@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2014

14 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Bugün şans sizden yana. Değişime hazır olmalı, cesaretli davranmalısınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 14 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen Bbrcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

14 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün genel görünümünüz, imajınızla ilgili değişikler yapmak için uygun. Kendinizi göstermek isteyecek, doğuştan gelen yeteneklerinizi kolayca sergileyebileceksiniz. Dış çevreyle uyumunuz oldukça olumlu olacak. Kişisel isteklerinizle ilgili yeni kararlar alıp, uygulamaya koyabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Elinizde olmayan koşullar sebebiyle zorlanma yaşayabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz bir günden geçtiğinizi bilmelisiniz. Kendinizi boş yere yormamalısınız. Aradığınız huzuru içinize dönerek elde edebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Dostluklar, arkadaşlıklardan yana duygusal tatmin yaşadığınız bir gündesiniz. Kendinizi oldukça umutlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan öne çıkan biriyle geleceğe dair planlar kurabilirsiniz. Samimi isteklerinizin, arzu ve beklentilerinizin artması sizi daha da motive edecek.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
İş hayatınızda öne çıkacağınız güzel bir günde bulunuyorsunuz. İletişim becerilerinizle hedeflerinize vardığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan daha ön plana çıkan birinden de destek alabilirsiniz. Toplumun önünde yer almanız sizi oldukça tatmin edecek. Kadınlar ve kadınsı konular gündemde olabilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Manevi konularda sizi besleyecek olaylar gündeme gelebilir. Yurtdışı ya da yabancı kültürlerle ilgili olaylarda iletişim gücünüz ön plana çıkacak. Doğruyu yanlıştan ayırt ederek, mantık süzgecinizi kullanabileceksiniz. Hukuksal olayların içindeyseniz, öne çıkan bir şahit ya da delille desteklenebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Eşinizle, partnerinizle arasındaki özel çekim gücünün artması sizi mutlu edecek. Ortaklaşa konular gündeme gelecek. Miras, kredi, komisyon gibi maddi alanlarda olumlu gelişmeler olabilir. Vergi, borç, kredi işlerinizde yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Gizemli ve mistik konulardaki öğretilere merak duyabilir, öğrenmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Evlilik, ortaklık ve denge günün önemli konuları olarak karşınıza çıkacak. İlişkilerinizle beslendiğinizi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yeni fikirler ve görüşlerinizi açıklayabilirsiniz. Danışmanlık almak isterseniz, genç kişilerin olumlu etkilerini görebilirsiniz. Tanıdıklıklar ya da rakiplerden yana anlaşmalara açık olacaksınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Yanınızda çalışanlarla, günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda arkadaşlarınız aktif yer alacak. Ortamda bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Sağlığınız ve beslenmenize özen göstermeniz yerinde olur.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir gündesiniz. Konserler, davetler, küçük eğlenceler ile oldukça keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de olabilir. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi bir gündesiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugün kendinizi evinizle, ailenizle ilgili konularda oldukça mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Bunlara ilişkin gereken işleri yaparak, güvenliğinizi oluşturabilirsiniz. Kardeşler ya da komşularınızdan biri öne çıkabilir. Ekolojik faaliyetlerde bulunmak, toprakla uğraşmak için güzel fırsatlar elinize geçebilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Sosyal yaşamınızın, çevrenizin öne çıktığı bugün, kardeşler, kuzenler ya da komşularla ilgilenebilirsiniz. Her türlü konuşma, haberleşme, yazışma ve bilgi transferi gerçekleştirebilirsiniz. Kısa seyahatlerden yana da şanslısınız. Yeni şeyler öğrenmek, öğretmek, bilgi toplamak ruhunuzu besleyecek.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Parasal konulara dikkat etmelisiniz. Cebinizdeki veya bankadaki para gündemde olacak. Kontrollü harcama yapmanız, tutumlu olmanız gerekebilir. Kaynaklarınızı, üretim şekillerini gözden geçirebilir, kazançlarınızı artırmak için yeni fikirler bulabilirsiniz. Sahip olma duygunuzu destekleyecek gelişmeler olabilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

14 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER