Habertürk 24.01.2012

24 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 24 Ocak 2012 yorumu

24 Ocak 2012 günlük burç yorumları
İş, hizmet ve sağlık alanlarında gerileyen Mars, işlerinizde birtakım zorlanmaları birkaç ay boyunca hayatınıza taşıyabilir. Yaptığınız işleri ve yaptıklarınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem içerisinde olacaksınız. Sağlığınızı gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

BOĞA burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Aşk hayatınızda gerilemeye başlayacak olan Mars, girişimlerinizi bloke edebilir. Aşk hayatınızda yaşadıklarınızı fark etmek için güzel bir dönem. Yavaşlamalar ve ertelenmeler söz konusu olursa anlayışla yaklaşmayı deneyin. Bu süreç Nisan 14 e kadar devam edecek.

İKİZLER burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün itibarıyla 14 Nisan’a kadar projelerinizde harekete geçerken dikkatli adımlar atmalısınız. Aşkta, eviniz ve aileniz konusunda da aşırı eleştirel olabilir, aşk hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde enerjinizi ortaya koymakta bir parça da olsa zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün gerilemeye başlayacak olan Mars, kariyer evinizin yöneticisi. 14 Nisan’a kadar, özellikle satış, reklam, pazarlam, yayıncılık ve iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre alanlarınızda yavaşlamalar ve aksilikler oluşabilir.

ASLAN burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün itibarıyla para evinizde gerileyecek olan Mars, parasal işlerinizde ve anlaşmalarınızda zorlanmalar yaratabilir. 14 Nisan’a kadar önemli parasal atılımlardan, ödemelerden, borç almak veya vermekten, pahalı bir eşya almaktan, takastan kaçının.

BAŞAK burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün Mars sizin burcunuzda gerilemeye başlıyor. 14 Nisan’a kadar yapacağınız işlerde geri dönmeler, isteksizlikler ve zorlanmalar oluşabilir. Enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınız da bu etkiden nasibini alacak.

TERAZİ burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün itibarıyla 14 Nisan’a kadar dikkatli adımlar atmalı, fazla para harcamamalı, ortaklı işlere özen göstermeli ve bütçenizi yeniden oluşturmalısınız. Mars gerilemesi, en fazla evli Terazileri ve uzun soluklu ilişkisi olanları etkileyebilir. Sağlığınıza çok dikkat!

AKREP burcu 24 Ocak 2012 yorumu
14 Nisan’a kadar iş arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizde iletişimde olduğunuz insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak yapacağınız bir proje varsa yavaş ilerleyebilir ya da ertelenebilir.

YAY burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Mars kariyer evinizde gerilediğinden 14 Nisan’a kadar bu alanda birtakım geriye dönüşler, aksamalar, gecikmeler oluşabilir. Bu tür oluşumları kafaya takmamalı, takıldığınız noktalarda değerlendirmeler yapmalı ve olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.

OĞLAK burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Bugün itibarıyla 14 Nisan’a kadar Başak burcunda gerileyecek olan Mars, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret, medya alanlarınızı olumsuz etkiliyor olacak. Bu alanlarda gösterdiğiniz efor ve çabanın karşılığını almakta zorlanabilirsiniz.

KOVA burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Mars, ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Kariyerinizde, satış, pazarlama işlerinizde, banka alanlarınızda, vergi konularında ve kredi alımlarında bu tarih sonrası 14 Nisan’a kadar dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

BALIK burcu 24 Ocak 2012 yorumu
Gerileyen Mars ortaklı işlerinizde 14 Nisan’a kadar dikkatli olmanızı söylüyor. Mars ayrıca para evinizin yöneticisi olduğundan parasal konularda açılmayın. İkili ilişkiler alanlarınızda sorunlar oluşabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER