@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2014

20 Şubat 2014 günlük burç yorumları

Bugün kararlı olmalı, ama inat etmemelisiniz. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

20 Şubat 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Yeni kişiler ya da durumlar hayatınıza renk katacak. Yurtdışı bağlantılı görüşmeler yapabilir, bakış açınızı geliştirebilirsiniz. Turizm, basın, yayın, medya gibi konularda da gelişmeler olabilir. İşi oluruna bırakmamalı, ancak kesin karar vermek için acele etmemelisiniz. Gelişmeleri takip etmelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Kararlı hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Ancak şartları çok zorlamamalısınız. Özellikle maddi konularda yavaş adım atmalısınız. Borç, alacak ilişkisini iyi düzenlemelisiniz. Elinizdeki parayı değerlendirirken ortaklaşa harcamaları da hesaba katmalısınız. Eşinizin ya da başkalarının masraflarını da karşılamak durumunda kalabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde eşinizle ya da partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Birlikte hareket etmeye çalışmalısınız. Olayları kontrol edemeyeceğiniz için endişelenmemelisiniz. Karşı tarafa uyum sağlamanız en iyi çözüm olacak. Birlikte karar almalı, kendinizi ortaya koymamalısınız. Birlikteliğinize yatırım yapmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Yoğun ve detaylı bir çalışma günü sizi beklemektedir. Pek çok olayın altından kalmanız gerekecek. İşler üstünüze yıkılmadan önce iyi planlama yapmalısınız. Yanınızda çalışanlar, astlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırmalısınız. Kendinize zaman ayırıp sağlığınızla ilgilenmeniz de yerinde bir davranış olacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Kendinize zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşlandığınız şeylere yönelebilebilirsiniz. Konsere gidebilir, güzel bir film seyredebilir ya da spor yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler de yüzünüzü güldürecek. Kendinizi daha neşeli, yaratıcı, eğlenceli hissedebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Evinizdeki hareketlilik, işte olsanız bile gündeminizi meşgul edecek. Anneniz, babanız ya da ailenizle ilgili konuların üstüne gitmeli, çözüm aramaya çalışmalısınız. Evinizin güvenliği, bakımı ya da yenilenmesi için adım atmak isteyebilirsiniz. Aceleci olmamalı, şartların oturmasını beklemelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Ziyaretlerin artacağı bir gündesiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, akranlarınızla birlikte olabilirsiniz. İşte yapacağınız toplantılar, konuşma ya da yazışmalar artacak. Bilginizi artıracağınız, yeni şeyler öğreneceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Bu kadar yoğunlukta duyacağınız dedikodulara önem vermemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Kişisel gelirlerinizi, kaynaklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Cebinizdeki paranızı harcamamalı, masraflarınızı kısmalısınız. Önemli yatırımlarda bulunmak için uygun günleri beklemelisiniz. Satın alacağınız şeyler için daha tedarikli davranmanız yerinde olacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bugünü kendinize ayırmanız iyi olacak. En azından ne zamandır istediğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Şartlar sizden yana olacak, sizi destekleyecek. Böylece doğal olarak ön planda olacak, kendinizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hem ilişkilerinizi geliştirebilir hem de isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Kendinizi dinlemek için güzel bir gündesiniz. Şartları zorlamadan geri planda kalmaya özen göstermeli, beklemelisiniz. Kontrol etmekte zorlanacağınız, canınızı sıkan olaylara şimdi tepki vermemelisiniz. Zararı sadece kendinize olacak. Yakında şartlar sizden yana düzelecektir, biraz daha beklemelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün arkadaşlarınız sayesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte alacağınız kararları hem değil ama süre içinde gerçekleştirebilirsiniz. Sosyalleşmeniz gelecek günlere daha iyi bakmanıza da destek olacak. Çevrenizi genişlettiğiniz takdirde daha mutlu olabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
İşinizle ilgili önemli bir günden geçmektesiniz. Alacağınız ciddi kararları aceleye getirmemelisiniz. Ancak yine de ön planda olmalı, saygınlığınızı artırmanın yollarını aramalısınız. Önemli kişilerle birlikte olabilir, yeni fırsatları yakalayabilirsiniz. Bakışları üstünüze topladığınızı bilmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER