Habertürk 16.09.2011

16 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 16 Eylül 2011 yorumu

16 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Sevgili Koçlar Cuma günümüz hem maddi hem de manevi konular üzerinde sakinleştirici ve sabrımızı yükseltici Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor ve gün boyu etkili olacak Ay-Jüpiter kavuşumunu da hesaba katarsak, doğal olarak günlük aktivitede üzerinde durduğumuz en önemli konu, maddi ve manevi güvencemiz ve ilişkimizdeki karşılıklı paylaşımdır. Ayaklarımızı sağlam olarak yere basmak istememiz, kimseye muhtaç olmamak için var gücümüzle çabalamamız da bu enerji sayesinde mümkün oluyor. Eğer beraberliğimizde dengeler yerine oturmuyorsa, bu konu üzerinde bilhassa durabiliriz.

Ayrıca toplumsal aktivitemizde, mesleki konularda amaçlarımıza uygun bir şekilde ilerlemek niyeti taşıyabiliriz. İşte bütün bunlar Ay-Boğa burcu geçişiyle önemli hale geliyor. İnancımız her türlü zorluğun üstesinden gelmemizde en önemli yardımcımızdır. Genellikle böyle bir enerji sayesinde kendimize karşı dürüst olduğumuz gibi, başkalarını da yanıltmaktan hoşlanmayız. Huzur duygumuz önemlidir, iç dünyamızda kendimizi gözden geçirir ve güven duygumuzu tazeleyebiliriz. Ay-Pluto olumlu görünümü özellikle sabah saatlerinde etkisini hissettiricidir. Gücümüzü kanıtlamamız için bize mücadele ve yenilenme gücü veriyor. Başkalarıyla iş veya maddi konularda güçlü bir dayanışmada bulunmamız bu enerji sayesinde kolaylaşıyor.

BOĞA burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Boğalar Cuma günümüz güçlü Ay etkisi altında başlıyor. Burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, hepimiz için rahatlatıcı ve dingileştirici bir yansımadır. Elimizde olanları kaybetmemek, huzur ve güvenli bir yaşam sürmek arzumuz bugün gayet yüksek. Çünkü biliyoruz ki, kazanmak kadar, elde tutmak da bu zamanda zor iş. Onun için daha dikkatli adımlara atmaya çalışacağımız bir gündeyiz. Gün boyu sevdiklerimizi kollayabilir, onları içtenlikle kucaklayabiliriz. Ay-Jüpiter kavuşumunun etkisi altında gün boyu, özgüveniniz öylesine sağlamdır ki, verdiğiniz mücadelenin sonucunu başarıyla alacağınızı bilirsiniz.

Sabah saatlerinde etkili olan Ay-Pluto olumlu görünümü, inancınızı yükseltici, kendinizi geliştirmenizi sağlayıcıdır. Kişi böyle bir etki altında, şansına güvenir ve her olumsuzluğu güce dönüştürebileceğinin farkına varır. Fikirlerini ifade eder ve diğer insanların da düşüncelerine saygı duyar. Eğitim hayatıyla ilgili konularda özellikle yerleşim yerinizle ilgili işler önceliğiniz haline gelir. Daha önceden başvurduğunuz işler başarıyla sonuçlanabilir.

İKİZLER burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili İkizler Cuma günümüz Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, iç dünyamızı sakinleştirici ve kendimizle olan birebir temasımızı güçlendiricidir. Kafamızın içinde cevapsız kalan soruları bilinçli bir şekilde çözebilmek için sakince gözden geçirmede bulunmamız bu etki sayesinde kolaylaşır. Gün içinde etkili olacak Ay-Jüpiter kavuşumu, inancımızı güçlendiricidir. Her şeye rağmen ayakta kalmamız gerektiğini biliriz. Çünkü bu kavuşum, maneviyatımız üzerinde besleyici olduğu için, bazı işler ters gitse dahi, bunların bir şekilde yoluna koyulacağını hissederiz. Benim tavsiyem, elinizde olmadan karşılaştığınız zorluk ve engelleri yine kendi aklınızla, panik olmadan çözebileceğinize inanınız.

Sabah saatlerinden itibaren gün boyu etkili olacak Ay-Pluto arasındaki görünüm, istikrarlı ilerlemek için, fevri hareketlerden ve olumsuz düşünmekten uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Çünkü sizden daha kuvvetli olan kişilerle aranızda oluşabilecek bir gerginlik güç savaşlarına dönüşebileceğinden, ne kadar mantıklı ve sakin olursanız biliniz ki, kazanan siz olursunuz.

YENGEÇ burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor ve tatsızlıkları mantıklı bir şekilde gözden geçirerek kolayca çözebilmemizde bize destek oluyor. Ayrıca sağlamlığa prim vererek ilerlememizde bize rehberlik ediyor. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk paha biçilmez bir hazine haline geliyor. İlişkimizi sağlam temeller üzerine oturtmak istiyoruz. Ay-Jüpiter kavuşumu, hem biraz önce yazdıklarımı olumlu yönde destekleyen bir enerjidir hem de hedeflerimizi yüksek bir güvenle elde etmemizde bize ışık olur. Ne yöne gittiğimiz, nereye bastığımızı iyi biliriz. İnancımızla şekillenen ve yükselen güven duygusu sayesinde ilerleme imkanı buluruz. Evimiz veya ailemizi ilgilendiren konularla bugün yakından ilgilenebiliriz. Huzur duygusu her şeyden çok daha önemli hale gelebilir.

Ay-Pluto olumlu görünümü, sizi hem kuvvetlendiricidir hem de başkalarıyla aranızdaki uyumsuzlukları ortadan kaldırıcıdır. Ancak eğer partnerinizle aranızda daha önceden aranızda bir problem varsa, doğal olarak bugün ılımlı konuşmanız yerinde olur. Çünkü sizin kafanızın içinde yaptığınız hesap ona ters gelebilir veya ona göre doğru olan size yanlış geleceği için aranızda belli bir sıkıntı doğabilir.

ASLAN burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Aslanlar Cuma gününe, Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Maddi ve manevi anlamda kendimizi en güçlü hissetmek istediğimiz alan, iş konuları olarak göze çarpıyor. Bizi hiç bir şeyin yoldan çıkarmasına izin vermeyeceğimiz bugün, kimi insanlar bizi fazla cesur bulabilirler. Ancak bizim isteğimiz, hakkımız olanı ne olursa olsun elde etmektir. İşte bu yüzden ipleri elimizde tutmaktan hoşlanırız. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz meseleler üzerinde ciddiyetle durarak mücadelemizi sürdürebiliriz. Ay-Jüpiter kavuşumu, inancın simgesidir. Yani kişi, her konuda işlerini yoluna koyacağına dair inanırsa, kendine güvenirse, üstesinden gelemeyeceği hiçbir problem yoktur.

Ay-Pluto olumlu görünümü, özellikle toplumsal ve iş konularında güçlü olmak arzunuzu gösteriyor. Kafanızın içinde projeleri, planları bir an önce gerçekleştirmekten yanasınız. İşte bu görünüm sayesinde, ilgili kişilerle görüşmelerde bulunabilir, olumlu sonuçlar almak için mücadele edebilirsiniz. Daha önceden başvurduğunuz bir iş sonuçlanır. Ancak size önerilen maaş veya yetkiyi pek yeterli bulmayabilirsiniz. Böyle bir durumda, sakin olunuz ve kendinize olan güveninizi yitirmeden diğer seçenekleri araştırınız.

BAŞAK burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Başaklar sakinleştiren, güven hissi veren Ay-Boğa burcu seyriyle Cuma gününe adım atmaktayız. Bu olumlu enerji sayesinde hem sabır gücümüz yükseliyor hem de kimseye ödün vermeden, başladığımız işi sonuna kadar götürebiliriz. İşimize, amacımıza düşkün olduğumuz takdirde, kafamızın içindeki o cennete ulaşabileceğimizin farkına varabiliriz. Mantıklı ve sakin bir biçimde sorunları ele alarak çözümleyebilir, karmaşık ve hiçbir işe yaramayan şeyleri hayatımızdan ayıklayabiliriz. Ay-Jüpiter kavuşumu bilgimizi arttırmak amaçlı girişimlerin işareti. Eğitim hayatı bunlardan bir tanesi. İster yüksek okulda okuyalım, istersek yeni bir iş başvurusunda bulunalım.

Burada önemli olan kendimizi geliştirmek düşüncesidir. Farklı yerler görmek, bilmediklerimizi öğrenmek, bu sayede kimseye muhtaç olmadan ayaklarımızın üzerinde durabilecek maddi güce kavuşmak isteriz. İşte bütün bunları Ay-Jüpiter kavuşumunda yapabilmek, en azından bir adım atabilmek bizi rahatlatabilir. Ay-Pluto kavuşumu gücümüzü kendimizden aldığımızın göstergesi. Kendine inanan, güvenen insanın her türlü engeli rahatlıkla aşabileceğini bir kez daha idrak etmemizi sağlıyor. Ayrıca maddi konularda olumlu görüşmelerde bulunmamıza da destek veriyor.

TERAZİ burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Teraziler Cuma günümüz, Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde başlarken, doğal olarak maddiyatla alakalı konularda dikkatli davranmakta fayda var. Zaten günün genelinde parasal güvence arzumuz ön planda. Eğer riskli bir durum söz konusu ise, sözgelimi eşimiz mali açıdan zorlu bir süreçten geçiyorsa veya ödememiz gereken borçlarımız varsa, ister istemez bu konulara dikkat edebiliriz. Dış görünüşümüz her ne kadar sakin olsa da, sevdiğimiz insanlar, sahip olduklarımız konusunda hassas düşünebiliriz.

Ay-Jüpiter kavuşumu mali açıdan rahatlatıcı bir enerjidir. En azından günlük işlerimizi yaparken inanç duygumuz yükselir. Bazı sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Birinden destek görebiliriz veya bir işimiz başarıyla sonuçlanabilir. Bu enerjiyi göz önüne alarak, sabah saatlerinde umutsuz düşünmemekte fayda var. Ay-Pluto görünümü ailemizle aramızdaki güç birliğinin önemini gösteriyor. Sorunlarınızda birbirinize destek olmanız, kol kırılır yen içinde kalır diyerek el ele olmanız gayet faydalıdır.

AKREP burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Akrepler, ilişkinizle alakalı konularda etkisini hissedeceğiniz Ay-Boğa burcu seyri gün boyu sağlam olana yönelmenizde destekçinizdir. Çevrenizdeki insanların veya partnerinizin güven dolu tavırları sizin için rahatlatıcıdır. İlişkinizin niteliği ne olursa olsun sizin ihtiyacınız, uzun ömürlü olana kavuşmaktır. Çelişkiler içinde kalmak hiç mi hiç hoşunuza gitmez. Ay-Jüpiter kavuşumu şanslı bir günün işaretçisidir. Duymak istediğiniz sözleri, davranışları çevrenizdeki insanlardan görmenizde size destek olur. Aşk bir gölge gibi bugün sizi takip edebilir. Önceden soru işaretleri uyandıran meseleler kendiliğinden çözüme kavuşabilir. Aldığınız haberler umut vericidir.

Ay-Pluto kavuşumu, ne istediğini bilen, kafanızın içinde soru işaretleri uyandırmayan, yeri geldiğinde olumsuz durumlara müdahalede bulunabilecek bir kişiye duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Bazılarınız bu enerjinin etkisi altında, biriyle gizli saklı görüşebilirsiniz. Şu andaki şartlarınız elverişli olmadığınız için bu şekilde hareket etmeniz gerekiyordur. Eğer karşınızdaki kişi güvenilir biri değilse, dikkatli olmanızda fayda var.

YAY burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yaylar gün boyu Boğa burcunda ilerleyecek Ay, iş konularında huzur ve güvenliğe, olan özlemimizin altını çizer. Birilerinin bizi hem maddi hem de manevi anlamda ikinci planda bırakmasına, umursamamasına tahammülümüz yoktur. Her şeyin en kaliteli ve iyi olanını isteriz. Sağlığımızı fazlasıyla önemseriz. Çevremizdeki insanlar tarafından beğenilmek, mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşamak niyetiyle kararlarımızı vermeye çalışırız. Sanatsal konularda bugün becerikliliğimiz yüksektir. Sağlam iş yapmaya, verdiğimiz sözleri tutmaya özen gösteririz.

Ay-Jüpiter kavuşumu gün boyu etkisini hissettiricidir ve sizler açısından gayet faydalıdır. Bir sorun kolayca çözüme kavuşur. İş ve para konularında şansınız yükselir. Bereketli bir gün diyebiliriz. Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, iş girişimleri için idealdir. Hakkınızı olanı alabilmeniz için size güç verir. Hedeflediğiniz konularda desteklenmenizi sağlar. Ayrıca ufak bir sağlık sorununuz bugün başarılı bir şekilde giderilir.

OĞLAK burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, huzur duygusunu yüreğimizde hissetmemizi sağlayan Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Güzellikleri gayet olumlu bir şekilde algılamamız, aşkın tadına varmamız, ruhumuzu sakinleştirmemiz, beş duyumuzla hayatın güzelliğini hissetmemiz bugün gayet mümkün. Ay-Jüpiter kavuşumu, özellikle mesleki konularda uzun zamandır zorlanmakta olduğunuz meseleleri şifalandırıcıdır. Belki bize önerilen asgari ücret veya şimdi şartlar şu an için tatmin edici gibi durmasa da, lütfen sabırlı olunuz. Birkaç ay içinde bunlar kendiliğinden yoluna girebilir.

Gün boyu aşk hayatınızla ilgili konularda bu enerji, sizi besleyici ve güzelleştiricidir. Rahat ve huzurlu bir şekilde durumları gözden geçirmenizi sağlar. Ay-Pluto olumlu görünümü, gücünüzün yükselmesini sağlayıcıdır. Fiziksel yönden canlanırız. Tutkularımız ve bedenimiz aşka gayet hazırdır. Kendimizi gayet güçlü bir şekilde dışa yansıtabiliriz. Yükseleni Yengeç ve Koç olan Oğlaklar sizler bugün bazı konularda zorlansanız da kendi içinizdeki huzur ve uyum duygusunu lütfen ayak tutunuz ve pozitif düşünmeye gayret gösteriniz. Siz önemlisiniz bunu unutmayınız.

KOVA burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Kovalar Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında Cuma gününe adım atıyoruz. Ferahlık, huzur, seçkinlik arzumuz bugün gayet yüksek. Özellikle sınırlarımıza dayanan her kim ve her ne olursa olsun, onu gayet sakin bir şekilde savuşturabiliriz. Genel olarak belli bir ürkeklik veya aşırı sağlamcı düşünmek böyle bir enerji altında mümkündür. Kişi doğal olarak kaliteyi benimser. Buna uymayan veya bunu hissettirmeyen durumlarla karşılaşırsa tepkide bulunabilir. Ay-Jüpiter kavuşumu, zenginlik arzunuzun göstergesidir. Bu zenginlik hem fiziki hem de ruhsal anlamda önem taşır.

Eviniz sınırları içinde veya iş hayatında başarılı olma gayeniz, sizi bastığınız yere dikkat etmeye çağırır. Ay-Pluto olumlu görünümü, daha önceden verilmiş bir kararın tekrar düşünülmesi anlamında önem taşır. Gizli saklı yapılan bir görüşme, duygularınızı coşturabilir. Ancak sonu nereye kadar diye düşünmeniz mümkündür. Hem değerlerinizi riske atmamak için hem de huzurunuzun kaçmaması için bazı konular üzerinde tekrar düşünmeniz faydalı olur.

BALIK burcu 16 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Balıklar Cuma günümüz Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Sahip olduğumuz her bir değerin, bizim yaşamımızdaki önemini sorgulayacağımız bugün, güvence olgusu baş tacımız haline geliyor. İster istemez, bizi yolda bırakabilecek kişilerden uzak durmak niyetindeyiz. Belki de bu yüzden bugün fazla sağlamcı bir kişi profili çizebiliriz. Hayatımızın ne kadar garanti altında olduğundan söz edebilir, bir araya geldiğimiz kişilerin fikirlerini anlamaya çalışabiliriz. Ancak kafamızın içinde cevap arayan soruların tümünde bu olgular yer alır. Ay-Jüpiter kavuşumu imdadımıza yetişen bir destektir.

Bu sayede, hem rahatlarız hem de inancımıza sarılarak her şeyin mutlaka bir çözümü var diyerek umutlanırız. Jüpiter ikinci yöneticiniz olduğu için şifalandırıcı bir yansımadır. Ay ile birleşince, kadınlık, annelik, büyüklük, erdemlilik, tecrübe, hoşgörü gibi olgular da otomatikman öne çıkmaya başlar. Ben günün ikinci yarısında gayet rahat ve huzurlu geçireceğiniz kanaatindeyim. Ay-Pluto görünümü ise, sabah saatlerinde etkilidir. Arzu ve isteklerinizi mutlak elde etme arzunuzun göstergesidir. Günün geneline baktığımızda, her bakımdan rahatlatıcı olduğunu söyleyebiliriz. Derin bir oh çekebilmemizde bize destek olur.

Dayanışma ve uzlaşı içinde olumlu ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER