Habertürk 16.07.2013

16 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Gün bitinceye kadar iradeniz, konsantrasyonunuz, içgüdüleriniz size doğru adımlar attırabilir ve motivasyonunuz son derece yüksek olabilir. Günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Koç: Özel hayatınızda daha rahat etkiler altındasınız. Akşam saatlerinde aile hayatınız için yapacaklarınızı devreye sokabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınız artabilir.

16 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün, iş alanlarınızda olayları toparlamayı ve çözümler üretmeyi iyi becereceksiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınızda sorumluluklarınız devreye girebilir. İşlerinizi ertelemeden halledin.

İkizler: Kendinizi oldukça rahat ve iyi hissedebilirsiniz. Bu durum, işinizde ve özel hayatınızda size gereksiz riskler aldırabilir. Akşam saatlerinde işteki sorumluluklarınız ve yoğunluğunuz artabilir.

Yengeç: Gün içinde işlerinizi hallettikten sonra ailevi meseleler üzerine eğilecek ve bundan keyif alacaksınız. Akşam saatlerinde varsa çocuğunuzla veya aşkla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

Aslan: Yakın çevrenizdeki insanlarla rahatlıkla organize olabileceksiniz. Fikirlerinizi sevdiklerinize aktarmanız çok kolay olabilir. Akşam saatlerinde ailevi sorumluluklarınızda artış gözlenecek.

Başak: Kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Birden fazla işle uğraşabilir, sosyal ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde, sorumluluklarınız sizi ciddileştirebilir.

Terazi: İstek ve beklentilerinizi daha kolay karşılayacaksınız. Çalışıyorsanız bile gününüzü rahat organize edebileceksiniz. Akşam saatlerinde maddi sorumluluklarınız artabilir, dikkatli olun!

Akrep: Uzak çevrelerde yapılacak işlerinize çok kolay adapte olabilirsiniz. Olaylara ılımlı yaklaşmak size çok şey kazandırabilir. Akşam saatlerinde önemli sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir.

Yay: Organizasyonlar, davetler ve çeşitli etkinlikler içinde yer alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar sizi tatmin edebilir. Akşam saatlerinde duygusal olarak önemli sorumluluklarınız devrede olacak.

Oğlak: İş alanlarınızda kolay harekete geçebileceksiniz. Akşam saatlerinde sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkileriniz devrede olacak. Önemli bulduğunuz bir işin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

Kova: Bugün, az tanıdığınız insanlarla yapacağınız görüşmeler devrede olabilir. Akşam saatlerinde işle ilgili sorumluluklarınız artacak. Bir yerden bir yere koşturmayı istekle yapacaksınız.

Balık: Olayları dışarıdan izleyeceğiniz, eğlenceli ortamlarda duygularınızı gizleyeceğiniz bir gün olabilir. Akşam saatlerinde dış ortamlardaki sorumluluklarınız artabilir. Bugünün işini yarına bırakmayın.


Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER