Habertürk 24.07.2013

24 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün önemli işlerimizi sığdıracağımız bir gün olmaktan ziyade sosyalleşerek, yaratıcı işlerle uğraşarak geçirmemizin uygun olacağı bir gün. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Bugün sosyal alanlarınızda veya grupsal işlerinizde, keyfinizi yerine getirecek olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Gece saatlerinde biraz daha sakinleşecek, geçmiş konulara yöneleceksiniz.

24 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün, gece saatlerine kadar iş alanlarınız devrede olacak. Arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar ve planlarınız önünüzdeki birkaç gün etkili olabilir. Sürprizlere açık olun.

İkizler: Bugün dış ortamlar hayatınızda etkili olurken, gece saatlerinde iş konuları kafanızda yer edebilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve istekleriniz için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir.

Yengeç: Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Aşk hayatınızda ve çocuğunuzun alanlarında ciddi ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Uzaklardan haberiniz var.

Aslan: Birkaç gündür özel hayatınıza odaklısınız ve bugün sevdiğiniz insanla sakin planlar yapabilirsiniz. Tutkularınız öne çıkabilir. Kafanızda her şeyi büyütmeye meyillisiniz. Dikkat edin.

Başak: Bugün gün içinde çalışmaktan ve kendinizi göstermekten zevk alacaksınız. İletişim konularında da kalıcı adımlar atılabilir. Gece saatlerinde sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz.

Terazi: Bugün aşkınızla yaratıcılığa ve sanata dayalı iş alanlarınızda güzel haberleriniz olabilir. Aşk dünyanızda desteklediğinizi düşüneceksiniz. Gece saatlerinde takıntılarınız devrede olabilir.

Akrep: Bugün aile ortamlarınıza vaktinizi harcayacaksınız. İşlerinizi evinizden ayarlayabilir, davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Gece saatleri hayatın daha keyifli alanları öne çıkmaya başlayacak.

Yay: Bugün, yakın çevrenizle ortaklaşa planlar yapabilir, akrabalarınız ve sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizde bulunmak, misafir ağırlamak öne çıkabilir.

Oğlak: Bugün, maddi konularda işlerinizin karşılığını rahatlıkla paraya dönüştüreceğiniz bir gün olabilir. Akşam vakitlerinde yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber hareket edebilirsiniz.

Kova: Bugün, keyfiniz bayağı yerinde olacak. İş alanlarınızdan alacağınız güzel haberlere sevinecek, bir arada bulunacağınız insanlarla etkili çalışma planları oluşturacaksınız.

Balık: Bugün biraz isteksiz olabilirsiniz ama yine de işlerinizi geri planda durarakta gayet güzel halledebilirsiniz. Gece saatlerinde kalbinizi hoplatacak güzel haberler alabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER