@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2014

22 Ocak 2014 günlük burç yorumları

İkili ilişkiler gün boyu ön planda olacak. Karşınızdakilerle işbirliği yapmanız sayesinde güçleneceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

22 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde zorlukları aşmak için tek başınıza hareket etmeniz yarar sağlamayacak. Eşinize, ortağınıza danışmanız, ortak amaçlarınıza uyum sağlamanız daha iyi sonuç verecek. Kendinizi göstermek için ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Böylece insanların bakışı partnerinize ve size doğru olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Yoğun bir güne girmek sizi endişelendirmemelidir. Pek çok konuya çözüm bulmaya çalışırken kendinizi ihmal etmemelisiniz. Sağlığınıza, diyetinize, hijyene özel önem vermelisiniz. İşleri pratik bir şekilde düzenler, size yardım edenlere, astlarınıza paylaştırırsanız rahatlamış olabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün birçok kişiye oranla daha şanslı olabilirsiniz. Zor günlerin etkisini biraz azaltmak için kendinize zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Biraz spor yapabilir, hoşunuza giden bir filmi izleyebilirsiniz. Aşk hayatınız da bu keyifli günden nasibini alacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde her ne kadar işle ilgili konulara yoğunlaşsanız da evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekecek. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekiyorsa sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Evde yapılacak olan tamirat, tadilat gibi konulara da zaman ayırmalı, güvenliğinizi düşünmelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün etrafınızdaki hareketlilik oldukça artacak. Kısa seyahatler yapıp komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Yeni şeyler duyabilir, öğrenebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakınlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bazı zorlukları aşmak için fikirlerinizi nasıl ortaya koyduğunuza dikkat etmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde kaynaklarınızı kontrol etmeniz önem taşıyacak. Başta maddi konular olmak üzere, yeteneklerinizi, kazançlarınızı daha iyi değerlendirmelisiniz. Sizi zorlayana konulara rağmen daha karlı yatırımlar yapmaya özen göstermelisiniz. Alışveriş yapmanız gerekiyorsa önce bütçenizi düzenlemelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Herkese göre bir adım önde olacağınız bir gündesiniz. Bunu fırsat bilereke kendinizle ilgili yapmanız gerekenlere yönelmelisiniz. Kılık, kıyafet, sağlık ya da kişisel isteklerinize yönelmek için şansınızı bilinçli kullanmalısınız. Böylece ne zamandır hissettiğiniz ağırlıktan kurtulacak, rahat bir nefes alabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde çok kesin planlar yapmasanız iyi olur. Olaylar sizin düşünmediğiniz gibi gelişebilir. Şartları zorlayıp boşa enerji kaybetmek yerine sakinliğinizi korumalısınız. Şimdi vereceğiniz tepkiler boşa öfkelenmenize sebep olabillir. İş için yurtdışı bağlantılarınız varsa onlara zaman ayırmanız en iyisi olacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde ne kadar tek başınıza hareket etmek isteseniz de arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacak. Hep birlikte hareket etmeniz, ortak hedeflere yol almanız gerekebilir. Birlikten güç doğacağını bilmelisiniz. Herkesin yararına hareket etmek size de iyi gelecek. Her ne kadar zor koşullar altından geçseniz de geleceğe umutla bakmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün önemli olaylar gündeminize yerleşecek. Sizin için önemli olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz adına dikkatli adımlar atmalısınız. Oldukça gerginleşen gökyüzünü etkisini engelleri aşmak için fırsat olarak görmelisiniz. Hedeflerinizi netleştirmeli, sorunları aşmak için formül geliştirmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Yeni kişilerle tanışma, ufkunuzu genişletme imkanına kavuşabilirsiniz. Zor şartları aşmak için, olaylara daha üst boyuttan bakmanız gerekecek. Özellikle konusunda uzman olan kişilere danışmanız gerekebilir. Yurtdışı, yabancılar ya da farklı kültürlerle ilişkilerinizi geliştirmeye özen göstermelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün maddi açıdan zorlanamamak için hesaplı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Elinizdeki paranın kıymetini bilmeli, bütçenizi düzenlerken ek harcamaları da göz önünde tutmalısınız. Özellikle partnerinizle olan maddi ilişkileri düzenlemelisiniz. Borç, alacak dengesi sizi zorlayabilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER