Habertürk 25.06.2013

25 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün ideallerinize yönelik bir duruş sergilemek, ekip ruhu içinde hareket etmek daha kolay olacak. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da.

KOÇ: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olacağı bir gün içindesiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız. Eğlenceli ortamların tadını çıkarın.

25 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızda ısrarcı olmanız sizi en çok özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde etkiliyor.

İKİZLER: Uzakta bulunan akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir arada bulunmanın planlarıyla meşgul olabilirsiniz. Seyahat tutkunuz, değişik yerler görme isteğiniz bugün yoğun olacak.

YENGEÇ: Ortaklaşa maddi gelirleriniz, ödemeleriniz veya başkalarının kaynaklarından yararlanmanız gündeminizde olacak. Duygularınızı ön planda tutmasanız da tutkulu hareketlerinize dikkat edin.

ASLAN: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir ve çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün çalışma hayatınızda bazı duygu zorlanmaları oluşabilir. İletişim halinde olacağınız insanların sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Herkesin sizden daha iyi bildiğini düşünebilirsiniz.

TERAZİ: Aşk hayatınızda keyifli ve mantıklı bir gün geçirmeniz mümkün. Özel yaşantınızda ve işlerinizde sürekli engellendiğinizi düşünmeyin, çünkü şansınız şu sıralar çok açık olacak.

AKREP: Bugün evinizde biraz dinlenmek veya işlerinizi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Ailenize dair ağır sorumluluklarınız sizi moralman aşağıya çekebilir.

YAY: Yakın çevrenizle ilgili konularda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik olaylardan çok çabuk etkileniyorsunuz. Hayata farklı gözlerden bakıyorsunuz.

OĞLAK: Maddi konularda ve para ile ilgili işlerinizde bugün mantıklı kararlar almanız mümkün. Sosyal ortamlarda yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz. Sonradan pişman olabilirsiniz.

KOVA: Hayatınıza yön verirken kişisel istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızın aktif olduğu bu günlerde, iyimserliği üzerinize çekmekte zorlanabilirsiniz.

BALIK: İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bu aralar aldığınız kararlardan daha farklı davranmanız mümkün, bu da sıkıntı yaratabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER