Habertürk 17.01.2013

17 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 17 Ocak 2013 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 17 Ocak 2013 yorumu

17 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Ortaklaşa para konularını iş alanlarınıza aktarabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda güçlü ilişkiler kuracaksınız. Risk alma gücünüz, iletişime dayalı işlerde yeni kapılar açabilir.

BOĞA burcu 17 Ocak 2013 yorumu

İstediğiniz bir seyahat ya da eğitim fırsatı, bire bir ilişkilerinizde size güzel ve kalıcı sonuçlar oluşturabilir. Daha az tanıdığınız insanlara karşı ilişkileriniz yoğun ve derin olacak.

İKİZLER burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Ortaklaşa para konularınızı iş alanlarınıza aktarabilecek koşullara sahip olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler için fon yaratmakta zorlanmayacaksınız. Para konularında şanslı dönemdesiniz.

YENGEÇ burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Özel hayatınızda kuracağınız özel ve samimi ilişkiler, sizi bir adım öteye taşıyabilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın üzerinde güzel ve etkili bir gücünüz olabilir.

ASLAN burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Bugün, çalışmayı sevdiğinizden ailenize karşı yerine getirmek durumunda olduğunuz sorumluluklarınızı üstlenmek sizi mutlu kılabilir. İş ilişkilerinizde güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.

BAŞAK burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz güçlü olacak. Yine iletişime dayalı işlerinizde, yaratıcı etkiler altında olabilirsiniz. Beklenmedik para harcamaları oluşabilir.

TERAZİ burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Ev ve aile hayatınızda güçlü etkilerle harekete geçeceksiniz. Parasal konularda kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmeniz mümkün zira parasal bağlantılarınızı devreye sokacaksınız.

AKREP burcu 17 Ocak 2013 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde güçlü ve etkili ilişkilerinizle hareket edebilirsiniz. Hayatınıza dair üstlendiğiniz önemli sorumluluklarda, yakın çevrenizin size istediğiniz güveni sağladığını göreceksiniz.

YAY burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Bugün, maddi konularda kalıcı ve güzel işlere imza atmanız mümkün. Kazançlarınızı güzel ilişkilerle daha da pekiştirebilirsiniz. Farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz.

OĞLAK burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Grupsal aktivitelerden alacağınız desteklerle yapmanız gereken, düşündüğünüz işler için harekete geçebilirsiniz. Kendinizle ve çevrenizle kuracağınız ilişkiler güçlü ve tutkulu olacak.

KOVA burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Geri planda durmanız gereken işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. İş hayatınızda beklenmedik yardımlar sizi bulacak. Maneviyatınızı ve kendinizle olan ilişkinizi güçlendirdiğiniz bir dönemdesiniz.

BALIK burcu 17 Ocak 2013 yorumu

Sosyal ortamlarda, geleceğinizi yönlendiren işlerinizde kalıcı ilişkileriniz devrede olacak. Organizasyonlarda, aktivitelerde gücünüzü ve etkili ilişkilerinizi konuşturacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER