilincimizi uyanık tutmakta fayda var.

Gün boyu etkisini hissedeceğimiz Venüs-Mars arasındaki olumlu görünüm ilk başta hoş gibi dursa da, ben maddi konularda özellikle dikkatli olmanızdan yanayım. Çünkü rahatlatıcı olacağını düşündüğünüz bir öneriyi, incelemeden kabul etmenize neden olabilir. Sırf kendinizi güvende hissetmek için böyle yanlışlar yapmamak lazım. Bu görünüm, ailenizin sağlığı, iş yerinizdeki güvenliğinizle ilgili meselelerin de önemini vurgulayabilir. Pazartesi günkü Dolunayın, düğüm aksları üzerindeki zorlayıcı görünümünü hesaba katarsak aklı başında ilerlemekte fayda var derim.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

BALIK burcu 11 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Balıklar Pazar gününüz, burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. İyileştiren, rahatlatan, sizde zorluk hissi uyandıran her durumu farklı ve olumlu bir şekilde ele almanızı sağlayan Ayın ışığı, güzel bir günü müjdeliyor. Ben bu enerjiyi yatıştırıcı ve şifa verici olarak görmekteyim.

Gün boyu etkili olacak Venüs-Mars arasındaki görünümü, pazartesi günü burcunuz üzerinde oluşacak Dolunayı hesaba katarak incelemek gerekiyor. Özellikle ilişkinizle alakalı konularda mutlaka ilerisini düşünerek hareket etmenizde yarar olduğunu söylemeliyim. Bu konuda sizleri pazartesi günlük burç yorumlarımızda bilgilendirmeye çalışacağım. Ancak bugün aşırı hassasiyetle, fedakarca düşünerek kendinizden taviz vererek ilişkinizi ayakta tutmaya çalışmayınız. Gerçek ne ise onun izlerini takip ediniz. Ayrıca kendinize fazla yüklenerek, enerjinizi gereksiz yere harcamayınız. Ancak eğer ilişkinizden kesinlikle eminseniz, o zaman da boş yere çelişkiler içinde kalmayınız.

Hayat her şeye rağmen güzeldir. Her yeni gün yepyeni bir umut demektir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER