Habertürk 24.01.2013

24 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 24 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 24 Ocak 2013 yorumu

24 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün, ev ve aile hayatınız için yapacaklarınız ön planda olacak. Göz önünde olduğunuz ve işlerinizin arttığı bir dönemde aile ilişkilerinize vakit ayırmak zor gelebilir, onları ihmal etmeyin.

BOĞA burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Yakın çevrenizle irtibatınız artmaya başlayacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Beklenmedik olayların sizi hemen huzursuz etmesine izin vermemeye çalışın.

İKİZLER burcu 24 Ocak 2013 yorumu

İKİZLER Bugün ve birkaç gün boyunca parasal konuları gözden geçireceksiniz. Para hesabınızı iyi yapmanız gerekecek. Dış çevrelere, değişik ortamlara olan ihtiyacınız bu aralar fazla gözüküyor.

YENGEÇ burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Birkaç gün boyunca kendi istekleriniz ve beklentileriniz ön plana geçmeye başlayacak. Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili sorumluluklarınız devrede olabilir.

ASLAN burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Bugün ve birkaç gün boyunca dinlenmek ve geri planda durmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu bir şekilde üzerinizden atmanız gerekecek. Ailevi konulara fazlasıyla odaklanabilirsiniz.

BAŞAK burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz birkaç gün boyunca artmaya başlayacak. İşinizden fırsat bulduğunuz anlarda sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

TERAZİ burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Birkaç gün boyunca oldukça yoğun olabilirsiniz. Koşturmalarınız hızlanmaya başlıyor. Özel hayatınızda zorlanmalarınız oluşabilir, iş alanlarınızdaysa şanslı etkiler altındasınız.

AKREP burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Birkaç gün boyunca dış ortamlar, seyahatler veya eğitim konularınız ön planda olacak. Yakın çevrenize odaklanmanız gereken bu süreçte, size uzakta olan insanlarla uğraşmak sizi yıpratabilir.

YAY burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Ortaklaşa para konularınız bugün itibarıyla öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevre iletişiminizin yoğun olacağı bu dönem, kendi bağlantılarınızı bir süreliğine devreye sokmanız gerekebilir.

OĞLAK burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Bugün ve birkaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devreye girmeye başlıyor. Sevdiğiniz insanlarla sosyal çevrelerde birbirinizi destekleyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde.

KOVA burcu 24 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Tamamlanması gereken işlerinize vaktinizi ayıracaksınız. İlginiz tamamıyla kendinizde ama kariyer çalışmalarınıza daha çok zaman ayırmalısınız.

BALIK burcu 24 Ocak 2013 yorumu

Birkaç gün boyunca aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular ilgi alanınızda olacak. Borsada yatırım yapanlar için iyi ve etkili bir gün olabilir. Daha az tanıdığınız insanlar işlerinizde destek olabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER