@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.08.2014

21 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Bugün hiçbir şey için acele etmemelisiniz. İç sesinizi dinlediğinizde kazançlı çıkacaksınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 21 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

21 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Aileniz içinde maddi konulardan yana, sevinç duyacağınız, keyifinizi attıracak gelişmeler olabilir. Evinizle ilgili konularda yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Şansınızı iyi değerlendirmeli ancak, büyük kararlar almaktan uzak durmalı, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik hem yaratıcılığınızı, hem de maddi kaynaklarınızı besleyecek. Ancak önemli kararlar almadan önce düşünmelisiniz. Çeşitli konuşmalara, yazışmalara ve mesaj trafiğine dahil olabilirsiniz. Kısa yolculuklar veya haberleşme sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz. Aklınızın yaratıcı bir şekilde çalıştığını görebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Güne parasal konular damgasını vuracak. Bütçenizdeki ek bir avantajı iyi değerlendirmelisiniz. Değer verdiğiniz, anlamlı bulduğunuz maddi ve manevi şeylerin üzerine eğilebilirsiniz. Kaynaklarınızı iyi değerlendirmenizi öneririm. Böylece kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz, gündemde olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi daha değerli ve yaratıcı görebilirsiniz. Ancak abartıdan uzak durmalı, sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Kendinize yönelik, yeni olmayan, uzun süredir düşündüğünüz bir konuda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugün kendinizi biraz hüzünlü ve kasvetli hissetseniz de, iyi şansın sizinle birlikte olduğunu da görebilirsiniz. Dinlenmeniz, kendinize zaman ayırmanız için oldukça iyi bir gündesiniz. Hayallere dalıp, iç aleminizi keşfedebilirsiniz. Bu da ruhunuzu arındırıp, yaratıcılığınızı artıracak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Yaptığınız grup çalışmalarıyla maddi, manevi şanslar elde edebilirsiniz. Beklentileriniz, arzularınız da bu oranda artabilir. Ama işin zor yönleri de olduğunu unutmamalısınız. Dostluk ilişkilerinizle işten elde ettiğiniz geliri artırabilirsiniz. Sosyal sınıflara, kulüplere, derneklere yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
İşinizin, mesleğinizin veya gelecek hedeflerinizin öne çıktığı bugün bazı maddi kazançlarınız da olacak. Beklediğiniz ödülü alabilirsiniz. Performansınız, yaratıcılığınız en üst düzeyde. Hem fırsatları değerlendirmeli, hem de sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Din, felsefe, inanç konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak, maceraya atılmak kazançlı olabilir. Hukuksal konularda olumlu gelişmelere yakınsınız. Yayıncılık, medya alanında karlı çıkabilirsiniz. Abartıdan uzak durmalı, küçük kazançları iyi değerlendirmelisiniz. Sorumluluklar kapıda.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Ortaklaşa finans işlerini organize etmeniz gereken, olumlu etkiler taşıyan bir gündesiniz. Eşinizle aranızdaki çekim gücünün artması sizi daha mutlu ve kendinden emin hale getirecek. Miras, vergi, prim gibi konularda karlı çıkabilirsiniz. Gizli kalmış konular ilginizi çekebilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Eşinizle ilgili konulardan yana şanslı bir gündesiniz. İlişkinizi yenileyecek, canlandıracak gelişmeler olabilir. Herhangi bir anlaşma yapmak için gereken şartları da değerlendirebilirsiniz. Ancak büyük girişimler için hiç de uygun bir zamanda olmadığınızı bilmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Günlük yaşamınızdaki rutin işlerle uğraşmanız gerekecek. Yaratıcı tavrınızla kazançlı çıkabilirsiniz. Görevliler, servis elemanları ya da tamircilerle işleriniz oldukça olumlu geçecek. Abartıdan uzak kalmalı, sorumluluklarınızı iyi bilmelisiniz. Sağlık, hijyen, beslenme konularında iş olanakları gelişebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yaratıcılığınızın artacağı bir günde bulunmaktasınız. Çocuklarla ilgili konularda çeşitli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde oyun, eğlence, gösteri alanlarında kendinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Şansınıza güvenerek kumar, spor gibi risk içeren konulara yönelirken dikkatli olmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

21 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER