@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.08.2014

19 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Hayallerinize ulaşmak için güzel bir gün. Ama karar verirken gerçekçilikten ayrılmamalısınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 19 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

19 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik devam edecek. Yapacağınız toplantılarda, görüşmelerde fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak söylediklerinizin doğru anlaşılması için ifadelerinizde daha dikkat edebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar ya da gereksiz dedikodular yüzünden sorunları büyütmemelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Kendiniz daha net ortaya koyacağınız bugün, finansal konulara daha özen göstermelisiniz. Harcamalarınızı gözden geçirmek, iyi bir bütçe yapmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Elinizdekilerin değerini bilmeniz, kaynaklarınızı yararlı kullanmanız çok iyi olacak. Alışveriş yapmanız gerekirse karlı çıkacağınızı bilmelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün sizin gününüzdür. Kendinize zaman ayırabilir, isteklerinizi ön plana alabilirsiniz. Kılık, kıyafetiniz, görüntünüz yada sağlığınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Ancak yeni bir adım atmak yerine mevcut şartları düzenlemekten yana hareket etmelisiniz. Bugün gösterdiğiniz sabırın karşılığını pek pek yakında alabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Kendinize zaman ayırmak, biraz inzivada kalmak ruhunuza iyi gelecek. Yeni şartların oluşması için biraz daha sabır gösterebilirsiniz. Attığınız adımların boşa gitmemesi için olayların gelişimini takip edebilirsiniz. Elde olmayan şeylere üzülmek yerine, enerjinizi korumalı, beklemede kalmalısınız. Böylece gelecek günlere en iyi hazırlığı yapabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Gün boyu sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Birlikte yapacağınız işlerden mutlu olabilirsiniz. Yeni projelere başlamak yerine mevcutları bitirmeniz yerinde olabilir. Gelecek günlere yatırım yapmak için şimdiden hazırlık yapmalısınız. İş yerinde ekibinizi yönlendirmek, birlikte adım atmak için ön hazırlık yapabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Sabah erken saatlerden itibaren önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Kendinizi gösterebilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz için oldukça önemli olan bugün, şartları zorlamadan hareket etmelisiniz. Patronunuzun, müdürünüzün dikkatini çekmek için yeni planlarınızı anlatmak yerine, mevcut sorunları çözmeye odaklanabilirsiniz. Bakışlarını üzerinize olacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bugün yabancı ülkelerle bağlantı kurmak için hareket edebilirsiniz. Hukuksal bir konuda danışmanlık almak istiyorsanız bugün uygun olacak. Turizm, basın yayın, internet gibi konularda da ilerleyebilirsiniz. Ancak önemli bir projeye başlayacaksanız, bugün sadece ön hazırlığını yapmanız, biraz daha sabırlı olmanız işinizi kolaylaştıracak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Maddi konularda aşmanız gereken pürüzleri yönelebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa harcamalarınız, borç, alacak, vergi, sigorta gibi konularda sorunları çözebilirsiniz. Eşinizle birlikte yaptığınız harcamaları da gözden geçirmeniz yerinde olabilir. Maddi güvenlik ihtiyacınız bu günlerde artacağı için daha önlemci olabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
İş yerinde rekabet açık bir günden geçtiğinizi bilmelisiniz. Mücadele etmek yerine, sabırlı davranmanızın yararını çok yakında görebilirsiniz. Aksi taktirde ortaklaşa işlerin, birlikte yürütülen projelerin sonlanması kaçınılmaz olabilir. Bugün atacağınız yeni bir imza varsa, acele etmeden gözden geçirmeniz umduğunuzdan fazla kar sağlayacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Evde yada işte yoğun bir günden geçebilirsiniz. Kullandığınız teknik aletler, işinizi kolaylaştıran enstrumanlar bozulabilir, arızalanabilir. Olaylara pratik, verimli çözümler bulmanız gerekebilir. Kişisel maharetinizi, hünerlerinizi sergileme fırsatınız olacak. Ancak kendinizi işlere fazlaca kaptırıp sağlığınızın gözardı etmemelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Aşk hayatınızdaki hareketlilik devam edecek. Kendinize daha cesur ve ateşli hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye yakınlaşmak için elinize fırsat geçecek. Ancak ısrarcı olmamalı, şartları zorlamamalısınız. Sevdiğinizi ve sevildiğinizi bilmeniz ruhunuzu besleyecek. Sanatsal, yaratıcı konularla ilgileniyorsanız gün içerisinde biriken işleri bitirmek için şanslı olabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bu gün, evde yapılması gereken işlere konsantre olabilirsiniz. Yeni girişimler yerine tamamlanması gerekenleri öne almanız iyi olur. Çalışıyor olsanız bile evinize, ailenize sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Böylece kendisi daha keyifli, sorumluluklarını yerine getirmekten dolayı mutlu hissedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

19 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER