@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.07.2014

22 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Gün boyunca etrafınızla iletişim içinde olabilirsiniz. Gerçekçi olmanız avantaj sağlayabilir. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 22 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

22 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün oldukça hızlı hareket etmeniz, detayları atlamamanız önemli. Yapacağınız toplantılarda sözlerinize, ifadelerinize dikkat etmeli, titizlik göstermelisiniz. Fayda, zarar analizi yapmalısınız. Böylece iletişiminiz daha verimli olacak. Komşuluk ilişkileriniz, kısa ziyaretleriniz de artacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Gün içinde artan masrafları gözden geçirmeniz iyi olacak. Bütçenizi, maaşınızı, gelirlerinizi iyice hesaplamalısınız. Olası harcamalar için planlama yapmanız gereksiz alışverişlerden uzak durmanızı sağlayacak. Paranızı geçici değil, kalıcı şeyler üzerine yatırmalısınız. Masraflarınızı kısmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Gün içinde kendinizi rahatça gösterebilirsiniz. Fırsatları kendinizden yana değerlendirmeli, kişisel isteklerinize önem vermelisiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz işleri ön plana çıkarmak için uygun şartlar oluşacak. Kendinize zaman ayırırken partnerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Yapmanız gereken işler, sorumluluklar yüzünden bugün geri planda kalmanız gerekebilir. Kolay değiştiremeyeceğiniz şartlar için kendinizi yormamalı, sabırlı olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda, ofis koşullarında iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Kulağınıza her gelen söze inanmamalı, sakin olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugün yalnız kalmak yerine sosyalleşmeye çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla beraber olmak, onlarla beraber hareket etmek sizi mutlu edecek. Gelecek günler için program yapabilir, umutlarınızı artırabilirsiniz. Ortak çıkarlarınız için alacağınız kararlar sizi heyecanlandıracak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugünü kariyerinizi geliştirmek adına iyi değerlendirmelisiniz. Önemli kişilerin dikkatini çekebilir, yaptığınız işlerde başarı yakalayabilirsiniz. Ön planda olacağınızı, herkesin size bakacağını bilmelisiniz. Gitmek istediğiniz hedefe doğru adım atmalı, toplumsal alanda saygınlığınızı artırmanın yollarını bulmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Uzak ve yakın yerler arasındaki iletişimi geliştirmeli, detayları ihmal etmemelisiniz. İthalat, ihracat gibi konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, yeni kişilerle tanışmak için fırsatlar ortaya çıkabilir. Ufkunuzu genişletmenin yollarını aramalısınız. Medya, hukuk ya da eğitimle ilgilenebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Maddi konularda daha önlemci olmalısınız. Borç, alacak, vergi, sigorta gibi ödemeler gündeme gelebilir. Küçük ayrıntıları, detayları ihmal etmemelisiniz. Risk almadan sağlam adımlarla ilerlemeye özen göstermelisiniz. Zorunlu haller dışında operasyon, ameliyat gibi konulardan uzak durmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Gün boyunca başkalarına tabii olmanız gerekebilir. Partnerinize, eşinize ya da ortağınıza daha yakın olmalısınız. Ortak hedefler için rekabet içinde olduğunuz kişiler varsa onlara da dikkat etmelisiniz. Tek başınıza karar vermek yerine karşınızdakine sormak, birlikte adım atmak daha iyi gelecek.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gündelik işlerinizin yoğunluğu artacak. Oldukça detaylı çalışmalı, başkalarına hizmet üretmek için verimli olmanın yollarını bulmalısınız. Yapacağınız tamirat, tadilat ya da bakım işleri günün büyük bir kısmını tutabilir. Ayrıca sağlıkla ilgili yapmanız gereken kontrolleri de ihmal etmemelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Aşk hayatınız canlanacak, yaratıcılığınız artacak. Çocuklarla vakit geçirebilir, sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilemek neşenizi artıracak. Bugün sizin için oldukça keyifli ve eğlenceli geçecek. Ancak kendinize artan güveninizle riskli girişim ve harcamalardan uzak durmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Evinizle ilgilenmek için fırsat bulabilirsiniz. İş hayatınızın yoğunluğuna rağmen yerleşiminizi ilgilendiren konuları ihmal etmemelisiniz. Hatta fırsat bulursanız aile büyüklerinizi de ziyaret etmeli, onlarla vakit geçirmelisiniz. Aile içindeki detaylara önem vermenin yararını görebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

22 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER