@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.07.2014

19 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün karşınıza küçük ama önemli bir sınav çıkabilir, öfke kontrolüne dikkat etmelisiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 19 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

19 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Kendinize dönebileceğiniz güzel bir gündesiniz. Kişisel isteklerinizi, sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenleri bekletmemelisiniz. Kılık, kıyafet ya da kişisel bakıma zaman ayırmanız yerinde olacak. Öğleden sonra şartlar değişecek. Daha çok parasal konulara ağırlık vermenizi öneririm.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Günün ilk yarısında şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ters giden olaylar için daha sağduyulu olmaya çalışmalısınız. İş için yurt dışı bağlantınız varsa bu konuda daha rahat hareket edebilirsiniz. Öğlenden sonra üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Doğal olarak ön plana çıkacağınız şartlar oluşacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Sosyal olarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız arasında yer alabilir, gruplara katılabilir, gelecek günleri birlikte planlayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartları zorlamamanız gerekecek. Sizi üzen olaylara karşın daha anlayışlı olmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelse de beklemede kalmanızı tavsiye ederim.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gün içinde önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Yöneticinizin ya da değer verdiğiniz kişilerin dikkatini çekeceğiniz bir gündesiniz. İşiniz, kariyeriniz için yapmanız gerekenleri dikkatlice yerine getirmelisiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla beraber olabilirsiniz. Kalabalık ortamlara katılmaktan zevk alabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Yabancı kişilerle tanışabilir, kendinizi geliştirme şansı bulabilirsiniz. Basın, yayın, medya gibi konularda gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ne kadar geliştirmeye özen gösterirseniz iyi olacak. Öğleden sonra öğrendiklerinizi işinize, kariyerinize yansıtabilirsiniz. Hedeflerinize yönelmek için fırsatlar oluşacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Ortaklaşa işlerin maddi yönlerine eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Yatırım yapmak, kredi borç konularını gözden geçirmek için aceleci davranmamalısınız. Şartlar yeterince oluşmadan risk almamalısınız. Öğleden sonra şartlar daha yumuşayacak. İyimserliğiniz artarken kendinizi geliştirmeye özen göstermenizi öneririm.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
İkili ilişkiler gün boyu önem kazanacak. Evlilik, ortaklık gibi konularla partnerinize doğru yönelmelisiniz. Tek başınıza hareket etmeniz çok doğru olmayacak. İleri gitmek için ilişkilerinizden güç almalısınız. Öğleden sonra parasal konulara önem vermelisiniz. Özellikle ortaklaşa harcamalarınızı gözden geçirmenizi öneririm.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Detaylara dikkat etmeniz ve çok çalışmanız gereken bir gündesiniz. Yanınızda size destek verenlerin düşüncelerine de önem vermelisiniz. Astlarınız, yardımcılarınızla birlikte hareket ederek çalışma şartlarınızı düzenlemelisiniz. Öğleden sonra daha rahatlayabilirsiniz. Eşiniz, sevdiğiniz kişiyle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Çocuklarınız varsa onları ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Böylece neşeniz artacak. Yalnızsanız aşk hayatınıza yönelmeniz iyi gelecek. Belki fırsat bulup hobilerinize de yönelebilirsiniz. Ancak öğleden sonra işlerinizin artabilir, yapmanız gereken işler önünüze yığılabilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Evinizde gereken işleri yapmak, aile büyüklerinizle ilgilenmek için zaman ayırmalısınız. Üzerinizdeki sorumlulukların farkına varıp adım atmalısınız. İş ve ev arasındaki dengeyi sağlamak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Öğleden sonra şartlar rahatlayacak. Kendinizi daha rahat hissedip, eğlenceye zaman ayırabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün kurduğunuz bağlantılar sayesinde daha hızlı hareket edebilirsiniz. Yakın yerlere yapacağınız ziyaretler karlı olacak. Yakınlarınızla, komşularınızla bağlantılarınızı zorlansanız da artırmalısınız. Öğleden sonra daha iyimser olabilirsiniz. Ancak evde yapmanız gereken işleri aksatmamanızı tavsiye ederim.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bugün maddi şartları kontrol etmek için daha dikkatli olmalısınız. Önemli bir yatırım yapmanız gerekiyorsa bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Harcamalarınızı kontrol etmeniz yararlı olacak. Öğlenden sonra ticari faaliyetler için daha uygun şartlar oluşacak. Yakın çevrenizden destek almanızı tavsiye ederim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc harita 19 temmuz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER