Habertürk 02.08.2012

2 Ağustos günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan neler olacak? Burcunuza göre hayatınızda neler yaşanacak? Bakalım bugün bizi neler bekliyor? İşte 2 Ağustos günlük burç yorumları...

KOÇ burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

2 Ağustos günlük burç yorumları

Bu sabah oluşacak dolunay, arkadaşlarınızın hayatlarındaki gelişmelere şahit olmanızı sağlayacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde arkadaşlarınız sizin için devreye girecek. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BOĞA burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

İş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda hem de iş alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Bu dolunay oldukça olumlu etkiler altındasınız. Parasal olarak şansınızı iyi kullanabilirsiniz.

İKİZLER burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Uzak çevre ve akrabalar evinizde oluşan dolunay; seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle seyahate, eğitime ve ticarete dayalı işleriniz varsa keyifli oluşumlara hazırlıklı olun.

YENGEÇ burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Bu sabah ortaklaşa para evinizde dolunay oluşacak. Ortaklaşa para konularındaki bir işinizi sonuca ulaştırabilir ve beklenmedik yerlerden destek sağlayabilirsiniz. Ailenizin işleri için rahatça harekete geçebileceksiniz.

ASLAN burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Özel hayatınızda oluşan dolunay, sizi en çok evlilik konusunda, aile ilişkilerinizde ve bire bir ilişkilerinizde etkileyecek. Ortaya çıkan durumlar karşısında vereceğiniz kararlar, sosyal çevreniz tarafından da onay görecek.

BAŞAK burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Dolunay; iş ve hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Bu sıralar her şeyi sorgulamanız, en çok iş alanlarınızda işinize yarayacak. Yeni bir şey bulabilir, keşfedebilir ve düşündüklerinizi insanların hizmetine sunabilirsiniz.

TERAZİ
burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Aşk hayatınızda veya çocuk evinizde oluşan dolunay, bu alanlarda sizi etkileyecek. Şanslı etkilere sahipsiniz. Önemli kararlar alacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyenler, bu dolunayda güçlü etkiler altında olacak.

AKREP
burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Bu sabah oluşan dolunay, ailenizle veya evinizle ilgili konuları hayatınıza taşıyacak. Ev ve aile hayatınız, iş hayatınızdaki güzel gelişmelerden olumlu etkilenecek. İş alanlarınızda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

YAY
burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Yakın çevre alanlarınızda dolunay gerçekleşecek. Siz seyahatteyken veya başka konularla uğraşırken yakın çevrenizde oluşacak bir olay, sizi olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızdaki gelişmeler sizi son derece mutlu edecek.

OĞLAK
burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Dolunay, sizi en çok parasal alanda etkileyecek. İş hayatınızdan alacağınız olumlu enerjiyle parasal konuları kafanıza takmayacaksınız. İş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Bunun hakkını vermelisiniz.

KOVA burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Dolunay, sizin hayat evinizde gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Önemli konuşmalar ve görüşmeler iş alanlarınızda sizi mutlu edebilir. Aşkı arayan biriyseniz çok şanslı olacaksınız.

BALIK burcu 2 Ağustos 2012 yorumu

Kadersel alanınızda oluşan dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenizi sağlayabilir. Aile hayatınız, bu alanda yapılması gerekenler ve sağlığınız adına oldukça olumlu ve şanslı bir dönem sizi bekliyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER