@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.09.2013

22 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Rahat hareket edeceğiniz bir gün sizi bekliyor.Yemeğe, içmeye, keyif ve tembellik yapmaya fırsat bulabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

22 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bu günü alışveriş merkezlerinden uzak durarak geçirmenizi tavsiye ederim. Zorunlu ihtiyaçlarınız dışında harcama yapmamanız yerinde olur. Alışverişe çıkmanız gerekiyorsa, evde yapacağınız bir listeyle bütçenizi önceden ayarlamanız en iyisi olacak. Elinizdeki kaynakların değerini bilmeniz alacağınız şeylerden daha iyi bir seçim, emin olun.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Günün en şanslı insanlarından olacağınızı söylemeliyim. Kendinizi doğal olarak ortaya koyacak, her şeyle bir şekilde ilerleyeceksiniz. Bunu fırsat bilerek ne zamandır yapmak istediğiniz işlere yönelmeli, kendinize vakit ayırmalısınız. İsteklerinizi ilk sıraya almak, yeni bir adım atmak için beklememenizi tavsiye ederim.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Pazar gününün rehavetine uyum sağlamalısınız. Yapmak istediğiniz yeni işlerin yerine tamamlanması gerekenleri bitirmenizi öneririm. Gücünüz ona da yetmezse, her şeyi akışına bırakmak en iyisi olacak. Hayattan biraz izole olmak ve inzivaya çekilmek, enerjinizi yenilemenize yarayacak.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bir tatil gününe hazır olun derim. Havanın güzelliğinden de yararlanıp arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz. Hep birlikte olmanın vereceği enerji sayesinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Tek başına kalmanız gerekirse de, gelecek günleri organize etmek iyi olur.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Herkes tatil yapsa bile siz işe konsantre olabilirsiniz. Fazla mesai yapmanın yararını göreceğiniz bir gün sizi bekliyor. Önemli kişilere ulaşmak ve saygınlığınızı artırmak için fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bugünü tatile değil, hedeflere yönelmeye ayırmanız çok iyi olacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Uluslararası konular, yabancılar ve turist ziyaretleri gün boyu etkili olacak. Hayatı bir üst basamaktan değerlendirecek, manevi anlamda gelişeceğiniz fırsatlar da ortaya çıkacak. Belki okuduğunuz bir yazı veya tanıştığınız bir kişi sizi yeni fikirlere yöneltecek. İyimserliğiniz sayesinde rahat olacaksınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Pazar gününü fırsat bilip sevdiğiniz kişiyle baş başa kalabilirsiniz. Romantik dakikalar sizi bekliyor gibi. Ancak bu şansı değerlendirirken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına da önem vermelisiniz. Ortak hareket etmenin, bir olmanın gizemini anlamalı ve korumalısınız. Endişelerinizi bir kenara bırakmanızı öneririm.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kendinizden çok eşinizle ilgilenerek geçireceğiniz bir Pazar günü sizi bekliyor. Tek başınıza karar vermemeli, karşınızdakine mutlaka danışmalısınız. Yakalayacağınız duygu birliği sayesinde günün keyfini çıkaracaksınız. Aksi halde gerilimlere sebep olana taraf haline gelebilir, eleştirilebilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Herkes tatil yaparken siz çalışıyor olabilirsiniz. En azından birilerine hizmet etmeniz gerekebilir. Arkanıza yaslanıp tatil yapma planı yerine, pratik davranmanın yollarını aramalısınız. Yalnız kaldığınızda da sağlığınıza yönelik işlere ağırlık vermeniz iyi olur. Gündelik düzeninizi korumalısınız.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Pazar gününü en iyi geçiren kişilerden olacaksınız. Her ne yaparsanız yapın neşe içinde olacaksınız. Çocuklarınızdan ya da sevdiğinizden yana güzel gelişmeler sayesinde daha da keyiflenebilirsiniz. Kendinizden daha emin ve yaratıcı olmanız sanat, spor, hobi gibi uğraşlara yönelmenize sebep olabilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bu Pazar mümkünse evden çıkmamanız, yapmanız gerekenleri toparlamanız ruhunuza iyi gelecek. Eğer dışarı çıkıyorsanız doğayla bütünleşmeyi ihmal etmemelisiniz. Parkta yapacağınız kısa bir yürüyüş bile size iyi gelecek. Aynı zamanda ev halkını da ihmal etmemelisiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Pazar gününü yakın seyahatlerle geçirebilir, kardeşlerinizi veya komşularınızı ziyaret edebilirsiniz. Hızlı bir iletişim içinde olacağınız için aklınız çabuk dağılabilir. Bu yoğunlukta sözlerinizin nereye gittiğine dikkat etmenizi öneririm. Yanlış anlamalara engel olmak için yakınlarınızla kurduğunuz iletişimde daha özenli olmalısınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER