Habertürk 11.07.2011

11 Temmuz 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

11 Temmuz 2011 günlük burç yorumları

Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 12:47 olana dek Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Bu saate dek başta parasal konular ve ilişki, ortaklık sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var. İstemeden de olsa birileri sözünde durmayabilir veya siz yapmayı düşündüklerimizi planlarımıza uygun şekilde yerine getiremeyebiliriz. Sağlam olmadığını hissettiğiniz alışverişlerde dikkatli olalım.

12:47 sonrası Ay-Yay burcu seyri başlıyor ve saat 13:44 Ay-Neptün zorlu görünümü gerçekleşiyor. Her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentiler oldukça yüksek. Fakat mantıklı düşünmekte fayda var.

Saat 20:40 Ay-Uranüs olumlu görünümü, tüm gün boyu yaşananları cesaretle ele almanızı sağlıyor. -Şu konuda sıkıldım, burada yanılmış olabilirim, ancak halledebilirim gibi cümleler dudaklarınızdan dökülüyor. Farklı yollar arayışı, çıkış çözümleri bulmak için şansınız yükseliyor.

BOĞA burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Boğalar saat 12:47 olana dek devam edecek boşluk etkisi altında, ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde bazı anlaşmazlıklar gözünüzde büyüyebilir. Herhangi bir karara varmanız, netleştirmeniz mümkün olmayabilir. Eğer aranızda problemler varsa, bunları halletmek adına her iki tarafın da esnek düşünmesi yerinde olur.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başlıyor ve hemen ardından saat 13:44 de Neptünle zorlu bir görünüm yapıyor. Hedefine kitlenen, hayallerinin peşinden gitmeyen kişi, ideallerinin özlemiyle yanıp tutuşuyor. Partneriyle ilgili konularda, ilişkisini ilgilendiren meselelerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmek istiyor. Benim tavsiyem açık bir kapı bırakmanız. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir.

Saat 20:40 Ay-Uranüs görünümü, geçmişinizden uzak durmaya, değişmeye, hayatınızı yeniden şekillendirmeye olan ihtiyacınızı vurguluyor. Bazı durumların sizi kıskaç altına almasına izin vermek istemiyorsunuz. Çünkü bir yanlış adım atarsanız, bunun geri dönüşünün olmayacağını siz de iyi biliyorsunuz. Eskisinden daha farklı bir şekilde durumunuzu gözden geçirmekten yanasınız.

İKİZLER burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili İkizler saat 12:47 olana dek boşluk etkisi altındayız. Bu durum, etrafınızdaki bir takım olaylardan, insanlardan kolayca etkilenmeniz anlamındadır. Hiçbir şeyin hafife alınmaması, dikkatli bir şekilde tetkik edilmesi gerekir. Dışa karşı belli etmesek de, yüreğimizin bir yanı şüphelere, kuruntulara, fazla detaylı düşünmeye açıktır.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır.

Saat 20:40 Ay-Uranüs etkisi altında gündüz saatlerinde halledilmeyen işlerinizi düzenlemeniz mümkün hale geliyor. En azından daha hızlısınız ve daha çabuk durumlara müdahalede bulunmanız mümkün. Akşam saatlerinde olaylara müdahalede bulunabilir, istediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 12:47 olana dek boşluk etkisi altında geçecek. Bu süreçte, tutkularımız yoğun, kendimize ait olanı sahiplenişimiz ön plandadır. Avuçlarımızdan hiçbir şeyin kayıp gitmesini istemeyiz. Kararlarımızı uygulamamız kolay olmayabilir. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa karşı tarafın bir adım atmasını bekleyebiliriz. Çocuk sahibi olan Yengeçler evlatlarının üzerine gereğinden fazla titreyebilirler.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm yaptığında, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. En azından denemekte fayda var diye düşünebilirsiniz.

Saat 20:40 Ay-Uranüs olumlu görünümü, içsel huzursuzlukları farklı bir bakış açısıyla gidermenizde size destek oluyor. İmkansızı, en güzel olanı, değişimi istediğiniz için önünüzdeki hiçbir engelin sizi yıldırmasına müsaade etmemeye kararlısınız. Sürprizler bu saatlerde belirgin. Kısa süreli bile olsa güzel bir şey duymak hoşunuza gidebilir.

ASLAN burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Aslanlar yeni haftamız Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Saat 12:47 olana dek, içinizdeki hırs, güçlü olma arzusu, yenilmezlik duygusu, bir an önce isteklerinizi elde etme dürtünüz ön plandadır. Kafanızın içinde sorular dönüp dolaşır. Ne olursa olsun hayata yenilmek istemezsiniz. Olayları, insanları değerlendirirken iktidar tutkunuz öndedir. Tutkularınız fazlasıyla derindir.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm yaptığında iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılacağımız bilsek bile, bu saatlerde pek umrumuzda değil. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. Gerçek benim yüreğimde hissettiğimdir diyerek ilerliyoruz.

Saat 20:40 itibariyle hem cesaretimiz yükseliyor hem de yenilenme hevesimiz büyüyor. Bu heveslilik, yaşama karşı sevinç duymamızı, her şeyin bir şekilde halledileceğini düşünmemizi sağlıyor. Özgürlük, dilediğimiz gibi yaşamak, farklılık ve yeni olan her şey bizi kendine doğru çekiyor.

BAŞAK burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Başaklar saat 12:47 olana dek Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman içinde, kendinize ait olanı koruma dürtünüz yoğundur. Olayları değerlendirme biçiminiz, haklı olduğunuzun mutlak kabul edilmesi üzerine kuruludur. Karşılıklı güven ihtiyacı son derece önemlidir. Eğer birinden veya bir durumdan tam olarak emin değilseniz durumları daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm
yanılmadığımızı söyleyecek, güvenle hayatımıza sarılmamızı sağlayacak birine duyduğumuz ihtiyacı simgeliyor. Her şeyini oluruna bırak diye iç sesiniz, yanlışın bile peşinden gitmeye hazır. Bağlılık duyduğunuz konularda geri dönüş yapmaya niyetiniz yok. Tutkularınız sizi peşine katmış sürükleyeceğe benziyor.

Saat 20:40 itibariyle Ay-Uranüs üçgen görünümü, sınırları olmayan ve oldukça coşkulu bir dünyaya sizi davet ediyor. Her zaman mükemmel arayan, hatta titiz davranan ruhunuz ipini koparmış gibi heyecanın peşinden koşmanızı sağlıyor. Deyim yerindeyse bir avare gibi, hiçbir şey düşünmeden yol almak niyetindesiniz.

TERAZİ burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Teraziler yeni haftamız saat 12:47 olana dek Ay boşluk etkisi altında devam edecek. Bu süreçte, kaygılardan uzak ve endişesiz bir şekilde parasal durumumuzu gözden geçirmekte fayda var. Bazı kişilere işimiz düşebilir. Paylaşımcı olmakta zorlanabiliriz veya birileri egemenliğini üzerimizde hissettirmeye kalkışabilir. Maddi konularda, çıkarlarımızı korumamızda fayda var. Sabah itibariyle bir takım yanlışlıkları düzeltmek için uğraşabilirsiniz.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm
Gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, romantik bir gece geçirmek, sıkıntılar olsa bile deyim yerindeyse felekten bir gece çalmak arzunuz yoğunlaşıyor. Kafanızı türlü endişelerden uzak tutmak niyetindesiniz.

Saat 20:40 itibariyle Ay-Uranüs olumlu görünümü altında, başkalarından farklı düşünüyor olsanız bile bunları hiç çekinmeden söylemenizi sağlıyor. Ancak güveniniz son derece yüksek. Bu halinizle sıra dışı bir kişi görünümü çizebilirsiniz.

AKREP burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 12:47 olana dek Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman dilimi içinde hakimiyet kurmakta zorlanabileceğimiz mevzularda üstelemeden, işlerimizi sakin ve esnek bir biçimde yapmakta fayda var. Eğer tatilinizi geçirmekteyseniz boşluk etkisi güne geç uyanarak enerjinizi toparlamak anlamında faydalıdır. Bulunduğunuz yerde kendinizi güven içinde hissetme arzunuz yoğundur.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm yapacak. Aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam diyerek tukularınızın peşinden gitmeniz için sizi destekliyor. Bazen masum yanlarınız ortaya çıkıyor bazen de şüpheci. Ancak bütün bu halleriniz hoşuna gidiyor. Çünkü son derece doğal davranmak niyetindesiniz.

Saat 20:40 itibariyle Ay-Uranüs ile olumlu görünüm yaptığında kendinizi akışa bırakmaktan yanasınız. -Dünyayı kurtarmak zorunda değilsin diyen iç sesiniz sizi rahatlatabilir. Farklı ve sıra dışı düşünebilir, düşüncelerinizi ilginç bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendinizi her konuda haklı görme arzunuz yükseliştedir. Belli bir amacınız yoktur. Sadece içinizden geldiği gibi hareket etmek istersiniz.

YAY burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Yaylar saat 12:47 olana dek Ay boşlukta kalacaktır. Haftaya başlarken, iç dünyamız sezgilerimiz bizi farklı arayışlara çekiyor, gönlümüz güvenli limanlarda dinlenmek ihtiyacında. Tutkular yoğun, hisler derin, kendimizle temasımız ön planda. Hayatı dış dünyanın kurallarıyla veya dayatmalarıyla değil, gönlümüzle hissetmeye çalışıyoruz. Boşluk etkisi bir çok burç için zorlayıcı olurken, bizim için kendimizle, olan bitenle yüzleşme anlamında destekliyor.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm yapacak. Başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var.

Saat 20:40 itibariyle Ay-Uranüs size ayrı bir çekicilik kazandırıyor. Kendinizi rahatlamış, yüklerinizden kurtulmuş gibi hissedebilirsiniz. Bu enerji ayrıca hızlı düşünmenizi, akıllı saptamalarda bulunmanızı ve bunları uygulamanızı sağlıyor. Belki kısa süreli bir enerji. Ancak akşam saatlerinin hoş bir şekilde geçmesini sağlıyor.

OĞLAK burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Oğlaklar saat 12:47 olana dek, Akrep burcunda boşlukta kalacak Ay, dış dünyadan destek bekleyişimizin işaretçisidir. Ancak bu desteğin bedeli olmamalı, bizi pişman etmemeli, bunu canı gönülden yapmalıdır diye düşünürüz. Dostlarınızla temasınız, yabancılara oranla daha kuvvetlidir. Tutkularınız, özellikle hedefleriniz söz konusu olduğunda yoğundur. Emin olduğunuz konularda şüpheye düşmezseniz, planlarınızı akıllıca gözden geçirirseniz, rutin işlerinize ağırlık verirseniz bir de elden geldiğince dikkatli olursanız, boşluk etkisinin sizi kilitlemesine izin vermemiş olursunuz.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle görünüm yapacak. Bu enerji altında yüreğinizin sesi size -Özgür ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor. İlişkisinde problemi olanlar, iş hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak verebilirler.

Saat 20:40 Ay-Uranüs görünümü, başkalarından farklı bir şekilde yaşamınızı sürdürüyor olmanın, birilerine uymak zorunluluğunun, geriye baktığınızda yılların geçmekte olduğunun farkına varmanızı sağlayıcıdır. Yaşamınız bir film şeridi gibi gözlerinizden önünden geçer. Eskiler aklınıza gelebilir. Bazı kişilere ne kadar da çok değer vermişim diye düşünebilirsiniz.

KOVA burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Kovalar saat 12:47 olana dek Ay boşlukta kalacaktır. Sağlamlığa pirim vermemiz gereken bu zaman dilimi içinde, emin olmadığınız konularda tedbirli, güven duyduğunuz meselelerde ise şüpheye düşmeyiniz. Herhangi bir iş girişimi mecburiyetiniz varsa, daha dikkatli konuşmaya ve hareket etmeye çalışınız. Eğer erteleme olanağınız varsa bunu denemekte fayda var. Rutin işleri yapmanın bir sakıncası yok. Mesleğiniz, ruhsal danışmanlık, psikiyatriyle alakalı ise, boşluk etkisi oldukça işinize yarar. Gözlerine baktığınız insanın ne düşündüğünü hissedebilirsiniz.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle görünüm oluştururken yepyeni ve hiç denenmemiş olanı istiyoruz. Ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya nitelendireceği önemli değil. Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız.

Saat 20:40 Ay-Uranüs görünümü yüreğimizdeki gün ışığını ortaya çıkarıyor. Güzellikleri öylesine çabuk fark ediyoruz ki, birilerinin nasıl göremediğine şaşıyoruz. Hedeflerimizin gerçekleşmeme ihtimalini bile düşünmüyoruz. Nasılsa istediğimizde onların tümünü elde edebileceğimizin farkındayız.

BALIK burcu 11 Temmuz 2011 yorumu

Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 12:47 olana dek boşluk etkisi altında geçeceğinden, duygularınızı daha fazla dışarı vurabilirsiniz. Zaptetmekte zorlandığınız konular biraz daha canınızı sıkabilir. Terslikleri kendi haline bırakmayıp, müdahalede bulunarak ortadan kaldırmak istedikçe yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Tutkularınız yüreğinizi esir alır. Sanki sizden gizlenen bir şeyler vardır. Bunların peşine düşerek gerçeği bulabileceğinizi düşünürsünüz.

Saat 12:47 Ay-Yay burcunda seyrine başladıktan sonra saat 13:44 de Neptünle zorlu görünüm yapacak. Dışa dönük yanlarımızı öyle bir ifade ediyoruz ki, iç dünyamızda olan biteni birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal konularda toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilmek istiyoruz. Bu sayede olayları farklı bir açıdan görebileceğimizi düşünüyoruz.

Saat 20:40 itibariyle Ay-Uranüsle görünüm oluşturduğunda, her şeyin kendiliğinden akıp gitmesine izin veriyoruz. Hiçbir şeyi denetlemek niyetimiz yok. Çünkü biliyoruz ki eğer bizimse yanımızda olur. Zorlamayla, kurcalamayla baskı kurmakla elimizde tutmamız mümkün değil. Kendi haline bırakmanın faydalı olacağını düşünüyoruz.

Keyifli, kendinizden emin, huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER