@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.12.2013

22 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Türkiye saatine göre Pazar 15:25 ile 21:18 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

22 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Hayattan zevk alacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda, yaratıcı konularda pek çok gelişme olacak. Ancak sakin kalmayı başarmalısınız. Kendinize aşırı güveniniz sorun olabilir. Akşam saatlerinde ise detaylara özen göstermeniz gerekecek. Başkalarına yardım etmelisiniz. Detaylı işlere yönelmeniz gerekebilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Günün önemli bir kısmında ailevi konulara yönelmeniz gerekebilir. Bir yandan iş hayatınızı da ihmal etmemelisiniz. Ev ve iş arasında dengeyi kurmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren daha rahatlayabilirsiniz. Hatta kendinize biraz vakit ayırabilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz işleri halledebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Hareketli bir güne başlıyorsunuz. Günün önemli bir kısmı seyahatler, ziyaretler ya da toplantılarla geçecek. Yeni bilgiler almalı, kendinizi de ifade etmelisiniz. Stresten kaçınmanız gerekecek. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenmelisiniz. Yapmanız gerekenleri ihmal etmemelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Maddi konuların ağırlık kazandığı bugünde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hem kendi bütçenizi, hem de eşinizinkini dengelemeniz gerekecek. Masrafları kısmanın yollarını bulmalısınız. Akşam saatlerinde etrafınızdaki hareketlilik artacak. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Mümkün olduğu kadar gerginliklerden uzak durmaya çalışmalısınız. Dikkatinizi kendinize, sağlığınıza vermelisiniz. Bir yandan da ilişkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren konular değişmeye başlayacak. Bu kez maddi konulara ağırlık vermelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Geçmiş konular her ne kadar sinirlerinizi yıpratsa da sakinliğinizi bozmamalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz olaylara tepki verirseniz kayba uğrayan siz olabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra rahatlamaya başlayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmalı, bakım, hijyen, sağlık konularına özen göstermelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gelecek günlere ait planları gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın yardımını almak sizi mutlu edecek. Ancak gerginlikleri gidermeyi başarmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren yeterince yorulduğunuzu fark etmelisiniz. Biraz inzivaya çekilmek, manevi dünyanıza dönmek iyi gelecek.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Günün önemli bir bölümünde işinize ağırlık vermelisiniz. Ön planda olacağınız olaylarda sorumluluğunuzu sergilemelisiniz. Ev, aile, yerleşim gibi konularda zorluklar çıksa da aşmaya çalışmalısınız. Akşam daha rahat olabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirip, neşelenebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Yabancı kişilerle tanışacağınız, birliktelik kuracağınız bu gün çok şey öğrenebilirsiniz. Tepkisel davranmadan olayları geniş açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde daha önemli olaylar sizi beklemektedir. Önem verdiğiniz kişilerle, işiniz hakkında görüşebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Ortaklaşa işlerin maddi yönlerine dikkat etmelisiniz. Prim, hisse, sigorta gibi ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kredilerini de ihmal etmelisiniz. Başkalarına güvenerek harcama yapmamalısınız. Akşam saatlerinden itibaren daha olumlu etkiler alabilirsiniz. İnternet, medya gibi konulara yönelebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün boyunca ortaklaşa hareket etmelisiniz. Eşinizi, partnerinizi, ortağınızı düşünmeli, birlikte karar almalısınız. Eleştirilere rağmen dengeyi kurmalısınız. Akşamdan itibaren şartlar değişecek. Daha çok maddi konulara yönelebilir, detaylı bir alacak, verecek hesaplaması yapabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart)
İş yerinizde ya da gündelik rutinlerinizde gereken düzenlemeleri bitirmeye çalışmalısınız. Hizmet verdiğiniz ya da aldığınız konulara ağırlık vermelisiniz. Akşam saatlerinde dikkatiniz partnerinize kayacak. Birlikte yapmanız gerekenler varsa ihmal etmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER