Habertürk 21.01.2013

21 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 21 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 19 Ocak 2013 yorumu

21 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bir ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu alanda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız.

BOĞA burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Bu dönemi iyi değerlendirin.

İKİZLER burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Yabancı ortaklı işler,medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Eğer bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartlar sizin lehinizde olacak.

YENGEÇ burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Bir ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, primgibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

ASLAN burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu bir ay boyunca sevdiğiniz insanın hayatına göre programyapmak zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Bir ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor.

TERAZİ burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyifli yönleriyle algılamaya başlayacak vemutlu olacaksınız.

AKREP burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Bu dönemde sizin için aileniz her şeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz.

YAY burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Kendinizi, akraba, kardeşler veya komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönembaşlıyor.

OĞLAK burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Bir ay boyunca kimliğinizi,maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde kazancınızı artırmaya başlıyorsunuz.

KOVA burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Bugün itibarıyla düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

BALIK burcu 19 Ocak 2013 yorumu

Bir ay boyunca, kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adımatmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER