Habertürk 22.07.2013

22 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Gökyüzü olaylarının olduğu ilginç bir Pazartesi günüyle başlıyoruz haftaya. Sorumluluk duygumuz ve hayatı ciddiye alma eğilimimizin akşam saatlerine kadar çok yüksek. Günlük burcunuz ne diyor? Pudra.com'da.

Koç: Arkadaşlarınızın ve sosyal çevre ilişkilerinizin hassas olacağı bu birkaç gün, koşturmalarınız artabilir. Bu da aşk hayatınızda ve aile konularında istediğiniz dengeyi sağlamakta sizi zorlayabilir.

22 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugünden sonra ev ve aile alanlarınıza kanalize olacaksınız. Dolunay, iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olacak. Yakın çevre alanlarınızda ve iletişim konularında fırsatlarla dolu bir gün olabilir.

İkizler: Bu dönem, evinizde değişiklik yapmak için dekorasyon, badana, tadilat gibi işlere kalkışabilirsiniz. Dolunay, uzak çevrenizde oluşan olayları hayatınıza taşıyabilir. Maddi konularda harcamalarda aşırıya kaçmayın.

Yengeç: Bugünden sonra daha çok para konuşuyor olacaksınız. Kazançlarınızda artış söz konusu olabilir. Dolunay, elinizden para çıkmasına neden olabilir. Borç veya ödeme sonucu gerginlikler oluşabilir.

Aslan: Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Parasal gelişmeleriniz hız kazanacak. Dolunay özel hayatınıza dikkat etmenizin altını çizmekte.

Başak: Bugün itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. Dolunay iş ve sağlık alanlarınızda hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir.

Terazi: Bugünden sonra sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Yine bugün oluşan dolunay, aşk ve çocuk hayatınızda önemli sonuçları ve olayları gündeme taşıyabilir.

Akrep: Bugünden sonra tüm ilginizi kariyer alanlarınıza yönlendireceksiniz. Yine bugün oluşan dolunay, ev ve aile alanlarınıza vakit ayırmanız, onları ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çizmekte.

Yay: Yorucu bir dönemin ardından daha çok tatile çıkma, değişik yerlere gitme isteğiyle hareket edeceksiniz. Bu dolunay, yakın çevreniz de önemli olayları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir.

Oğlak: Dolunay parasal konularda hassasiyetinizi ön plana çıkarabilir. Bir yandan parasal konular gündemde olurken diğer yandan da şanslı etkilere sahip olacaksınız.

Kova: Evlilik ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Bu dolunay, kişisel hayatınızda yeni kararlar alabilir, hayatınızda sonuçlara ulaşabilirsiniz. İş anlamında da fırsatlarınız yüksek olacak.

Balık: Bugün itibarıyla, çalışma ve iş koşullarınız devreye girmeye başlıyor. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Bugün oluşan dolunay, bir olayın iç yüzünü, işle ilgili sonuçları hayatınıza taşıyabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER