@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.11.2013

22 Kasım 2013 günlük burç yorumları

Şanslı bir gündeyiz. Dileklerinizin, isteklerinizin kabul olması için duygularınızı canlandırmalısınız. Yaptığınız iyilikler hızla sizi bulacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

22 Kasım 2013 günlük burç yorumları

Türkiye saatine göre Cuma 09:11 ile Cumartesi 01:56 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz. Elinizdeki işleri bitirmeniz en iyisi olacak.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Başkalarına nazaran bugün şanslısınız. Üstünüzdeki ağırlığı, baskıyı bir yana bırakıp kendinize ve sevdiğinize vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir. Kendinizi daha yaratıcı, sanatsal ve enerjik hissedebilirsiniz. Hayatın keyfini çıkarmaya çalışmalı, şansınızı kullanmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Hayatın hızı devam ederken ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir. Ebeveynlerinizi bu sıralar ihmal etmemelisiniz. İş hayatı ve ev hayatını dengede tutmaya çalışmalısınız. Fırsatınız olursa evle ilgili konulara eğilmek sizi mutlu edecek. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın yerlerle irtibatınızı artırmaya çalışmalısınız. İletişim kurmanın yaratacağı şansı görmezden gelmemeli, bir çok insana ulaşmayı başarmalısınız. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınız sizinle gönül birliği yapacaklar. Ticari açıdan kendinizi geliştirmenin yollarını aramanızı tavsiye ederim.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün maddi konuları ciddiye almalısınız. Şansınıza güvenerek harcama yaparsanız fırsatları değerlendiremezsiniz. Kazançlarınızı artırmanın daha etkili yollarını aramalısınız. Ama öncelikle bütçe yapmanız ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz yerinde olacak. Böylece kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün içinde yeteneklerinizi rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Pratik ve yapıcı yönlerinizi ortaya koymaktan zevk duyabilirsiniz. Şansınızı artırmaya ve kalıcı hale getirmeye çalışmalısınız. Fırsatları iyi değerlendirip kişisel isteklerinizi de ön plana almalısınız. Bakışları kolayca çekeceğiniz için ilişkilerden yana da şansınızı iyi kullanmanızı tavsiye ederim.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hatta hayatın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Oysa geri plana çekilip, enerjinizi toplamak için şanslı olduğunuzu görmelisiniz. Başkalarıyla uğraşmak yerine, manevi dünyanıza dönmeniz yerinde olacak. Böylece yakın günlerde gereken enerjiyi boşa harcamayacaksınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Sosyal alanda hızlı bir gün sizi beklediği için arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Kalabalık yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak ve gelecek günler için planlar yapmak ruhunuza iyi gelecek. Fırsatınız olmazsa sadece ajandanıza odaklanmak bile aynı etkiyi gösterecek. Fırsatları kendinizin yarattığınızı bilmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde oldukça ön planda olabilirsiniz. O yüzden, önem verdiğiniz insanların dikkatini çekmek adına bilinçli adım atmanızı tavsiye ederim. İş yerinde projelerinizi ve hedeflerinizi net bir şekilde ortaya koymalısınız. Çalışmayanlar ise toplumsal arenada rol almaya özen göstermeliler. Fırsatları artırmak sizin elinizde.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün yabancılar ve yurt dışı bağlantılarınızı geliştirebilirsiniz. Hukuksal alanda ya da medya ile ilgili konularda gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve bilgi sahibi üstatlarla tanışmak sizin için oldukça karlı olacak. Maddi ve manevi anlamda kendinizi geliştirebilir ve büyüyebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün boyunca maddi konulara daha özen göstermenizi öneririm. Eşinize veya ortağınıza güvenerek hareket ederseniz zorda kalabilirsiniz. Hatta ortaklaşa harcamaların ödemesi de sizin üzerinize kalabilir. Ancak iyi hesaplama yapar, alacaklarınıza ve beklentilerinize önceden konsantre olursanız karlı çıkabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün karşınızdaki insanlarla iyi bağlantılar kurarsanız şanslı çıkarsınız. Eşinizin veya partnerinizin desteği ile daha rahat ilerleyebilirsiniz. Olayları tek başınıza göğüslemeye kalkarsanız zorlanırsınız. Fırsatın ikili ilişkilerden yana geliştiğini görmelisiniz. Böylece kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Birçok işi yapmanız gereken bugün, kendinizi yıpratmadan önce sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ofiste, çalıştığınız ya da bulunduğunuz ortamda değişiklikler yapabilirsiniz. Başkalarından yardım istemeli, altınızda çalışanları iyi organize etmelisiniz. Böylece pratik ve verimli hareket etmiş, fayda sağlamış olacaksınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER