@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.07.2014

12 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Dolunay’ın etkisiyle gergin bir gün olabilir. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 12 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

12 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
İşinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, projelerinizi, işlerinizi anlatabilirsiniz. Hayatınızın amaçlarını ortaya koymaktan, anlatmaktan çekinmemelisiniz. Size verilen görevleri en iyi şekilde sunmaya özen göstermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yurt dışı ve yabancılar bağlantılı işlerinizi geliştirebilir, kendinizi göstermek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hukuksal konularda atmanız gereken adımlar varsa ilerleyebilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi alanda kazançlı hale sokacak iletişim fırsatlarını yakalamalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün derin, gizemli konuların kapısını aralayabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuların peşine düşmek, sorularınızın cevabını bulmak için iletişime geçebilirsiniz. Ancak ilginizi çeken konular mahrem olabileceği için başınızı belaya sokmamaya dikkat edin. Eğer maddi konular gündemdeyse daha dikkatli olmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Eşinize, evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tek başınıza düşünüp, hareket ederseniz eleştiri oklarına maruz kalırsınız. Ortaklaşa adım atmak, partnerinizle birlikte karar vermek için uygun bir zamandasınız. Böylece umduğunuzdan daha büyük destek alabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Gündelik hayatın yükü sizin gibi çalışkan birinin üstüne kalmış olabilir. Size yardım eden kişilerin bile başka işleri çıkabilir. Detaylara boğulacağınız bugün pratik davranmanızı öneririm. Ancak yoğun tempoyla kendinizi yormamalı, sağlığınıza önem vermelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün şanslı bir gündesiniz. Hayatın zevklerini tadabilir, kendinizi ortaya koymakta rahat davranabilirsiniz. Aşk hayatınızı, sanatsal özelliklerinizi, sportif faaliyetlerinizi geliştirebilirsiniz. Cesaretiniz artarken attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Riskli girişimlerden kaçınmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gün içinde işte yoğun saatler yaşasaniz bile evinizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz. Yapmanız gereken işleri iyi organize ederseniz, aile büyüklerinizden eleştiri değil tebrik alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığıyla hedeflerinize ve eşinize konsantre olabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün herkesle bağlantı kurmaya çalışmalı, çevrenizdeki iletişimi artırmalısınız. Ancak artan trafik sebebiyle gerilmemeye özen gösterin. Bilgi bombardımanı altında kalıp tepkisel davranmamalısınız. Bilgiye ulaşmaya çalışırken yalan yanlış şeyleri ciddiye almamalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalı, gerekli olmadıkça masraftan kaçınmalısınız. Satın almanız gereken şeyleri iyi analiz etmelisiniz. Kazandıklarınızı daha uygun değerlendirmek için daha farklı bir bakış açısı bulmalısınız. Maaşınızı, bütçenizi, elinizdekileri iyi değerlendirmelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün içinde şanslısınız, kendinizi gösteriyorsunuz. Özellikle iletişim yeteneklerinizi sergileyerek dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerle bağlantı kurabilir, onlara yakınlaşabilirsiniz. Ancak ilişkiler konusunda bu kadar rahat olmayabilirsiniz. Empati kurmaya çalışmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün geçmiş konular ortaya çıkabilir, kendinizi yalnız, huzursuz hissedebilirsiniz. Oysa enerjinizi boşa harcamamalı, unutmak istediklerinizi irdelememelisiniz. İçinizi arındırmanın daha farklı yollarını bulmalısınız. Olayları şikayet edecek birisini ararsanız, içinize dönmelisiniz. Dışarıdaki dedikodulara yönelmemelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bugün gelecek için güzel organizasyonlar yapabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızı da devreye sokarak hep beraber çalışabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerden destek almak sizi daha da mutlu edecek. Etrafınızdaki kişilerin öğütlerini dinlediğinizde çok daha rahat yol alabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

12 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER