Habertürk 11.07.2013

11 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün kendinizi ifade etmek, fikirlerinizi paylaşmak, sunum yapmak gibi çalışmalar için haftanın en iyi günü. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Bugün, eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Düşündüklerinizi ev ve aile hayatınıza rahatlıkla kanalize edebilirsiniz. Değişikliklere açık bir gün olacak.

11 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Eviniz ve ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz ön planda olacak. Düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz için değişik planlar gündeme gelebilir.

İkizler: Yakın çevrenize, akrabalarınıza veya iletişime dayalı işleriniz ön plana çıkabilir. Parasal konularda birden fazla işle uğraşmanızın sonuçlarını alabilirsiniz. Şanslı bir gün olacak.

Yengeç: Parasal konular, harcamalar ve para alışverişleriniz ön planda olacak. İş alanlarınızda meydana gelen olaylar sizi sevindirebilir. Hemen büyük hayaller kurmayın.

Aslan: Oldukça heyecanlı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler keyfinizi artırabilir. Kafanızı toplamanız kolay olmayabilir.

Başak: Canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Yaşayacağınız bazı olaylar size geçmişi hatırlatabilir. Sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Sezgileriniz size yol gösterebilir.

Terazi: Gününüzü arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ortamlarınızda geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek. Değişimlere ayak uydurmalısınız.

Akrep: Çalışıyorsanız son derece şanslı etkiler altında olacaksınız. Önemli iş toplantıları ve görüşmelerinde duygularınızı esnek ve rahat bir biçimde ifade edebilirsiniz.

Yay: Bugün seyahatte veya eğitime dayalı işlerinizde kendinizi çok mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınızı artırmak size iyi gelebilir.

Oğlak: Bugün ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olabilir. Kendinize harcayacağınız para keyfinizi artırabilir. Aile hayatınız açısından farklı bir gün olacak.

Kova: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiklerinizle iletişiminizi yüksek tutacaksınız. Parasal konularda iyi iş bağlantıları gündeme gelebilir.

Balık: İş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Eğlenceye ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınız artabilir. Bugün, sizi heyecanlandıracak konu ve olaylar ilginizi çekecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER