@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.07.2014

25 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün duygusal konular ağırlık kazanabilir. Ailevi, toplumsal konular gündeme gelebilir. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 25 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

25 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün hem işi hem evi dengelemek durumunda kalabilirsiniz. Evdeki işler, sorumluluklar daha ağırlık kazanacak. Ailenizle ilgili konuları ön plana almalısınız. Evdeki işlerinizi ihmal etmeniz pek mümkün değil. Büyüklerinizin sözlerine önem vermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yakın ilişkilerinizi geliştireceğiniz bir gündesiniz. Komşularınıza uğrayabilir, yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Artan trafik sebebiyle sinirlerinizin gerilmesini engellemelisiniz. Pek çok şey öğrenebilir, duyabilir, konuşabilirsiniz. Ancak kendi ifadelerinize dikkat etmeniz yerinde olur, pot kırmamalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde masraflarınız artacak. Satın alacağınız şeyler varsa iyi düşünmelisiniz. Hızla karar verirseniz sonra üzülebilirsiniz. Elinizdekilerin değerini bilmeniz gereken bir gündesiniz. Hatta mümkünse gelirinizi artırmak için adım atmalısınız. Kaynaklarınızı değerlendirmeye yönelmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gün içinde oldukça hızlı, hareketli olabilirsiniz. Kendinizi göstererek isteklerinize ulaşmak için adım atmanız önemli. Ancak karşınızdakileri de ihmal etmemelisiniz. Özellikle eşinizle ilgili konuları ciddiye almalısınız. Kişisel konulara daha ağırlık vereceğiniz bugün sağlığınızı da ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugün sakinliğinizi korumalı, geri planda kalmalısınız. Ne kadar zorlasanız da şartların sizden yana gelişmediğini görmeli, biraz daha beklemelisiniz. Böylece enerjinizi boş yere harcamamamış olursunuz. Yakında şart sizden yana olduğunda kendinizi yenileme fırsatı bulacaksınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün arkadaşlarınızla ortak hareket etmeniz gerekecek. Her ne kadar tek başınıza yol almak isteseniz de başkalarının ihtiyaçlarını göz önünde tutmalısınız. İçinde bulunduğunuz grubu yönlendirmek, yüreklendirmek için heyecanlı olabilirsiniz. Ortak hedeflerinize konsantre olmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gün içinde önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İşinizi, kendinizi göstermek, saygınlığınızı artırmak istiyorsanız geri planda kalmamanız gerektiğini bilmelisiniz. Yöneticilerinizle olan bağlantılarınız da önem kazanacak. Hedeflerinize ilerlemek için üstünüze düşen görevleri yapmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Yabancılarla bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Hevesli, iyimser bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni kişiler veya yurt dışıyla ilişkileriniz gün içinde gelişebilir. Olayları daha üst boyuttan değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Hukuksal konular gündeme gelirse risk almadan hareket etmelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugün daha tutumlu olmaya özen göstermelisiniz. Ancak önünüze çıkan borç, alacak, vergi, sigorta, prim gibi dolaylı ödemeler canınızı sıkabilir. O yüzden kaynaklarınızı iyi kullanmalısınız. Özellikle eşiniz ya da ortağınızla olan maddi bağlantınızı gözden geçirmelisiniz. Ek harcamalar gündeme gelebilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün içinde ikili ilişkilerinize yatırım yapmalısınız. Kendinizi göstermek yerine, karşınızdakilere önem vermelisiniz. Özellikle eşiniz, partnerinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Onun duygusal ihtiyaçlarını göz önüne almalısınız. Sizden istediklerine konsantre olduğunuzda birlikteliğinizi geliştirebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yoğun bir gündem sizi bekliyor. Pek çok işi bir arada yapmanız, başkalarına hizmet etmeniz gerekebilir. Detay gerektiren işler, yapılması gereken sorumluluklar üstünüze yıkılabilir. O yüzden verimli olmaya özen göstermeli, detaylarla uğraşırken bütünü kaçırmamalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Keyifli bir gündesiniz. Vakit bulup hobilerinize yönelebilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz spora eğilebilirsiniz. Belki de hoşunuza giden bir film izleyip, bir gösteriye gidebilirsiniz. Gün içindeki hareketlilik ne olursa olsun sizin neşenizi yerine getirecek.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

25 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER