@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2014

13 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Sabah kendinize vakit ayırmanızı, önemli konuları öğleden sonraya bırakmanızı tavsiye ederiz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 13 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

13 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün kendinize vakit ayırmanız yerinde olacak. Öncelikle kişisel bakımınıza önem vermelisiniz. Gün boyunca doğal olarak ön planda olacağınız için şanslısınız. İsteklerinize ağırlık verebilirsiniz. Hayatınıza değer katacağını düşündüğünüz konularda adım atmalısınız. Duygularınız sizi yönlendirecek.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Ters giden şeyleri fırsat bilip, geri planda kalabilir, inzivaya çekilebilirsiniz. Olayları kontrol edemeyeceğiniz için en iyisi bu olacak. Boşu boşuna enerjinizi harcamamalısınız. Zaten zorlasanız bile sizin istediğiz gibi gelişmeyebilir. Sabırlı olmalı, endişeleri bırakmalısınız. Manevi konulara yönelmeniz iyi gelecek.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Umutlu bir güne giriyorsunuz. Fırsatları iyi değerlendirmeli, gelecek günler için planlama yapmaya çalışmalısınız. Ayrıca arkadaşlarınızı, içinde bulunduğunuz ekibi de düşünmelisiniz. Hep birlikte hareket etmeniz gerekecek. Grup içinde duygusal bağları güçlendirmeye özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bugün geri planda kalmanız doğru olmayacak. Kendinizi göstermek, hedeflerinize ilerlemek için kararlı olmalısınız. Etrafınızda önemli kişiler varken saygınlığınızı artırmaya çalışmalısınız. Özellikle işinizle ilgili konuların üstüne gitmeli, sorumluluk almalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Hukuksal konulara dikkat etmeniz gereken bir günden geçiyorsunuz. Yurtdışı bağlantılı konularda da ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için iyimserliğinizi korumalısınız. Sorunlara çözüm bulmak için konusunda üstad olmuş kişilere danışmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün riskli işlere kalkışmamalısınız. Eşiniz, partnerinizle ilgili konularda merak ettiğiniz şeyler olursa, sabırlı davranmalısınız. Konuları kıskançlık haline getirip krize sebep olmamalısınız. Tutumlu olmalısınız, eşinizle ortak harcamalarınızı kontrol etmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Evlilik, ortaklık gibi konular bugün ağırlık kazanacak. Karşı tarafa uyum sağlamazsanız şimşekleri üstünüze çekebilirsiniz. Eğer yalnızsanız başkalarının ilgisini çekebilirsiniz. Size yönelen bakışlara dikkat etmelisiniz. Böylece aradığınız kişiye yaklaşabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Güne başlarken programlı olmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Pratik, verimli olmaya çalışmalısınız. Ancak kendinizi ihmal etmemelisiniz. Detaylarla uğraşırken sağlığınızı zorlayacak işlere kalkışmamalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugün yoğun çalışsanız da hayattan keyif aldığınız şeylere zaman ayırmalısınız. Güzel bir gösteri seyredebilirsiniz. Spor yaparak enerjinizi yenileyebilirsiniz. Hobileriniz varsa onlarla uğraşmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınız artacak, kendinize güveniniz güçlenecek.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Sorumluluklarınız artması sebebiyle evinize zaman ayırmalısınız. Ev içinde değişiklik yapmak, bir yerleri düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Birikmiş işlerin altından kalkmak, güvenliğiniz için detayları ihmal etmemek gerekir. Aile içindekilerle ilgilenmeniz de yerinde olacak. Kendinize ve evinize çeki düzen vermelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Gün içinde yerinizde duramayabilirsiniz. Komşuluk ilişkileriniz gelişecek. Bir yerlere gidip, gelmeniz, yakın çevrenizle ilgilenmeniz gerekecek. İletişim kanallarınız açılacak. Yeni şeyler öğrenmeniz ya da bildiklerinizi aktarmanız gündeme gelebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Gün içinde çok para harcayıp üzülmemek istiyorsanız kontrollü olmalısınız. Öncelikle elinizdekileri iyi hesaplamalısınız. Yapacağınız basit bir bütçe bile çok anlamlı olacak. Alışveriş yapmanız gerekirse biraz daha beklemenizin yararını görebilirsiniz. Kaynaklarınızı iyi kullanmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

13 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER