@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.12.2013

26 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Bugün verdiğiniz tepkiler hızla size geri dönecek. Nezaket kurallarına uymanın yararını göreceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

26 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde gizli konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak, ulaşmak istediğiniz kişiler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ancak geri planda kalmak, gizemlerin peşinde koşmaktan pek mutlu olmayabilirsiniz. Özellikle riskli konulardan sakınmanız çok iyi olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün karşınızdakilerle boş yere mücadele etmemelisiniz. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizle uyum için hareket etmelisiniz. Tek başınıza karar vermeniz gereken konular varsa birilerine danışmanız çok yararlı olacak. Aksi hale ciddi bir rekabet içine girebilir, eleştiri alıp, düşman kazanabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün sıkı çalışmalısınız. Sabah erken saatlerden itibaren günü planlamaya özen göstermelisiniz. Size yardım eden kişilerle yakın ilişkide olmanız yararlı olacak. Pek çok işi yapmanız gerekirken başkalarına ihtiyacınız olacak. Bir yandan sağlığınızı da ihmal etmemeli, kendinizi yormamalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Tüm yoğunluğa rağmen kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz bir hobiyle ilgilenebilir, biraz spor yapabilir ya da güzel bir film seyredebilirsiniz. Hayatın keyifli taraflarına yaklaşabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz kişiyle daha yakın olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bir yandan iş, bir yandan ev arasında kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmeden rahat hareket edemeyeceğiniz için ailenize önem vermelisiniz. Özelikle büyüklerinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Onların rahatı, huzuru için emek vermelisiniz. Böylece kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Hızlı bir günden geçmektesiniz. Yakınlarınızla kuracağınız bağlantılar önem taşıyacak. Yapacağınız toplantıda ya da konuşmada fikirlerinizi doğru ifade etmelisiniz. Yanlış anlamalara sebep olmamak için dikkatli olmalısınız. Olayların hızıyla dağılmamaya çalışmalı, odaklanmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Özellikle parasal konularda daha akılcı davranmalısınız. Gelirlerinizi artırmanın, korumanın yollarını bulmalısınız. Bunun için işe bütçe yapmakla başlayabilirsiniz. Kaynaklarınızı nerede, nasıl harcıyorsunuz gördüğünüzde daha tutumlu olmanın yollarını bulabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Doğal olarak öne çıkacağınız bu günü iyi değerlendirmelisiniz. Biraz kendinize zaman ayırmanız sayesinde aradığınızı huzuru kolayca bulabileceksiniz. Kendinizle ilgilenmeniz, kendinizi yenilemeniz iyi gelecek. Kişisel bakıma zaman ayırabilirsiniz. İsteklerinize yönelirken ilişkinizi de ihmal etmemelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Günü sabırla geçirmelisiniz. Eğer iş için yurtdışı bağlantısı kuracaksanız iyi şartlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak mevcut çalışma hayatınızda işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Özellikle size destek veren personelinizle ilgili kontrol edemeyeceğiniz sorunlar ortaya çıkabilir. Soğukkanlı kalmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Sosyalleşmek için şartları iyi kullanmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir, ortak çalışma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz grup içinde huzuru sağlamak size düşecek. Herkesle ilgilenmeli, ortak çıkarlarınızı için hareket etmenin yolunu bulmalısınız. Tek başına olduğunuzda da gelecek günleri planlamalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Günün ilk saatlerinden itibaren önemli kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Kendinizi göstermek, hedeflerinizi ortaya koymak için hazırlıklı olmalısınız. Size verilen görevi en iyi şekilde gerçekleştirip, saygınlığınızı artırmaya çalışmalısınız. Adınızın etrafa anıldığını, insanların size değer verdiğini görebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün aradığınız huzuru manevi konulara yönelerek bulabilirsiniz. Dini, uhrevi, felsefi alanlara yönelebilirsiniz. Etrafında duyduğunuz, öğrendiğiniz şeyleri daha farklı bir gözle değerlendirebilirsiniz. Hukuki konulara dikkat etmeli, basın, yayın, medya gibi konularda daha girişimci olmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER