Habertürk 18.01.2013

18 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 18 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 18 Ocak 2013 yorumu

18 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün, disiplinli yapınızla bazı görüşmelerde iletişiminiz güçlü akacak. İş alanlarınız aktif olmasına rağmen işiniz çok da umurunuzda olmayabilir. İş yaptığınız insanlarla anlaşmazlıklara dikkat.

BOĞA burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Düşüncelerinizi istediğiniz bir iş veya projeye yönlendirebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler oluşabilir. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde sonuç peşinde koşabilirsiniz.

İKİZLER burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Gün içinde, önemli banka, kredi ve vergi işleriniz için mantığınızı devreye sokacaksınız. Sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızın yanında parasal konuları konuşmamaya çalışın.

YENGEÇ burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Özel hayatınızda çözüme yönelik fikirlerinizi kullanmalısınız. Ortaklaşa işi olanlar, önemli konuşmalara ve görüşmelere imza atabilirler. İş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz.

ASLAN burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda bakış açınızı biraz geniş tutmaya çalışın. Detaylara dayalı işleriniz devreye girebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla ufak tefek anlaşmazlıklar oluşabilir.

BAŞAK burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Detay ve ayrıntı gerektiren işleriniz üzerine kafa patlatabilir veya bazı görüşmelerin beklenen sonuçlara ulaştığına şahit olabilirsiniz. Birkaç konuda duygularınızı saklamaya meyillisiniz.

TERAZİ burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Zorlandığınız aile konularına daha mantıkla ve derinlemesine girecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız. Özel hayatınızda mantığınız ve duygularınız arasında gidip geliyorsunuz.

AKREP burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Bugün, iletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı biraz daha anlayışla yaklaşmayı denemelisiniz.

YAY burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Bugün, paraya dayalı işlerinizde mantıklı ve detaycı davranmak öne çıkabilir. Eğlence, çocuk veya aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Bugün hayatınıza dair düşündüğünüz plan ve projelerinizde, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Aile yaşantınızda bazı huzursuzluklarınız olabilir.

KOVA burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Hayal ettiğiniz veya düşündüğünüz konulara odaklanacaksınız. Yazarsanız, şanslı etkileriniz yüksek. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa aktiviteler, planlarınızı bozabilir.

BALIK burcu 18 Ocak 2013 yorumu

Bugün, bir davet veya organizasyonda önemli görüşmeler ve konuşmalar devrede olabilir. Parasal konularda bazı şeyleri hâlâ yerine oturtamadığınız görülüyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER