16.10.2017

16 - 22 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eden Yeni ay, bizlere nasıl mesajlar veriyor? Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

16 Ekim Pazartesi:

16 - 22 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek gibi önceliklerle başlıyoruz. Ancak günün ilk yarısında belirsizlikler ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. Günün ikinci yarısında ise kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle kolayca uzlaşmak ve önemli kişilerden destek almak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir.

17 Ekim Salı:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Ancak bugün zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sabah saatlerinde otorite figürleriyle ilişkinizde zorlanabilir, engellendiğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olabilir. Bugün ayrıca kronik bazı sorunlarınızla veya sağlık temalarıyla yüzleşmek durumunda kalırsanız, endişeye kapılmak yerine bu durumu şifalandırmaya odaklanmanızı tavsiye ederim. Öğleye doğru rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde de öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla işlere odaklanmayı da sembolize ediyor olabilir. Saat 14.27'den 20.36'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 20.36'da başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen konum değiştirecek ve 5 Aralık'a kadar kalacağı yeni konumda daha derin konulardan bahsedeceğimizi, gizemli temaların ilgimizi çekeceğini, sezgilerimizin yükseleceğini, açık ve net bir iletişimden ziyade biraz daha ketum ve kapalı olacağımızı sembolize edecek.

18 Ekim Çarşamba:
Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde tüm bu aradıklarımıza kolayca ulaşabilir, oldukça ılımlı, uyumlu ve huzurlu hissedebiliriz. Bugün iletişim sembolü de son derece olumlu konumda bulunuyor ve gün boyunca iletişimle, eğitimle ilgili tüm çalışmaların, yazılı ve sözlü bilgi akışının kolay ve hızlı gerçekleşeceğini, ufkumuzun gelişerek algımızın yükseleceğini sembolize ediyor. Yalnız Ay'ın döngüsü kapanmakta olduğundan bütün bu olumlu sembollere rağmen yeni bir işe başlamaktansa biraz içe çekilerek geçmekte olan ayın muhasebesini yapmamız daha uygun olacaktır.

19 Ekim Perşembe:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat sabah saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayabilecek bir sembol söz konusu olacak. Öğleden sonra başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızı güvene aldığımızı hissetsek de, akşama doğru ani olaylara, kopuşlara ve gerginliklere karşı sakin ve sabırlı olmamız gerekebilir. Ayın kapanan döngüsü de bugün içe çekilerek geçmekte olan ayın muhasebesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize etmekte. Saat 22.11'de Terazi Burcu'nda Yeni ay gerçekleşecek. Her Yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Terazi Burcu'nda gerçekleşen Yeni ay ise hem kişisel düzeyde hem de tüm dünyada ilişkiler ve diplomasiyle ilgili yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eder. Hepimiz hayatımızın bu alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını almalı, yeni dengeler için hazır olmalıyız. Bu belki de hayatımıza yeni insanlar gireceğinin göstergesi, ya da ilişkilerimizde yeni bir tutum benimsememiz zamanının geldiğinin sembolü olabilir. Bütün diplomasi ve denge ihtiyaçlarına rağmen gökyüzünün sembolizmi bugün isyankarlık eğilimleri taşıyor. Bu etkinin değişimi ve yenilenmeyi desteklediğini ve alternatif yaratabilme gücünü artırdığını belirtmeliyim. Bu gösterge otorite figürlerine karşı gelmek, hümanist tarafı ortaya çıkarmak, baskıya boyun eğmeyerek itirazda bulunabilmek gibi anlamlar içerirken, yaratıcılığı en fazla artıran göstergelerden biridir. Aşırı tepkiselliğe dikkat ettiğiniz sürece verimli şekilde kullanabilirsiniz.

20 Ekim Cuma:
Saat 04.41'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında ise duygularımız ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Kısacası hafta boyunca birbiri ardına gelen zor semboller yerini Cuma günü daha rahat bir akışa bırakabilir.

21 Ekim Cumartesi:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında ise bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi çok daha güçlü hissedebilir, gereken dönüşümleri kolayca gerçekleştirebileceğimizi fark edebiliriz. Akşam saatlerinde geçmişle yüzleşmek zorunda kalarak duygusal olarak daha fazla zorlanabiliriz. Geride kalması gereken konulara tutunmayarak geleceğe yönelmek bu akşamın sınavı olabilir.

22 Ekim Pazar:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi çok güçlü hissedebilir, tüm işleri kolayca halledebileceğimizi düşünebilir, hedeflerimize yüksek motivasyonla yürüyebiliriz. Saat 14.36'dan 14.56'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 14.56'da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Bugün hedeflerimizi ve gücümüzü sembolize eden gezegen 9 Aralık 2017'ye kadar kalacağı yeni konumuna gelerek enerji harcayacağımız alanları da değiştiriyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu süreçte çok daha fazla emek gerektirebilir ancak hedeflerimizi netleştirip tutarlı davranmakta zorluk çekebiliriz.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER