@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2014

26 Mart 2014 günlük burç yorumları

Bugün kendinizi ifade etmenin daha farklı ve özgün yollarını bulabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

26 Mart 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Gruplar, arkadaşlar arasında hareketlilik gözlemlenebilir. Tutkulu bir şekilde davranabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz kazançla ilgili, geleceğe yönelik planlarınızı sabitlemeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan öğüt ve nasihat alabilirsiniz. Sosyalleşmeli, kabalıklara karışmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Kariyerinizin gündeme geldiği bir gündesiniz. Bazı kıskançlıklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yıpratmamaya çalışmalısınız. Bazı konuların tüm derinlikleriyle ortaya çıkması da muhtemeldir. Sezgilerinizin sayesinde maddi konulara yönelik gelişmelere yardımcı olabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Gizemlerin ortaya çıktığı ve bunlardan yeni şeyler öğrenerek kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal ve derin konular ilginizi çekebilir. Yurtdışı, basın yayın, hukuk, felsefe gibi konularda hareketlilik görebilirsiniz. İyimserliğiniz artacak, hayata daha umutla bakacaksınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün derin, gizemli konularla ilgilenebilirsiniz. Yanı sıra maddi konulara dikkat etmelisiniz. Kendi harcamalarınızı iyi kontrol etseniz de başkalarından kaynaklanan giderleri karşılamak durumunda kalabilirsiniz. Sigorta, prim, hisse, vergi gibi konuları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün işbirliğine açık bir gündesiniz. Eşinizin ya da ortağınız duygusal ve gergin bir yönüyle karşılaşabilirsiniz. Neler olduğunu anlamak için, partnerinizin gizemli alanına girip, olanları araştırmak isteyebilirsiniz. Ya da sizin için gizli kalmış konulara enerjinizi harcayabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Detayları araştırarak çalışmak için uygun bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konu ne ise, bu alana yönelip, dip bucak bir temizlik yapmak gerekebilir. Bunların işinize etkilerini görebilirsiniz. Duygularınızın derinleştiği bu günde, takıntı geliştirip kendinizi boş yere huzursuz etmemelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Aşka dair duygularınız derinleştiği bir günden geçmektesiniz. Kıskançlık krizlerine engel olmalı, herkesin önünde sinirlenmeye çalışmalısınız. Çocuklarınızla ilgili şüpheci yaklaşımlarınızla yıpranabilirsiniz. Sezgilerinizin gücü yaratıcılığınızı artıracak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Evinizde, ailenizde gelişen gizli ya da gizemli konular duygularınızı hassaslaştırabilir. Psikolojinizin bugünkü yıpratıcı etkisiyle teslim olmamalısınız. Artan algınızı kendinizi dinlemekte, sezgilerinizi değerlendirmekte kullanmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Yakın çevrenizde gelişen konular üzerinde durabilirsiniz. Kardeşiniz, kuzeniniz, yakın bir akrabanız hakkında bazı bilinmeyen şeylerle karşılaşabilirsiniz. Dedikodudan uzak durmanızı tavsiye ederiz. Çevrenizi genişletmeye özen gösterirseniz, aradığınız şeyleri bulabilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Parasal konularla uğraşabilirsiniz. Bütçenizi kontrol etmeniz gerekebilir. Bir şeyler satın almak ya da ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Tutumlu olmaya özen göstermenizi tavsiye ederim. Maaşınızı, bütçenizi, cebinizdekileri gözden geçirmelisiniz. Alışverişe çıkmadan önce, ihtiyaç listesi yapmak işe yaracaktır.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün kendinizi göstermekte, isteklerinizi belirtmekte hiç zorlanmayabilirsiniz. Duygularınız ve sezgileriniz artacak. Kendinize konsantre olabilirsiniz. Kişisel bir konuda başlangıç da yapabilirsiniz. Fırsat yaratıp sağlığınıza da zaman ayırmalısınız. Bekleyen sağlık kontrollerini yaptırmak için iyi bir gün…

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Sizin gibi iyimser biri için bugün biraz zor geçebilir. Hatta yataktan çıkmakta bile zorlanabilirsiniz. Kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Böylece geçmişle yüzleşebilirsiniz. Ruhsal ve gizli kalmış konuların içinde olabilirsiniz. Fedakarlık gerektiren işlerle uğraşmanız gerekebilir. Sabırlı olmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER