22.07.2014

24 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Manevi konuların ağırlık kazandığı bir gündeyiz. Akşam saatlerinde dileklerinize yönelin. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 24 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

24 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Gün içerisinde evinizdeki uyumu, düzeni ayarlamak için hareket etmelisiniz. Hem yapmanız gereken işleri, hem de aile bireyleriyle ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz. Sorumlulukların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz. Gerekenleri yaptığınızda işinize, kariyerinize odaklanabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik artacak. Kardeşiniz, kuzeniniz, akranlarınızla haberleşebilirsiniz. İşteki toplantılar, ziyaretler ya da telefonlar çoğalabilir. Pek çok kişiyi dinlemek, kendi fikirlerinizi ortaya koymak için istekli olabilirsiniz. Ticari faaliyetlerde bulunmak için de uygun şartlar oluşabilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün cebinizdeki paranıza sahip çıkmanız gerekecek. Masraflarınız artsa da satın alacağınız şeylerin gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını tartmak durumundasınız. En iyisi alışveriş öncesi iyi bir liste yapmanız. Masraflarınızın ayarlamasını yapmazsanız maddi güvenliğinizi bozabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gün içinde oldukça keyifli olabilirsiniz. Üzerinizdeki ağırlığı atıp kendinizi ortaya koymanın avantajını yaşayabilirsiniz. Pek çok kişinin ilgi odağı olabilirsiniz. Ancak kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Kişisel isteklerinizi ön plana almalı, başlamak için somut adımlar atmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugünü dinlenmeye ayırmalısınız. Yoğun çalışıyorsanız şartların sizden yana olmamasına üzülmemenizi öneririm. Sizin kontrolünüz dahilinde olmayan şeyler için öfkelenmemeli, sabırlı olmalısınız. Geri planda kalmak, olayların yatışmasını beklemek en iyisi olacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Sosyalleşebileceğiniz güzel bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla alacağınız ortak kararlar, sizin de gelecek günlerinizi organize etmenize yarar sağlayabilir. Ajandanızı gözden geçirmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz grup içinde kendinizi göstererek mutlu olabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
İşteki hedeflerinize yoğunlaşmanız gereken bir gündesiniz. Kariyeriniz ve hedefleriniz için ön planda olmanız gerekecek. Saygınlığınızı artırmanın yollarını kolayca bulabilirsiniz. Önemli insanlarla beraber olabilir, yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kendinizi geliştirebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Yakın ve uzak yerlerdeki tanıdıklarınız arasında mekik dokuyarak pek çok yeni şey öğrenebilirsiniz. Tanıştığınız yeni kişiler size farklı platformların kapılarını açacak. Fırsatları iyi değerlendirirseniz bunları işinizde, kariyerinizde kullanabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Ortak paylaşımların artacağı bir gündesiniz. İster maddi, ister manevi konular olsun elinizdeki değerleri başkalarıyla paylaşmalısınız. Ancak borç, alacak gibi konularında daha dikkatli hareket etmelisiniz. Ödeme dengenizi bozmamanızı, ekonomik açıdan risk almamanızı tavsiye ederim.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
İlişkilerinize önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Karşınızdakilerle fikir ve duygu birlikteliği yakalamalısınız. Kendinize dönük hareket etmek yerine işbirliğine açık olmalısınız. Aksi halde eleştiri okları sizi bulacak. Birlikte hareket ettiğinizde ise enerjiniz artacak. Evliliğinizle, partnerinizle ilgilenmenizi öneririm.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün hızlı, pratik ve verimli olmayana özen göstermelisiniz. Detay gerektiren işler üzerinize kalabilir. Altından başarıyla kalkmak için iyi planlama yapmalısınız. Aynı zamanda sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Gündelik rutinlerinizi gözden geçirmeli, hayatınızı organize etmelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bugünü daha neşeli ve keyifli yaşayabilirsiniz. Kendinizi göstermek, yaptığınız işleri sergilemek için elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Sanata, spora ya da kişisel hobilere yönelebilirsiniz. Hayatın tadını çıkarıp, daha estetik, uyumlu belki de romantik olabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

224 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER