@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.09.2013

20 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Daha cesur ve atılgan olacağınız bir gündesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için hızlı hareket edebilirsiniz. İnatlaşmaktan uzak durmakta yarar var. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

20 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugünü kendinize ayırmanız iyi olacak. En azından ne zamandır istediğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Şartlar sizden yana olacak, sizi destekleyecek. Böylece doğal olarak ön planda olacak ve kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Hem ilişkilerinizi geliştirebilir hem de isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinizi dinlemek için güzel bir günde olduğunuzu söylemeliyim. Şartları zorlamadan geri planda kalmaya özen göstermeli, beklemelisiniz. Kontrol etmekte zorlanacağınız, canınızı sıkan olaylara şimdi tepki vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü aksi takdirde zararı sadece kendinize olacak. Yakında şartlar sizden yana düzelecek, merak etmeyin. Sadece biraz daha beklemelisiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün arkadaşlarınız sayesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte alacağınız kararları hemen değil ama yakın bir süre içinde gerçekleştirebilirsiniz. Sosyalleşmek gelecek günlere daha iyi bakmanıza da destek olacak. Çevrenizi genişlettiğiniz takdirde daha mutlu olacaksınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
İşinizle ilgili önemli bir günden geçeceksiniz. Alacağınız ciddi kararları aceleye getirmemenizi öneririm. Ancak yine de ön planda olmalı, saygınlığınızı artırmanın yollarını aramalısınız. Önemli kişilerle birlikte olabilir, yeni fırsatları yakalayabilirsiniz. Bakışları üstünüze topladığınızı söylemeliyim.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yeni kişiler ya da durumlar hayatınıza renk katacak. Yurt dışı bağlantılı görüşmeler yapabilir, bakış açınızı geliştirebilirsiniz. Turizm, basın, yayın, medya gibi konularda da gelişmeler olması mümkün. İşi oluruna bırakmamalı ama kesin karar vermek için de acele etmemelisiniz. Gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Kararlı hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Ancak şartları çok da zorlamamalısınız. Özellikle maddi konularda yavaş adım atmanızı öneririm. Borç ve alacak ilişkisini iyi düzenlemenizde fayda var. Elinizdeki parayı değerlendirirken ortaklaşa harcamaları da hesaba katmayı unutmayın. Eşinizin ya da başkalarının masraflarını da karşılamak durumunda kalabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde eşinizle ya da partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu nedenle birlikte hareket etmeye çalışmanız iyi olur. Olayları kontrol edemeyeceğiniz için endişelenmemenizi öneririm. Karşı tarafa uyum sağlamanız en iyi çözüm olacak. Birlikte karar almalı, kendinizi ortaya koymamalısınız. Birlikteliğinize yatırım yapmanız gerek.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yoğun ve detaylı bir çalışma günü sizi bekliyor. Pek çok olayın altından kalkmanız gerekecek. İşler üstünüze yıkılmadan önce iyi planlama yapmanızı öneririm. Yanınızda çalışanlarla veya astlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız iyi olur. Kendinize zaman ayırıp sağlığınızla ilgilenmeniz gerektiğini unutmayın.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Kendinize zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşlandığınız şeylere yönelmeniz mümkün. Konsere gidebilir, güzel bir film seyredebilir ya da spor yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler de yüzünüzü güldürecek. Kendinizi daha neşeli, yaratıcı ve eğlenceli hissedeceksiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Evinizdeki hareketlilik, işte olsanız bile gündeminizi meşgul edecek. Anneniz, babanız ya da ailenizle ilgili konuların üstüne gitmeli, çözüm aramaya çalışmalısınız. Evinizin güvenliği, bakımı ya da yenilenmesi için adım atmak isteyebilirsiniz. Aceleci olmamalı, şartların oturmasını beklemelisiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Ziyaretlerin artacağı bir gündesiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınızla birlikte olabilirsiniz. İşte yapacağınız toplantılar, konuşma ya da yazışmalar artacak. Bilginizi artıracağınız, yeni şeyler öğreneceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Bu kadar yoğunlukta duyacağınız dedikodulara önem vermemenizi tavsiye ederim.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kişisel gelirlerinizi ve kaynaklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Cebinizdeki paranızı harcamamalı, masraflarınızı kısmalısınız. Önemli yatırımlarda bulunmak için uygun günleri beklemenizi öneririm. Satın alacağınız şeyler için daha tedarikli davranmanız yerinde olur.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER