Habertürk 18.04.2012

18 Nisan 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz.

KOÇ burcu 18 Nisan 2012 yorumu

18 Nisan 2012 günlük burç yorumları
Bugün sahip olduklarınızın değerini bilerek içsel bir huzurla vaktinizi geçireceksiniz. Geçmiş meseleler vaktinizin çoğunu alabilir. Düşünmek ve bazı olaylar fark etmek, kişisel gelişiminiz için çok önemli olacak.

BOĞA burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ihtiyacındasınız. Bugün kalabalık ortamlarda beyninizi rahatlatmanın peşinden gitmeli, eğlenceli ortam ve aktivitelerde bulunmalısınız. Akşam saatlerine kadar önemli işlerinizden uzak durun.

İKİZLER burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Kafanız birçok şeyle dolu. Kendinizi yeteri kadar ifade edemediğiniz insanlarla kafanızın içinden konuşuyorsunuz. Göz önünde olacağınız bir gün olacak. Akşam saatlerine kadar iş ve kariyer alanlarınızla uğraşacaksınız.

YENGEÇ burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Uzun zamandır kafanızdaki şeyleri yapmak arzusundasınız. Bugün birçok işinizi halletmenin imkanını bulabilirsiniz, akşam saatlerine kadar gezme isteğiniz yoğun olabilir ya da işi seyahati gündemde olacak.

ASLAN burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Bugün etrafınıza karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Eşinizle oluşturduğunuz ortak harcamalarınızda biraz gevşek davranmanız mümkün. Akşam saatlerine kadar parasal konularda önemli kararlar vermemeye çalışın.

BAŞAK burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Özel hayatınız ve kurduğunuz ilişkiler hayatınızda ön planda olacak. Sevdiğiniz insanın isteklerine göre hareket etmek durumunda kalacaksınız. Akşam saatlerine kadar özel hayatınızda önemli kararlar vermemeye çalışın.

TERAZİ burcu 18 Nisan 2012 yorumu
İş ve hizmet hayatınızdaki detaylar vaktinizin çoğunu alabilir. Yardımsever bir insan olduğunuzdan hayır demeyi bilmiyorsunuz. Gereksiz işler üzerinize kalabilir. Akşam saatlerine kadar önemli kararlardan kaçının.

AKREP burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Hassas ve alıngan tavırlar sergileyebilir, gereksiz şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar aşk hayatınızda kararlar almamaya çalışın.

YAY burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Aile hayatınızdaki rahatlama bugün kendinizi en fazla ailenizin yanında güvende hissetmenizi sağlayacak. Evinizde veya ailenizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Ailevi konularda önemli kararlardan sakının.

OĞLAK burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Size yakın olan insanlara karşı çok cömertsiniz. Bugün vaktinizin çoğunu geçireceğiniz insanlarla kısa geziler, sinema, tiyatro gibi aktivitelere girebilirsiniz. İletişime dayalı konularda ve görüşmelerinizde önemli kararlardan kaçının.

KOVA burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Maddi konularda kazancınızı düşünmeniz ve buna göre plan yapmanız çok normal. Bugün eviniz ve aileniz için yapacağınız harcamaları düşünerek adım atmalısınız. Parasal konularda önemli anlaşmalardan kaçınmalısınız.

BALIK burcu 18 Nisan 2012 yorumu
Bugün kendinizi eğlendirecek, rahatlatacak ve keyif verecek oluşumların içinde olmalısınız. Ağır işlerle uğraşmak, oradan oraya koşturmak istediğiniz şeyler değil. Kişisel hayatınızla ilgili önemli karar almamaya bakın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER