@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.07.2014

23 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün isteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 23 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

23 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Kısa seyahatlerin, yazışma haberleşme gibi her türlü trafiğin çoğaldığı bir gün olacak. Artan bu trafikle yurt dışı, yayıncılık, ithalat ihracat gibi daha yüksek kapasiteli girişimleriniz arasında denge kurmaya çalışabilirsiniz. Bu alanlarda daha önceden attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz. Ancak bazı gerilimlerin artmasıyla iyimserliğinizi koruyamayabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Parasal konulardaki gündeminiz bazı olaylara tanık olarak devam ediyor. Bütçenizdeki iyimser gelişmeleri abartmanız halinde, zorlanmaya açık olabilirsiniz. Kredi, borç ilişkisine dikkat etmenizi öneririm. Bütçenizi iyi planlamanız sayesinde, kaynaklarınızdaki dağılmayı önleyebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmeye ihtiyacınız artıyor.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Kendinizle ilgili aldığınız kararları ortaya koyarak küçük bir başlangıç yapmak için olumlu etkiler altındasınız. Bu etkilerle yakın çevrenizdeki naif, derin ve esinlenmenize sebep olan açılmaları da destekleyebilirsiniz. Ancak kendinizi ifade etmek, başlangıçlar yapmak için duyduğunuz hevesle, ikili ilişkileriniz yıpranabilir, eleştiri alabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi dinlemek için uygun bir zamandan geçiyorsunuz. Belki bu dinlenme, zorunlu istirahat etme şeklinde de ortaya çıkabilir. İyileşmek ve tedavi için çevrenizden destek alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini hatırlayabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki hareketlilikle, bazı olayların perde arkasını görmek için heveslenebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Ümitlerinizin artmasıyla arkadaş çevreniz hareketlenebilir. Kendinizi göstermek için heveslenebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerden yana gerilimlere dikkat etmenizi öneririm. Üye olduğunuz kuruluşlar, dernekler varsa, buralarda bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Mümkün olduğunca abartıdan uzak durmanızı ve dağılmamanızı tavsiye ederim.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Mesleğinizde, işinizde gelişmeler devam ediyor. Ancak evinizdeki sorumlulukları dengelemenizi öneririm. İyimser bir ruh haliyle bundan oldukça mutlu olabilir, doğan gerilimleri çözmek için daha derin çalışabilirsiniz. Fazla iyimser olmamaya dikkat etmeniz, yararınıza olacak. Böylece daha büyük değişimlere doğru gidebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Dini düşüncelerinizi, inanç ve felsefe kavramlarınızı sorgulayıp, doğru ve yanlışı ayırma eğiliminde olabilirsiniz. Uzak ülkelere yolculuklara çıkma ve deneyimlerle ilgili şansınızı değerlendirebilirsiniz. Yabancı ülkeler, kültürlerle ilgili konularda gelişmeleri görebilirsiniz. Oldukça kuvvetli etkiler altında kalabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün bazı saklı yeteneklerinizden güç almanız, sırlarla uğraşmanız muhtemel. Miras, vergi, ölüm gibi pek de iç açıcı olmayan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ama dert etmeyin, yine de kazançlı çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak konuların ve şartların ağırlığı, iyimserliğinizi zorlayabilir. İşinizle ilgili dağılmalara sebep olabilecek etkiler taşıyabilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
İkili ilişkilerden yana açılımların varlığı, bazı gerilimli olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Ortaklıktan ya da anlaşmalardan yana zorlayıcı etkiler de söz konusu. Karşınızdaki kişilerin iyimser tavırları sertleşebilir. Anlaşmazlığa düşmemenizi tavsiye ederim. Rakiplerinizin davranışlarında değişiklikler olabilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Sağlığınıza, diyetinize, günlük rutinlerinize dikkat etmeniz gereken etkiler sürüyor. Genel olarak hizmet konusu gün içerisinde ağırlık kazanacak. Ofisinizdeki çalışanlardan yana gelişmeleri olabilir. Bazı kayıplara uğramamak için abartıdan uzak durmanızı öneririm. İş olanaklarınızda değişikliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yaratıcılığınızın, kendinizi ifade etme kapasitenizin oldukça artmasıyla, arkadaş grupları içerisinde parlayabilirsiniz. Ancak bu durumun rahatlığıyla hareket etmeniz zorlayıcı etkilere ve gerilime neden olabilir. Tiyatro, sanat, eğlence, hobiler gibi konular gündeme egemen olacak. Çocuklarınızla ilgilenmeniz de gerekebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yuvanızda, ailenizde olan bazı gelişmelerle iş hayatınız arasındaki dengeyi bulmaya çalışabilirsiniz. İyimser, enerjik duygular içinde olduğunuz bugün, ofisinizde bazı dağılmalar görülebilir. Bahçenizle, toprakla ya da evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

23 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER