Habertürk 26.01.2012

26 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 26 Ocak 2012 yorumu

26 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün sosyal çevreniz adına kolay organize olacaksınız. İş ilişkilerinizden destek alabilirsiniz. Kendinizle olmak, yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu dönem duygusal anlamda kendinizi ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz.

BOĞA burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Gün içinde yapacaklarınızı planlayabilir ve organize edebilirsiniz. İş ortamınızda üstlerinizden iyi destekler alıyorsunuz. Bu da işleriniz ve yapacaklarınız konusunda daha istekli bir şekilde davranmanıza neden olacak.

İKİZLER burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün, iş alanında göreceğiniz destek sizi mutlu edecek. Uzak çevrenizde veya seyahat ettiğiniz yerlerde hayattan alacağınız keyif planlarınızı harekete geçirebilir. Geleceğe dair planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Hayatınızda önemli değişimler yaşanırken bugün çevrenizdekilere karşı sorumluluklar önemli olacak. Yaşanan her şeyi pür dikkat gözden geçireceksiniz. Davranış değişiklikleriniz etrafınızdaki insanları şaşırtabilir.

ASLAN burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde iyi etkiler altındasınız. Bu konuda alacağınız kararları iyice planlamanız yerinde olacak. Maddi konularda ilginç tavırlarınız olabilir. Para isteyenlere karşı bu kadar yumuşak davranmayın.

BAŞAK burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Özel hayatınızda duygularınız çok çabuk değişebilir, değişkenlik sizi harekete geçirecek. Bir yandan da tembel ve romantik etkiler altında olacaksınız. Artık bazı işlerinizin somut sonuçlara doğru gittiğini fark ediyorsunuz.

TERAZİ burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün iş hayatında veya sağlıkla ilgili konularda çevrenizden görmek istediğiniz desteği rahatlıkla alabilirsiniz. Yine de gün içinde iş yaparken tembel ve dağıtıcı etkilere hazırlıklı olun. İş hayatında bu kadar fedakâr olmayın.

AKREP burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde bulunurken bugün aşk hayatında romantik, değişik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz fazla olacak; işlerinizi sonraya erteleyin, hayatın tadını çıkarın.

YAY burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün, çevrenizden istediğiniz desteği görebilirsiniz. Tecrübeli bir akrabanız hayatınızla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulunabilir. Misafirlere hazırlıklı olun. Gün içinde evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz.

OĞLAK burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün, kısa geziler, alışveriş, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme fikri düşündüğünüzden farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. İletişime dayalı işleri olanlar kolay dağılmaya yatkın olabilirler. Güzel haberler alabilirsiniz.

KOVA burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygularınız çabuk değişebilir, kararlarınızda değişiklikler olabilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılamaya yatkın olacaksınız.

BALIK burcu 26 Ocak 2012 yorumu
Bugün, kafanıza göre hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Yaşantınızdaki değişimlerin sizi istediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama biraz daha beklemeniz gerek. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER