@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.08.2013

22 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Yine iletişimin yoğun olduğu bir gün geçireceğiz. Birlikte hareket edeceğimiz eş, aile bireyleri ya da iş ortamındaki kişilerden gelecek tavsiyeleri dinlemek yararımıza olacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünkü burç yorumlarınızı Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

22 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Hayatın karmaşası sizi yorabilir, dolayısıyla endişelerinizi artırabilir. Kontrol etmekte zorlanacağınız olaylar üzülmenize sebep olabilir. Ancak olayları akışına bırakıp kontrol etme arzunuzu baskılayabilirseniz, korkulacak bir şey olmadığını göreceksiniz. Enerjinizi manevi konulara yöneltmelisiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Sosyal platformlar içinde olmaktan zevk duyacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte olmak yararlı olabilir. Onlardan gelen öğütleri ciddiye almanız, gelecek günlerde yapacağınız projeler için önem taşıyacak. Birlikte hareket etmenin keyfini çıkarmalısınız. İyimserliğiniz bir çok kişinin dikkatini çekebilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Kariyeriniz, işiniz için elinizden geleni yapmalısınız. Ne zamandır ihmal ettiğiniz hayat planlarını revize etmek, yenileri için adım atmak uygun olacak. Önemli kişilerle bir arada olabilir ve önemli haberler alabilirsiniz. Ne kadar büyük düşünür ve büyük hareket ederseniz, o kadar yararlı olur.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde hukuksal konularda gelişmeler olması mümkün. Yeni kişilerle tanışabilir, olayları farklı açıdan değerlendirebilirsiniz. Bugün daha iyimser, olumlu ve girişimci olacaksınız. Yurtdışı, yabancılar ya da uzak yollarla ilgili de değişiklikler gündeme gelebilir. Her anlamda kendinizi geliştirmek için adım atmalısınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün içinde borç, alacak gibi maddi konular gündeme gelebilir. Eskiden kalmış vergi, sigorta, prim gibi ödemeleri kontrol etmeniz yerinde olur. Yalnız değilde birileriyle beraber hareket ederseniz, ortak harcamaların üstünüze kalmaması için hesapları iyi ayarlamanız mümkün hale gelebilir. Zararlı çıkmamak için iyimserliğinizi abartmamanızı tavsiye ederim.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Dikkatinizi eşinize vermeniz yararınıza olur. Tek başınıza hareket etmek yerine ortak karar almak işlerinizi hem kolaylaştıracak hem de sizi rahatlatacak. Ortaklaşa çalışıyorsanız, ortağınıza da önem vermelisiniz. Kısaca gün içinde karşı tarafın nabzını tutmak durumunda kalabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün sağlığınız için yapmak istediklerinizi ön plana almanızı tavsiye ederim. Gerekli kontrolleri yatırmak sağlığınıza destek olacak, endişelerinizi geri de bırakmanıza yarayacak. Bir yandan da gündelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız ya da çalıştığınız ortamı düzenlemek için pratik olmanızda yarar var.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kendinizi göstermek için fırsatlar sizden yana olacak. Hobi, sanat, spor gibi kişisel uğraşlara zaman ayırabilecek, isteklerinizle ilgileneceksiniz. Ayrıca aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olabilir. Bugün hayatın tadını çıkarmaya çalışın. Ancak abartılı davranmamanızı da söylemeliyim.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
İşte yoğun çalışsanız bile dikkatinizi eve vermeniz gerekebilir. Yapmanız gereken işleri hızla yerine getirmeniz sizi rahatlatacak. Ailenizin, ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını görmezden gelmemenizi tavsiye ederim. Biraz kendinize vakit ayırma şansınız olursa, bu zamanı evde
geçirmek iyi gelecek.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün içinde pek çok kişiyle görüşebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerden, telefon konuşmalarından ya da toplantılardan farklı bilgiler öğrenmeniz mümkün. İletişim gücünüzü göstermeniz yararlı olacak. Kısa seyahatler ya da komşuluk ilişkileri de kendinizi geliştirmenize katkı sağlayabilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde kaynaklarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Elinizdeki parayı, bütçenizi, maaşınızı kontrol etmeli; harcamalarınızı azaltmalısınız. Yapacağınız alışverişleri iyi belirlemeniz, ihtiyacınızdan fazla şeyler satın almamaya özen göstermeniz yararınıza olur. Elinizdekileri korumalı, hatta artırmalısınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyacak, bakışları üstünüze toplayacaksınız. Dolayısıyla da yakın çevrenizin ilgisini çekeceksiniz. Ancak sağlığınızı ihmal etmemeniz, olumlu koşulları iyi değerlendirmeniz faydanıza olur. Bugün kendinizi için başlatacağınız şeyler uzun soluklu devam edecek.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER