Habertürk 15.07.2013

15 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün aşk, iş, eğitim konularında neler yaşanacak? Astrolojik açıdan sizleri neler bekliyor? Günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Koç: Özel hayatınızda çabuk sıkılabilir, başınıza buyruk davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızı saklamanız kolay olmayacak. Ailenizle yapacağınız konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

15 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Daha önceden konuşulmuş birtakım işleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Ağzınızdan çıkmaması gereken sözcükler için dikkatli olun. İş alanlarınızda kolay sıkılmanız söz konusu.

İkizler: Eğlenceye dayalı konu ve olaylara açıksınız. Maddi konularda duygularınız ve düşünceleriniz bir çalışmayacak. Sosyal ortamlarda kolay tepki göstermeye meyilli olabilirsiniz. Kontrollü davranın.

Yengeç: Bugün gerek iş gerek aile ortamınızda sıkılgan ve tepkili olabilirsiniz. Alacağınız haberler gün içinde abartıyla hareket etmenize neden olabilir. Gelecek planlarınız devreye girebilir.

Aslan: İletişim halinde olacağınız insanlarla konuşmalarınız, kendinizi yanlış ifade etmekten kaynaklı olarak sizi zorlayabilir. Fikirsel olarak çabuk tepki vermeye ve sıkılmaya açık bir gün.

Başak: Bugün, sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde para ödemelerinizde abartıdan kaçının. Maddi konularda sıkılganlığınız kolay para harcamanıza neden olabilir. Hayatı irdelediğiniz bir dönem.

Terazi: Kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacağından özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal olarak tutamayacağınız sözlerden kaçının.

Akrep: Şimdiki zamanı geçmişle karşılaştırmalarınız yoğun olacağından, sizi az tanıyan çevrelerde insanların sizi anlaması biraz zor olabilir. İş alanlarınızdaki değişimler sizi duygusal olarak yorabilir.

Yay: Sosyal ortamlarınızda ortaklaşa para harcamalarınız yüksek olabilir. Aşk hayatınızda kolay sıkılmaya ve tepki göstermeye müsait olacaksınız. Bugün, değişimlere açık olmanız gerekiyor.

Oğlak: Bugün, beraber iş yaptığınız insanlarla mantıken anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yine de alacağınız önemli bir destekle kendinizi iyi hissetmeniz mümkün. Aile ve iş dengesini iyi kurun.

Kova: Gün içinde bulunacağınız çevrelerde iş konularında bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Düşüncelerinizi aktarırken zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

Balık: Maddi konularda sıkılgan ve başınıza buyruk davranma isteğiniz yüksek olacak. Özel hayatınız için yapacağınız harcamalarınız artabilir. Abartılı davranışlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER