@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.08.2014

16 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Bugün ikili ilişkilerinizi geliştirebilir, sevdiğiniz kişiye zaman ayırabilirsiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 16 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

16 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Yapacağınız alışverişlerden karlı çıkmak istiyorsanız, satın almanız gerekenleri önceden planlamalısınız. Bütçenizi önceden gözden geçirmeli, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Maddi ve manevi kaynaklarınızın farkına varmanız gerekecek.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel isteklerinizin kolayca yerine gelmesiyle mutlu olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırıp kişisel bakımınızla ilgilenmeniz için uygun fırsatlar oluşacak. Beden sağlığınıza, hijyene, dış görünüme vakit ayırmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün olayları zorlamamalı, akışına bırakmalısınız. Stresle başa çıkmak için içinize dönmeniz, öfkenizi kontrol etmeniz iyi olacak. Enerjinizi olaylara direnç göstermek için kullanırsanız kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Boş yere kendinizi zorlamayın, geri planda kalmaya özen gösterin.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızla beraber olacağınız güzel bir gündesiniz. Kalabalıklar arasında kendinizi keyifli, umutlu hissedebilirsiniz. Dostlarınızın sıcaklığı içinizi ısıtacak. Gelecek günlere ilişkin planlar yapabilir, sosyalleşmenin tadını çıkarabilirsiniz. Tek başına hareket etmek yerine önerilere açık olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Herkesten bir adım önde, sahnede olduğunuz bir gündesiniz. Geri planda kalmanız mümkün olmayacak. Özellikle işinizle ilgili önemli kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Saygınlığınızı artırmanın fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. Üzerinize düşenleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yabancılar, farklı kültürlerle yakınlaşabilirsiniz. Uzaklardaki kişilerin size vereceği fikirler sayesinde hayata daha iyimser bakabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda şansa yakın olduğunuzu görmelisiniz. Kendinizi geliştirmenin yollarını bulmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Olayların daha çok maddi yönleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle kredili işlerde daha dikkatli olmalısınız. Ortaklaşa işleri ekonomik olarak desteklemeniz gerekebilir. Hesapta olmayan ödemeler için kontrollü olmalı, risk almamalısınız. Borç, alacak gibi konular gündemde olacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kendinizi yalnız hissetmeyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle beraber olabilir, birlikte hareket edebilirsiniz. Partneriniz kim olursa olsun ona uyum sağlamanız yararınıza olacak. Birliktelikten kazançlı çıkacak, ilişkilerinizi besleyebilirsiniz. Dikkatinizi karşıya verdikçe siz de dikkat çekebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugün pek çok işin altından kalkmanız gerekebilir. Birikmiş işleri tamamlamak için iyi planlama yaparsanız verimli hareket etmiş olursunuz. Böylece kendinizi de yormaz, sağlığınıza yatırım yaparsınız. Hatta evcil hayvanlarınız varsa onlarla vakit geçirmenin tadını da çıkarabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Hayatının renkli, eğlenceli bir günündesiniz. Çocuklarınızla ya da sevdiğiniz insanla ilgili güzel haberler keyfinizi yerine getirebilir. Olaylar karşısında neşeniz artacak. Kendinize vakit ayırıp sanatsal, yaratıcı işlere yönelebilirsiniz. Spor yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün ev içindeki işleri bitirip rahatlayabilirsiniz. Anne, babanız ya da büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Yerleşim, güvenlik ya da ailevi konular gün boyu ön planda olacak. Sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarını giderdiğinizde işinize daha rahat odaklanabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yakın çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle görüşebilir, komşularınızı ziyaret edebilirsiniz. Her anlamda alışverişte olabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirmeniz yeni şeyler öğrenmenize ya da sahip olmanıza yardım edecek. Hızlı bir günde olduğunuz için sinirlerinizi yormamalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

16 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER