Habertürk 23.07.2013

23 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün önemli işlerimizi sığdıracağımız bir gün olmaktan ziyade sosyalleşerek, arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek ve yaratıcı işlerle uğraşarak geçireceğiz. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaş ortamlarınız daha fazla aktif olacak. Arkadaşlarınızla ortak para işlerinizde sabah saatlerinde sıkıntılar yaşasanız bile çok çabuk etkisinden kurtulacaksınız.

23 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bu birkaç gün iş ve kariyer konularına odaklanabilir veya tatildeyseniz, kalabalıklar içinde olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanları anlamakta zorlanabilirsiniz.

İkizler: İlgi alanınız daha çok seyahat veya eğitime dayalı konularda olmaya başlayacak. Uzak çevrenizden sabah alacağınız bazı haberler, gün içinde kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir.

Yengeç: Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğileceksiniz. Banka ödemeleri, vergi düzenlemeleri vaktinizi alabilir. Parasal konularda moralinizi çabuk bozmamaya özen gösterin.

Aslan: Sevdiğiniz insanla veya ortaklaşa iş alanlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde moraliniz çabuk bozulabilir ama gün içinde olaylara kolay adapte olabileceksiniz.

Başak: Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda oluşacak bazı olaylar, kendinizi yetersiz hissettirse bile, gün içinde değişimlere ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız.

Terazi: Eğlenceli ve size keyif verecek oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Aşk hayatınız önde olacak, çocuğunuzla ilgili konular üzerine eğileceksiniz. İşten arta kalan zamanlarınızı iyi değerlendirin.

Akrep: Bugün, aile ve ev konularınız daha fazla ön planda olacak. Evde yapılacak işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Önemli fırsatları yakalayacağınız bu dönemde aileniz size gereken desteği sağlayacak.

Yay: Yakın çevre iletişiminiz hızlanacak ve daha aktif olacaksınız. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler moralinizi azaltsa bile, gün içinde kolay toplayacak ve hayata karşı esnek davranacaksınız.

Oğlak: Birkaç gün kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde moralinizi bozacak haberler devrede olsa bile, gün içinde rahat hareket edecek ve hemen toparlayacaksınız.

Kova: Verdiğiniz kararlar, aldığınız sonuçlar devrede olabilir. Yakın çevrenizin sizi işleriniz konusunda desteklediğine şahit olacaksınız. Her olaya duygusallıkla yaklaşmak işinizi zorlaştırabilir.

Balık: Gün içinde, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Maddi konularda yapılması gerekenlere önem vereceksiniz. Size hayat veren, keyfinizi artıran işlerinizi ön plana çıkarın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER