@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.11.2013

2 Aralık 2013 günlük burç yorumları

İyimser bir gündeyiz. Yarın Yeniay doğmadan önce, biriken tüm işleri bitirmek için harekete geçin. Yeni enerjilere yer açın. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

2 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Türkiye saatine göre Pazartesi 03:33 ile 08:31 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz. Elinizdeki işleri bitirmeniz en iyisi olacak.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Yeni kişilerle tanışmaya açık olmalısınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde değişik gelişmeler olabilir. Turizm, uluslararası ilişkiler ya da medya alanında sıra dışı durumlarla karşılaşmanız mümkün. Fırsatları iyimser bir şekilde değerlendirdiğinizde kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi ve manevi büyüme yaşayabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde ortaklaşa kazançlarınızda hızlı gelişmeler olabilir. Olmadık masraflara karşı kontrollü olmalısınız. Ama geri dönmeyeceğini düşündüğünüz paralar için adım atabilirsiniz. Ancak hiçbir şekilde maddi açıdan risk almamanızı öneririm. Özellikle kredili harcamalardan kaçınmanız yerinde olur.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
İlişkinizi gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Oldukça hızlı ve sıra dışı gelişmeler olabilir. Partnerinizi veya eşinizi daha iyi anlamalı, yakınlık kurmalısınız. Aksi takdirde ilişkinizde beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Eşinizin isteklerini dinlediğiniz takdirde orta yolu bulmanız mümkün.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Günlük işlerin üstünüze kaldığı yoğun bir gündesiniz. Olayları hızlı çözmek için daha sıra dışı çözümler bulmalısınız. Ortamı düzenlemek için pratik olmanızda yarar var. Altınızda çalışan personelden yardım istemeniz yerinde olacak. Kendinizi zorlayıp sağlığınızı riske atmadan hareket etmenizi öneririm.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Kendinizi daha farklı göstereceğiniz bir gündesiniz. Daha bireysel hareket etmek isteyebilir, farkınızı ortaya koymayı başarabilirsiniz. Aşk hayatınız da bu enerjik halinizden nasibini alacak. Ancak sevdiğinizi göstermek için risk almamalı, spekülasyona açık davranmamalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sorumluluklarınızdan kurtulmak istediğiniz bir gündesiniz. Özellikle eviniz ve ailenizle ilgili yapmanız gerekenler canınızı sıkabilir. Kendinizi ifade ederken daha asi ve isyankar davranmanız mümkün. Oysa yapmanız gerekenleri hızla bitirdiğinizde daha özgür olduğunuzu göreceksiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkileriniz canlanacak. Ne zamandır yapmak istediğiniz ziyaretleri bugüne denk getirmeniz yerinde olur. Ancak yapacağınız yolculuklarda sıra dışı olaylar olabileceği için trafiğe dikkat etmenizi öneririm. Daha farklı araçlar seçmeniz sorunları çözmenize yardımcı olacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kaynaklarınızı gözden geçirmek için önemli bir gündesiniz. Hem cebinizdeki paranızı hem de diğer gelirlerinizi düzenlemelisiniz. Yapacağınız daha farklı bir hesap yöntemiyle sorunları tespit etmeniz mümkün. Ancak alışveriş yapmanız gerekiyorsa bu kadar rahat hareket etmemelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Kendinizi rahat, özgür ve özgün bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İnsanların bakışlarını üstünüze toplayacağınız bugün sağlığınıza önem vermelisiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel isteklerinizi artık ertelememenizi öneririm. Bugünü kendinizden yana kullanmalı, yenilenmeye çalışmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Olaylarla mücadele etmemeniz gereken bir gündesiniz. Ne kadar sıra dışı olay olursa olsun, beklemede kalmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelip canınızı sıkabilir. Ancak korkularınızla yüzleşmeli, her zaman yaptığınız gibi egoyu bir kenara bırakmalısınız. Kendinizi yüklerden arındırmaya özen göstermenizi öneririm.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Oldukça sıra dışı ve hızlı bir güne hazırlanmalısınız. Sosyalleşmek için fırsatları iyi kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber yeni ve orijinal planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi de daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Ancak sınırları zorlamamalı, birlikte hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Birden bire olacak olaylara karşı kontrollü olmalısınız. Saygınlığınızı artırmanın, daha farklı anılmanın yollarını bulmalısınız. Önem verdiğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. İşle ilgili hedeflerinize varmak için olayları kendinizden yana kullanabilirsiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER