Habertürk 23.01.2012

23 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 23 Ocak 2012 yorumu

23 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Kendinizi sosyal çevrenizde, grupsal konularda ortaya koyabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, aktiviteler planlamak için harika bir 15 güne sahip olacaksınız. Geleceğinize yönelik işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

BOĞA burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Yeni adımlarınızı, özellikle kariyer alanlarınızda, iş ortamlarınızda, toplumsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarda gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş görüşmeleri ve başlangıçları gündeminizde olacak.

İKİZLER burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Yeniay dönemlerinde alınan kararlar uzun soluklu olacağından özellikle seyahat, hukuk, ticaretle ilgili başlangıçları bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmak yararınıza olacak. Bu alanlardaki imzaları bugünden sonra atmaya çalışın.

YENGEÇ burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Bugün itibarıyla yeni atılımları özellikle ortaklaşa giderler alanınızda, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularında gösterebilirsiniz. Yine eşinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olabilir.

ASLAN burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Haftaya yeniayla giriş yapacaksınız. Özellikle özel hayatınızdaki, ikili ilişkiler alanlarındaki ya da ortaklı işlerdeki atılımları bu tarihten sonraki 15 gün içinde yapmak yararınıza olacak. Evlilik, söz, nişan gibi işleriniz devreye girebilir.

BAŞAK burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Yeniay dönemlerinde atılan adımlar uzun soluklu olacağından yeni adımlarınızı, özellikle de iş ve hizmet alanlarıyla ilgili kararları bugünden sonraki 15 gün içinde yapmalısınız. Sağlığınızı gözden geçirmek yine öncelikleriniz arasında olmalı.

TERAZİ burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Bugün oluşan yeniay, yeni kararlarınızı aşk ve çocuk alanlarında; eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde önünüzdeki 15 gün boyunca ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Aşk hayatında başlangıçlar için harika bir dönem sizi bekliyor.

AKREP burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Bugün aile hayatınızda Yeniay oluşacak. Bu alanlardaki atılımları bu 15 gün içinde yapmanız faydalı olacak, özellikle aile hayatınızda; emlakçılıkla ilgili işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Ev alım-satım işleriniz devreye girebilir.

YAY burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Bugün oluşan yeniay iletişim alanlarınızı etkiliyor. Atılımlarınızı özellikle yakın çevre ilişkilerinizde; ticarete ya da iletişime yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Anlaşmalarınızı, imza işlerinizi 15 gün boyunca yapmaya çalışın.

OĞLAK burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Haftaya parayla ilgili konularla başlıyorsunuz. Atılımlarınızı özellikle parasal konularda ve maddiyata yönelik işlerinizde ortaya rahatlıkla koyabilirsiniz. Mal alım-satım işlerinizi, anlaşma ve imzalarınızı bu iki hafta içinde halletmeye çalışın.

KOVA burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Burcunuzda oluşan yeniayla, yeni adımları, kişisel girişimleri ve hayatınıza dair yeni kararları ortaya koyabileceğiniz bir 15 gün içindesiniz. Bu sizin için önemli, çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyor olacaksınız.

BALIK burcu 23 Ocak 2012 yorumu
Beklenmedik olaylarla dolu bir 15 güne hazır olun. Diğer burçların aksine bu 15 gün içerisinde yeni karar almamalı, gelişen olayların neye sebep olduğunu gözlemlemeli ve önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER