@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.07.2014

14 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Pazartesi sendromundan uzak, özgür bir gün olacak. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 14 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

14 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Sosyalleşmenin önem kazandığı bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla grup çalışması yapabilir, gelecek günler için yeni projeler üretebilirsiniz. Kendi başınıza çalışıyorsanız ajandanızı planlayabilirsiniz. Yapmanız gereken detaylı işlere ağırlık vermenizi, daha pratik, verimli olmak için çalışmanızı öneririm.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Toplumsal arenada kendinizi gösterebilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz için atmanız gereken detaylı adımları tanımlamalı, iyi planlama yapmalısınız. Önem verdiğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kendinizi göstermek için yapmanız gerekenlere dikkat etmeli, ön planda olduğunuzu fark etmelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Yabancı kişilerle tanışıp, yeni bilgiler alabilirsiniz. Medya, basın, yayın, internet üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Farklı kişilerle, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Akademik ya da hukuksal konularda yapmanız gerekenleri iyi planlamalısınız. Maddi ve manevi fırsatları iyi değerlendirmenizi öneririm.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Ortağınız, partneriniz ya da eşinizle ilgili konular gündeminizde yer tutacak. Detaylar sebebiyle gerilebilirsiniz. Maddi şartları iyi planlamalı, bütçenizi detaylandırmalısınız. Özellikle borç, alacak, kredi konularına ağırlık vermelisiniz. Tahsil etmeniz gereken paralar içinde harekete geçmenizi öneririm.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Günü tek başınıza planlamamalısınız. Partnerinizin, eşinizin isteklerine de kulak vermelisiniz. Ortaklık adına atacağınız adımlar size şans getirecek. Kendinizi karşınızdaki sayesinde daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Ancak detaylara dikkat etmeli, sinerji yaratmaya özen göstermelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bolca detayın olduğu bir gündesiniz. Özellikle ofis hayatınızda pek çok işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Yaptırmanız gereken tetkikler için destek bulabilirsiniz. Size yardım eden kişilerden, astlarınızdan yana şanslısınız. Evcil hayvanları da düşünmeli, yardım etmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Keyifli bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırabilirseniz hayat enerjinizi artıracak, daha da neşelenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün gündelik hayatın yorgunluğuna rağmen güzellikleri görebilirsiniz. Yaratıcılığınız, sanatsal gücünüz artabilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
İşinizdeki pek çok detaya, yapmanız gereken analizlere rağmen dikkatiniz evinizde olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirememenin ağırlığını hissedebilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeye çalışmalısınız. Böylece iş ve ev arasındaki dengeyi ve içinizdeki huzuru yakalayabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Hızlı bir gündesiniz. Pek çok yere gidip gelebilir, ziyaretler yapabilirsiniz. Aradığınız, satın almak istediğiniz bir şey için hem alternatif bulabilir, hem de iyi pazarlık yapabilirsiniz. Ancak konu iletişime gelince dikkatli olmalısınız. İfadelerinize, sözlerinize dikkat etmeli, eleştiriden kaçınmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün içinde elinizdeki kaynakları detaylı bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Hem maddi, hem manevi anlamda size yarar sağlayan şeylere dikkat etmelisiniz. Onları korumanın, kollamanın yollarını bulmalısınız. Özellikle parasal konularda daha tutumlu olmanızı, alışverişlerde titiz davranmanızı tavsiye ederim.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Gün içinde yeteneklerinizle göz doldurabilirsiniz. Detaycılığınız, titizliğiniz, çalışkanlığınız göz önünde olacak. Fırsatları iyi değerlendirip kişisel isteklerinize önem vermelisiniz. Kendiniz için yapmanız gerekenleri bekletmemelisiniz. Sağlığınızı, dış görünümüzü etkilen şeyleri en başa yazmanız öneririm.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Gün içinde olaylar istediğiniz gibi gitmiyor diye boşa üzülmeyin. Bazen geri planda kalmak aslında insanın enerjisini boşa harcamamasını sağlar. Korkularınızı, endişelerinizi anlamak, hatta yenmek için kendinizi dinlemelisiniz. Olayları akışa bırakmanın yararını kısa süre içinde görebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

14 temmuz 2014 pazartesi burc haritasi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER