Habertürk 18.07.2012

18 Temmuz günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz.

KOÇ burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

18 Temmuz günlük burç yorumları

Bugün, özel ilişkilerinizde ve aile hayatınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmanız şart! Ortaklı işlerinizle ilgili zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Koşulların ve ortamların sizi ve enerjinizi bloke ettiğini düşünebilirsiniz.

BOĞA burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Rahat hareket etmenizi engelleyecek koşulların etkisiyle ortaya çıkacak sonuçlar hoşunuza gitmeyebilir. İstediğiniz gibi hareket edememek öfke birikimlerine neden olabilir.

İKİZLER burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Eğlence hayatınızda, çocuklarınızla ilgili harcamalarınızda veya para işlerinizde zorlanmalar gündeme gelebilir. Bu alanlarda sahip olduklarınızın elinizden akıp gitmesi moralinizi bozabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun.

YENGEÇ burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Ailevi sorumluluklarınız hayatınızla ilgili harekete geçmeniz gereken konularda size engel olabilir. Ev ve aile hayatınızın sizi bloke ettiğini düşünebilir ve bu alanlarda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor.

ASLAN burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Bugün, yakın çevre sorumluluklarınız ve iletişiminiz bazı noktalarda bloke olabilir. Önemli bir işiniz varsa şartlar sizi pek tatmin etmeyebilir. İletişime geçtiğiniz insanlara karşı dikkatli davranmaya özen göstermeniz gerekiyor.

BAŞAK burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde ve sosyal yaşantınızda maddi konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Parasal hesabınızı iyi yapmalı ve oluşacak şartlara göre davranmayı bilmelisiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik davranışlar görebilirsiniz.

TERAZİ burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

İş ve kariyer alanlarınızda bazı zorlanmalar, blokajlar ve sorunlar gündeme gelebilir. Hayati sorumluluklarınız, iş anlamında harekete geçmenizi engelleyebilir. Korkularınızın sizi esir almasına kesinlikle izin vermemelisiniz.

AKREP burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Beklenmedik olaylar, seyahat ortamlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Bir iş seyahatiniz veya anlaşmanızda birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Ticaret, hukuk ve yabancı ortaklı işiniz varsa şartlar sizin elinizde olmayacak.

YAY burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ve para alışverişlerinizde bazı engeller ve sorunlar görülebilir. Organizasyona yönelik işlerinizde engellendiğinizi görebilirsiniz.

OĞLAK burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Özel hayatınızda ve iş ortamlarınızda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Toplum önü ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Bugün, yaptığınız hiçbir şey size yeterli gelmeyebilir.

KOVA burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınıza yönelik işlerinizde veya seyahatlerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sağlık koşullarına karşı dikkatli adımlar atmalısınız. Enerjinizi dikkatli ve ihtiyatlı kullanmak sizi önemli sorunlardan koruyabilir.

BALIK burcu 18 Temmuz 2012 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında engellendiğinizi düşünebilir ve bazı işlerinizin sonlandığına şahit olabilirsiniz. Spor yaparken çok dikkatli olmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER